به حرفت توجه کنیم یا به امضات ؟ :31:نقل قول:
13 سپتامبر،خودت حساب کن دیگهنقل قول:
مثلا میشه 22 شهریور اینا
Printable View
به حرفت توجه کنیم یا به امضات ؟ :31:نقل قول:
13 سپتامبر،خودت حساب کن دیگهنقل قول:
مثلا میشه 22 شهریور اینا
فکر میکنم 22 شهریور!نقل قول:
به اواتارم!نقل قول:
به حرفت توجه کنیم یا به امضات ؟
ولی خداییش رونی از ویا باید بیشتر باشه.تازه باید بتونه توی حافبک هجومی هم بازی کنه.
اون مقاله در مورد اورال که صفحه پیش دربارش گفتم:
Why EA Should Remove The OVR
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/why-ea-should-remove-the-ovr/[/PHP]
باشگاه فولهام و EA SPORTS قرارداد همکاری امضا کردند،که شرحش رو میتونید از اینجا بخونید:
[PHP]http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2011/August/EASponsorship.aspx[/PHP]
البته من خیلی قبول ندارم که فیفا شبیه سازه و چون اصلا چیزی به نام شبیه ساز فوتبال رو قبول ندارم .نقل قول:
ولی راجع به اورال بازیکن باید بگم که معمولا اولین اولویت انتخاب بازیکن نباید باشه .
مثلا توی بارسا بوسکتز اورالش از ماسکرانو کمتره ولی معمولا اونو میزارم توی هافبک دفاعی . چون نمیدونم چرا ولی بهتر عمل میکنه .
خود فیفا هم که سیستم نشون دادن اتوماتیک اورال بازیکن تو هر پستی رو داره . فکر نمیکنم بشه یه اورال دقیق واسه یه بازیکن در نظر گرفت .
به قول دوستمون مثلا پیکه کنار پویول و ابیدال و الوز خوب عمل میکنه اگه پستش عوض شه و توی پست تخصصی خودش نباشه یا تویه یه تیم دیگه و با بازیکن های دیگه باشه اورالش فرق میکنه .
جزئیات بیشتری از مد آنلاین:
همون طور که قبلا اشاره کردم در آنلاین 10 لیگ وجود داره که در ابتدا همه از لیگ 10 کارشون را شروع می کنن و هر فصل شامل 10 بازی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فیفا 11 در صورتی که شما طرفدار تیمی با قدرت منوسط یا ضعیف مثل استوک سیتی بودید در بخش آنلاین Head to Head در اکثر موارد با تیم هایی مثل چلسی ، رئال ، بارسا ... مواجه می شدین که نبردی ناعادلانه بود . اما در فیفا 12 برای تشویق طرفداران تیم های ضعیف تر به استفاده از تیمشون تدبیر جدیدی اتخاذ شده. به این صورت که شما می تونین در هرلیگ با تیم های با قدرت کم و بیش نزدیک به تیمتون مسابقه بدین و با کسب نتایج لازم به لیگ های دسته بالاتر صعور کنین. و اجباری به بازی کردن مقابل چلسی و ... برای صعود به دسته های بالاتر نیست و شما با شکست تیم های هم رده استوک سیتی می تونین به لیگ 1 برسید.
همه این موارد در صورتی قابل انجام خواهد بود که حریفان شما در Head to Head از قبل بدونن شما چه تیمی رو انتخاب کردین ، در حالی که در فیفا 11 شما بعد از رویارویی با حریفتون تیمتون را انتخاب می کردین در فیفا 12 انتخاب تیم ، رنگ لباس و بخش تاکتیک های تیم قبل از رویارویی با حریف انجام میشه که مزیت های زیادی مثل مورد بالا رو داره.و البته در کنار اون شما می تونین گزینه مربوط به manual را فعال کنین تا حتما با حریفی با تنظیمات دستی رو به رو بشید.
بعد از انتخاب موارد بالا و شروع search ، موارد مختلفی چون لیگ ، سطح بازی شما ، DNF %(میزان خارج شدن شما از بازی) ، تعداد ستاره های تیم شما بررسی میشه و بعد از اون مستقیما وارد بازی میشید.
در کنار اون جدولی هست که تعداد تیم های حاضر در هر لیگ را نشون میده:
در کنار اون چهار cup مختلف وجود داره ‘EA Shield’ که مربوط به دسته های پایین میشه ، Premier Cup’ برای لیگ 1 و 2 و Continetial Cup .
. در آخر جداولی هست که جام هایی که کسب کردین ، رتبه شما و سایر نفرات رو نشون میده.
