دوستان بازی رو تموم کردن بعد از 2 ساعت بازی در هر 7 روز!
یه چیزایی هست که باید بگم!
محتوای مخفی: یه چیزایی هست که باید بگم!(خطر لو رفتن داستان!)
Printable View
دوستان بازی رو تموم کردن بعد از 2 ساعت بازی در هر 7 روز!
یه چیزایی هست که باید بگم!
محتوای مخفی: یه چیزایی هست که باید بگم!(خطر لو رفتن داستان!)
از حق نگذریم اهنگاش بد نبود خداییشنقل قول:
بر عکس من میگم صداگذاری بد بوده
انگار یه نفر داره از رو متن میخونه بدون هیچ احساسی
یه سوال؟
چرا ورژن بعد نیاد؟اخه اونجوری داستان دزماند نصفه میمونه
یعنی چی
ذزماند دست زد به گوی بیهوش شد وسلام؟ :دی
به نظرم یه نسخه دیگه میدن که احتمال میدم کلش برای اینده باشه
چون اینجوری بازی کاملا نصفه تموم شده :دی
اخه تو نسخه ی قبلی بانک بود سودم میومد روش کلی حال میداد :n02: من خرس کشتم ولی پول نداد بهم چرا ؟نقل قول:
یه عالمه سوال داشتما یادم رفت :n02: بعدا میپرسم برم یه ذره ادم بکشم :n02:
اقا اینا گفتن وایسیم ببینیم 2012 هممون میمیریم یا نه :n02: اکه مردیم که حق با ما بود اگه نمردیم یه نسخه میدیم بیرون که همه اینا خواب و خیال بوده ما سر کار گذاشته بودیم ملتونقل قول:
محل سیو بازی کجاست ؟؟
کسی میدونه ؟؟
دوست من صدا گذاری رو خوب یادم انداختی!نقل قول:
من منظورم صداهای اکشن ها و فعالیت ها(دیگه نمیتونم هم معنیه دیگه ای پیدا کنم واسه اون چیزی که تو زهنمه!:n02: )بود!
اون صدا گذاری افراد که کانورسیشن یا مکالمه بین فردی بود که حق باشماست!
کلا" بی احساسه و انگار از رویه یه متن داره میخونه!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی
یا تو my documents تو AC III هست یا هم تو C:/program files/ ubisoft/UGL هستنقل قول:
صدا گذاری محیط خوب بود ولی صدای کانر که :n21:نقل قول:
ولی با این حال بازم امید دارم که نسخه بعدی بیاد
شمام دعا کن :دی
راستی من فک میکردم بازی تموم میشه دیگه فصل تغییر نمیکنه
ولی میکنه
باید تا اپشن قسمت فک کنم season ---- فک کنما
دقیق یادم نیست
اخرین گزینه ی اپشن فصل هارو تغییر میده :دی
نه اینجا خبری از بانک نیست اینقدر پولدار نیستی...خرس رو که کشتی باید ببری بفروشی دیگه همینجوری که پول نیمشه :دینقل قول:
.
ببر مغازه روی نقشه e بعد گزینه ی sell رو بزن بفروش هر چی داری..
C:\Users\Majid\AppData\Roaming\Thetaنقل قول:
محل سیو بازی کجاست ؟؟
کسی میدونه ؟؟
من میخام اینو بخرم ,! بازی تقش افرینیه؟گرافیک و رم چند میخاد؟ کلا باحاله یا نه؟
آقای Bertrand Chaverot مدیریت شرکت یوبی سافت برزیل در مصاحبه ای با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرده است : ممکن است Assassin بعدی در برزیل رخ دهد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مصاحبه را که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با زبان پرتغالی با مدیریت شرکت بوبی سافت در برزیل انجام شده بود را ترجمه و تایید کرد .
Chaverot : آخرین قسمت این بازی با نام اساسین کرید 3 به تازگی منتشر شده است و برای اطلاعات جدیدتر از قسمت بعدی اساسین کرید خیلی زود است , اما در ماه های آینده اطلاعاتی منتشر خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Assassin’s Creed III قبلا برزیل را تجربه کرده است که شامل بخش هایی از مراحل بازی در برزیل بوده است که در یکی از مراحل باید به برزیل سفر می کردید .