دوست من توضیجاتت خیلی خوب بود
فقط نکته اینه که مثلا اگه با استوک سیتی رسیدی لیگ یک و چلسی اومد جلوت،چطوری میشه بردش ؟ منظورم اینه که به هر حال چلسی قویه
نیمشه بازیکن هم خرید ؟
درباره club specific cover ها که مطرح شده بود و یه سری تیم ها که با EA SPORTS قرارداد همکاری امضا کردند،حالا صفحه فرانسوی فیفا در فیس بوک هم یه سری کاور منتشر کرده:
محتوای مخفی: کاورهای جدید
منبع:
fifasoccerblog.com
خوش به حالشون
فیفا واسه اینا کاور اختصاصی میزنه،واسه ما حتی تیم ملی کشورمونو هم نداره چه برسه به تیم های باشگاهیمون
بازی رو هم که باید با قیمت 2 برابر سراسر دنیا بخربم
چه گناهی کردیم تو ایران به دنیا اومدیم ای خداااااا
ميخواستم بدونم اين نسخه Pc واقعا واقعا هيچ فرقي نداره با نسخه xbox ؟؟؟
واقعا واقعا هیچ فرقی نداره ! حتی کامپیوتر بازی رو بهتر هم اجرا میکنه چون قدرت کامپیوتر های امروزی خیلی بالاتر از تکنولوژِی ایکس باکس و پی اس 3 هست که مال 5 6 سال پیشن !نقل قول:
همون جوری که تا اینجا متوجه شدین در همون لیگ 1 تعداد زیادی از تیم های هم رده استوک سیتی وجود خواهد داشت که شما می تونین با اونا مسابقه بدین... Simon Humber یکی از مقامات EA ـه که طرفدار Portsmouth هست.نقل قول:
اصطلاحی که EA در این مورد به کار برده:
و ظاهرا همیشه در تمامی لیگ های آنلاین تیم هایی چون Southamptons و هم رده های اون واسه مسابقه وجود دارن و هیچ نیازی به رویارویی با امثال چلسی نیست.البته اگه مایل باشین که مقابل چلسی بازی کنین این مکان وجود داره ولی زیاد توصیه نمیشه : دینقل قول:
Mr. Humber can use his beloved Pompey in Seasons without fear of being crushed by a 5-star club, and instead focus on the Southamptons of the world.
میشه یه فرق درست کرد!! :31: کنسولتو وصل کن به یه تلویزیون LCD گنده مثلاً 40 اینچ به بالا بعد لذت ببر واقعاً لذت ببرنقل قول:
میگم حالا که داره این نسخه بعد واسه pc هم نکست جن میاد و خیلی از pc بازها هم مثل خود من میخوان ارجینال بخرن اگه میشه یه جوونمردی پیدا بشه یه توضیح کلی راجع به انلاین فیفا بده . هیچ توضیح کاملی پیدا نکردم .
چون من تا الان داشتم فکر میکردم انلاین فیفا فقط به همون بازی دونفره مثل بازی با گیم رنجر محدود میشه .
ولی مثل اینکه قابلیتهای زیادی داره .
اگه میشه خواهشا یه توضیح کلی راجع به قابلیتهای انلاین فیفا به ما بدین که این نسخه اومد گیج نشیم .
آنلاین فیفا اصلا یه دنیای دیگست از 11 در برابر 11 بگیر تا لایو سیزن و ...نقل قول:
ولی امثال اومدن گویا یه تغییراتی ایجاد کردن واسه بالانس بیشتربازی توضیحاتش رو صفحه قبل بچه ها گذاشتن،واسه همین در مورد آنلاین امثال یکم نظر دادن زوده.
یه سری اطلاعات هست میتونید از این لینک ببینید:
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-online-what-were-doing/
[/PHP]
اینطوری که پیداست انگار بازم فیفا برنده امسال خواهد بود...بهتر مثل سال قبل به سراغ فیفا میرویم!!!
اما یک سوال چرا جام باشگاه های اروپا رو فقط به PES میدن؟؟ چون خودم فکر میکنم بازی فیفا باید قدرت بیشتری در خرید لایسنس داشته باشه.کسی دلیل رو میدونه؟
اصلا رقابتی نیست که بخواد برنده داشته باشه،فیفا راهش رو با فاصله زیادی جدا کرده.نقل قول:
فیفا مثل هر سال فروش تضمین شده اش بقدری هست که اون بازی مثلا رقیب (یا جوک!) حتی به درصدی ازش نمیرسه.
کم حرفی نیست یه بازی یه سال تمام تو لیست تاپ بازی پرفروش باشه!
دمو 13 سپتامبر میاد.
سایز اصلی:
[PHP]http://ultimatefifa.com/wp-content/uploads/2011/08/FIFA-12-Ultimate-Team.jpg[/PHP]
من با اینکه تو فیفا 11 کنسول آلتیمت تیم یا همون FUT خودمون رو بازی کردم ولی اطلاعاتم کامل نیست
دائم بازیکن ها قراردادشون تموم میشه
استامیناشوت کمه و بعد یک نیمه کله پا میشن و ....