اما قسمت بعد ممکن است در برزیل واقع شود .
مدیریت شعبه ی برزیلی یوبی سافت گفت : هر ساله یک عنوان از Assassin’s Creed را منتشر می کنیم , اما تا الان خبری از وجود نسخه ی جدیدتر این بازی و در سال 2013 منتشر نشده است .
Chaverot در آخر تایید کرد که به هر حال نسخه ی جدید این بازی در حال ساخت و توسعه است .
Assassin’s Creed III حول شخصیتی محبوب با نژاد سرخ پوستی به نام "کانر" بود و روایتی از زندگی او و پدرش داشت , در تاریخ مقرر برای PS3 و X360 منتشر شده است و با اندکی تاخیر برای PC هم نیز منتشر شده است .
نظر شما چیست ؟ شما دوست دارید قسمت بعدی این بازی جهان آزاد و حماسی در کجا رخ دهد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا" با صدای هیچ کدومشون به جز پدر کانر hytham موافق نیستم!(هیچ کدومشون عالی نبودن!)نقل قول:
دوستان من احساس میکنم هرچی بازی میکنی این کانر داره قوی تر میشه!
پوست خرس و گربه ی وحشی هم که نگو خیلی گرون میخرن ازت!همینا به جای کل بانکا می ارزه!
من جای 2 تا خرس رو شناسایی کردم که همیشه اونجان!(ورودیه ی frotier همچین چیزی بود! اون پایین کنار دریاچه 2 تا شون میچرن!)
دوستان این کانر چرا کلاهشو دیگه نمیزاره؟
تا اونجا که من میدونم این یه باگ مربوط به بازیه یه اپدیت 7 8 مگی داره باید دانلود کنی..سرچ کنی پیدا میکنی..نقل قول:
خوب لینک بده دیگه داش!نقل قول:
اون بالا یه چیزی در باره ی برزیل و این جور چیزا نوشته !
شایدم درست باشه چون الطیر یه زمانی تو Arce یا دقیقا" یادم نیست Acre بود که میشه همون شهری که قلعه ی معلمش تو اون بود و خودش اونجا مرده بود و اتزیو هم اونجا از دنیایه اسسینی خداحافظی کرد!:n28:
شایدم بره!:n12:
ولی معنایی نداره به نا به همون بحث های 3 پست قبلیم![/SPOILER]محتوای مخفی: مخفی
این چه بازی هست ...
هر دقیقه با یه نفر میریم جلو ...
من که گیچج شدم ...
راستی پدر کانر تمپلار هست ؟؟
بله پدر کانر تمپلر هست..یعنی چی چه بازی هست ؟ این هم یه نوع روایت داستانه که اتفاقا بسیار جالب هم هست..نقل قول:
من که موقعی فهمیدم بابا کانر تمپلار هست فر 6 ماهه خوردم.اولش شک کردم چرا اینا مراسم عوض شده و جملات همیشگی رو نمیگن که هم گفت به اعضای تمپلار خوش اومدی خیلی خوشم اومد.ولی اون موقعی کانر اساسین شد جالب نبود.پیر مرد گفت یک موقعی مراسم خاص خودشو داشت ( حالا بیا این لباس رو بگیر بپوش حرفشم نزن دیگه حوصله ندارم:n02: )
سلام بچه ها
واقا خراب کردن(نظر کاملا شخصیه:31:)
brotherhood که اومد همه گفتن اولی بهتر بود این دیگه چیه؟
الان میگیم brotherhood خیلی هم خوبه این یکی دیگه چیه؟:31:
سوال:من فعلا دارم با همین لباس ناخدایی بازی میکنم
کی لباس خود اساسین رو میگیرم
اصن حال نمیده:31:
گرافیک بازی,محیطی که بوجود اوردن,فرزتر شدن شخصیت اصلی(کانر)و... همه و همه عالی,
اما انتظار بیشتری از یوبی داشتم!از نظرمن سری بازی های اساسینز بهترین بازیه که تاحالا انجام دادم چون گرافیک عالی و داستان خیلی قوی داشتن.
اما برایAC III,به نظر من تمام تمرکزشون به گرافیک وساختار بازی بود.داستان بازی اصلا جالب نبود و اینکه بازی خیلی زود تموم شد واسه من!!!یعنی هیچ پیچیدگی نداشت که حس کنی خیلی کارا تو بازی انجام دادی!
یه سری قابلیت ها توی بازی بود مثل دارزدن سربازا.که من حتی یبارم ازش استفاده نکردم یعنی هیچ مرحله ای نبود که لازم باشه ازین قابلیت استفاده شه.کاملا اختیاری بود,هیچ اشکالی نداره ولی بلااستفاده موند!
حمله حیوانات و فروختن پوستشون واقعا جالب و جدید بود اما اینا هم مثل خیلی چیزای دیگه توی حاشیه بود,شما اگه پوست حیوونا روهم نفروشید کم بود پول مشکلی ایجاد نمیکنه!!(برعکس سری های قبل که پول مهم بود)چون شما چیزه خاصی نمیخرید.لوازمی که خود کانر داره تکمیلن.یه سری چیزای جزی قابل خریدن مثل تیر واسه تیرکمون و...که شما توی کل روند بازی از تیر کمونتم استفاده نکنی,هیچ مشکلی پیش نمیاد.
بازم میگم داستان خیلی پیچیده نبود وخیلی زودتموم شدوقابل حدس.مگر اینکه سری جدید بیاد و تحولی ایجاد کنه.من که زیادراضی نبودم
خودکانرم خیلی ضایع بود خدایی:n27: جذبهezioرو نداشت
ولی درکل از خیلی از جاهای بازی چه توی مراحل چه بیرون,کم و بیش خوشم اومد.مثلا مراحل کشتی نوآوری جالبی بود
سر انجام بازی تموم شد فک کنم اخر شدم :n02: بچه ها یعنی پرونده اساسین بسته شد ؟
من برم black ops تموم کنم :n02: اونم اخر شدم
این اساسین رمانی داستانی چیزی نداره بخونیم بفهمیم چی کار کردیم تو این چند تا نسخه ؟ :n02:
ما که نتونستیم بازی کنیم
افت فریم نمیذاره اصلا بازی کنی
عجیبه اساسین کرید رولیشینز رو روی فول اچ دی با بهترین کیفیت بازی کردم اما این یکی ...
امیدوارم زودتر پچی چیزی بیاد درست بشه ما هم بتونیم لذت ببریم از این بازی
فعلا داری نقش بابای کانر و بازی میکنی پس یه کم برو جلو با کانر کوچولو بازی کن وقتی که بزرگ شد لباسم میپوشی :n02:نقل قول:
راهی هست که بشه مالتی پلیر بازی کرد؟
سلام
من بازی رو گرفتم ولی 2تا dvd بود
به نظرتون نسخه کامله یا حذفیات داره؟
شاید 2 تا دیوی دی ناین هست!نقل قول:
(dvd 9 ) که حجمش تقریبا" 8و ... گیگ هست!
نه ربطی نداره.منم 2تاdvdمعمولیه(4GB)نقل قول:
نه عزیز dvd9 نیست
اگه 9 بود که بازی رو 3تومن نمیفروخت!
dvd معمولی هست
به خودشم گفتم دمو یا چیزیش حذف شده گفت نه ولی مخواستم مطمئن بشم
بازی رو تموم کردم ! ولی اصلا بازی اونی نبود که انتظارش رو داشتم !!! مخصوصا با کانر اصلا حال نکردم اصلا انگار نه انگار که اساسین هستش ! اتزیو کجا کانر کجا ! ولی اخرش خیلی عجیب تموم شد مخصوصا تصمیماتی دزموند گرفت !! :n13:
دوست من گفتم که این بازی اونی که میخواستیم از آب در نیومد!نقل قول:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی!
سلام.من فعلا با شخصیت اول هستم و قسمت سه هستم.یکی میتونه به من بگه که این شخصیت دنبال چی هست؟مگه خودش تمپلار نیست چرا پس با همین قرمز ها(تمپلار ها)بده؟؟یکم داستان این شخصیتو میخوام.
ممنون.:n16:
احتمال میدم بلک باکس باشهنقل قول:
ولی شایدم کاملش باشه
ولی من خریدم بلک باکسشو فقط mp حذف شده بود
بچه ها از دست تیرها چجوری میشه در رفت ؟ یکیش اینه که باید یکی رو سپر خودت کنی...این حالت که پیش اومدنش همیشه ممکن نیست..
.
و یه حالت دیگه اینکه با دویدن از دست تیرها در بری...شما راه دیگه ای میشناسید ؟
.
یه چیز دیگه هم بگم این dagger تو اسلحه های سبک و سنگین فوق العاده ست...بهترین سلاح از نظر من تو بازیه...rope dart هم که حرف نداره...
یه راه دیگه هم اینه که با سرعت بدویی به طرف تیر اندازا یا پشت یکی از سربازا قایم بشی یا بدویی میون جمعیت!نقل قول:
ولی این space همیشه جور میشه مال شما رونمیدونم ولی هر وقت خاستن به من تیر اندازی کنن من خودم همیشه space رو پشت سر هم میزنم که یکی رو برا خودش گارد میکنه!
این دَگِر جریانش چیه؟
دگر یکی از سلاحهای سری سبکه ( small ) ..واقعا سرعت ، قدرت و همه چیزش فوق العاده ست..حتما امتحانش کن..نقل قول:
ممنون داش!نقل قول:
من از تبر سنگین بیشر استفاده میکنم که خیلی بهتر از همه چیه!
کلا" یه دونه به طرف میزنی انگار محوش کردی!
دوستان بلدید چند نفرو با کشتن یه نفر به صورت زنجیری بکشید؟
خیلی حال میده!
با گرافیک gtx 640 2gig نمیدونم چرا نمیتونم این بازی رو با آخرین رزولیشن بازی کنم و بازی دچار افت فریم میشه
همه تنظیمات رو گذاشتم رو نرمال و رزولیشن هم آوردم رو 1366 . اما بازم گاهی وقتا دچار افت فریم میشم
یعنی گرافیک این بازی اینقدر بالاس؟؟
far cry 3 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی به راحتی بازی میکنم ولی این اذیت میکنه
میخواستم بگم..تبر هم خیلی باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلش اینه که خیلی سنگینه بعضی جاها که سرعت نیازه کم میاره..نقل قول:
.
در مورد کشتن زنجیره ای که خوراکمه.. :دی رکوردم 15 تاست...ببین رکوردت چند تاست بیا بگو فقط خالی نبند..:دی
مشکل افت فریم از خود بازیه..قراره یه پچم براش ارایه بشه...بیشتر بوستون گیر داره..شهرهای دیگه کمتره.نقل قول:
ا گرافیک gtx 640 2gig نمیدونم چرا نمیتونم این بازی رو با آخرین رزولیشن بازی کنم و بازی دچار افت فریم میشه
همه تنظیمات رو گذاشتم رو نرمال و رزولیشن هم آوردم رو 1366 . اما بازیم گاهی وقتا دچار افت فریم میشم
یعنی گرافیک این بازی اینقدر بالاس؟؟
far cry 3 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی به راحتی بازی میکنم ولی این اذیت میکنه
اینجا کسی تونسته لباسهای مختلف بازی آزاد کنه من الان بعد از اتمام مراحل homestead missionکه achilisهمونی که کانر رو اموزش داده بود رو بعد از اینکه مرد بهم رسید اون پوشیدم تو سایتهای خارجی 5-6تا لباس مختلف هست که لباس altair , ezio هم بینشون بود که باز کردنش خیلی سخته :n03:
لباس اتزیو رو باید از سایت uplay بود فکر کنم ..باید از اونجا بخری...لباس altair هم باید همه ی ماموریتهای اصلی بازی رو 100 درصد تموم کنی..نقل قول:
سلام.
اقا ما هم تمام کردیم این بازی رو..
واقعا این شخصیت مسخرش چی بود اخه ! D:
از اخر اون فرشته هم که بچه ها گفتن بده گفت دنیا نجات پیدا کرد دیگه !! حالا منظورش از اینکه گفت حالا نوبته منه معلوم نیست چی ! کسی میدونه D:
من فقط موندم کی این لعنتی تموم میشه. فکر میکردم این اخرین سری باشه ولی انگار نسخه بعدی هم تو راهه !! اوووففف .. دوباره انتظار.. کلا یه بازی هست که اخرش سر کار میری نمیفهمی چی شد بالاخره ! ای بابا