کسی نیست که این FUT رو به طور کامل برای ما توضیح بده ؟ چون ظاهرا قسمت جالبیه و طرفداران ریادی هم تو دنیا داره
ممنون
فکر میکنم کونامی حق لایسنس جام باشگاههای اروپا رو برا 5 سال از یوفا خریده و یوفا تو این مدت حق نداره حق لایسنس رو به کمپانی دیگه ای بفروشه فکر میکنم تا سال 2014 تو فیفا از این بخش خبری نباشهنقل قول:
فکر میکنم 4 ساله باشه قرار دادشون,چون یوفا جدا از فیفا عمل میکنه حالا جالش اینجاست لایسنس یوفا خیلی بدردنخوره.نقل قول:
دلیلش اینکه فقط لایسنس خود جام هست,تیم های موجود تو اون رو دیگه شامل نمیشه چون اونها زیر مجموعه فدراسیون هاشون هستند که اونها هم زیر مجموعه فیفا هستند.
اومده یه کاری کنه pes زده به کاهدون! :27:
تو کریر فیفا هست فقط نام و لگوش نیست.
پخش تبلیغات تلویزیونی بازی در طول مسابقه منچستر یونایتد-آرسنال آغاز خواهد شد. :40:
اتفاقا چون روی کنسول HD اجرا میشه و توی PC به صورت Full HD بازی کردن تو PC که وصل بشهنقل قول:
به LCD/LED/Plasma لذتش بیشتره.......:21::21::21:
نمیگی چه سیستمی میخواداونوقت که خروجی HDMI هم باید داشته باشه؟(اون هم اگه وسط بازی ویندوز ارورو نده بازی مینیمایز نشه خوبه :دی)نقل قول:
البته خوبی FIFA PC امسال یکی مدسازی و ادیت هست یکی دیگه اینکه روی خیلی سیستم هاقابل اجراست مثلا گفتن حتی میتونید چمن سه بعدی بازی رو حذف کنید برای اینکه روون تر بشه.خلاصه خواستن طیف وسیعی از سخت افزارها قابلیت اجرای بازی رو داشته باشند.
------------------------
قدرت منچستر سیتی (قدرت پول) رو داشته باشید,تا با نصری قرارداد امضا کرد EA هم یه اسکرین شات واسشون گذاشت:
شرمنده این بحث رو دوباره میکشم وسط . من تازه دیدم . اما :
ویا 91 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه اورال های اشتباه ( نظر شخصی) گذشتم اما از این یکی نتونستم بگذرم . خداوکیلی شایسته نیست ! این چه وعضشه ؟
بعد رونالدو 92 ! یعنی واقعا تفاوت ویا با رونالدو 1 دونست ؟؟؟!!!
حداقل میتونست این طوری باشه که مسی 95 رونالدو 93 رونی 90 ویا 88 !!! (باز هم نظر شخصی)
اقا کاری نداره من خودمم تا بازی بیاد قبل از انجام حتی یه دست قدرت های بازیکنای بازسا رو متعادل میکنم :31:ویا دیگه خیلی بهش حال بدیم 83 مسی هم فوقش 92 مهم تر از همه هم پیکه !! نصرتی بارسا رو بهش دادن 88 !!!دی:
حالا این هیچی هنوز دو هفته نشده رونی مدل موشو عوض کرده مو کاشته موشو درست کردن:31:نقل قول:
قدرت منچستر سیتی (قدرت پول) رو داشته باشید,تا با نصری قرارداد امضا کرد EA هم یه اسکرین شات واسشون گذاشت
سلام بچه ها میدونید شرکت 2k هم داره یک فوتبال مسازه
سلام
از فیفا 10 بود(اگه اشتباه نکنم) که گفتن قراره توی آب و هوا تغییراتی داده بشه.مثلا موقعی که بازی عصر برگزار میشه کم کم هوا تاریک بشه
منم این سری رو دنبال نکردم.میخوام بدونم توی فیفا 12 این تغییرات رو انجام دادن؟
اقا یارو خودش قبول کرد......:31::
آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی بازی pes 2012 گفته که بازی fifa 12 نسبت به بازی ما واقع گرایانه تر هست.
ایشون گفتن یکی ازسخت ترین کارها تو فوتبال ساختن بازی هستش که واقع گرایانه و سرگرم کننده باشه ...... .
منبع:
+کد:http://www.gamepur.com/news/5041-pes-producer-fifa-12-looks-more-real-pes-2012.html
خود سازنده pes قبول داره بازیش در چه حدیه.....ولی این اعضای تاپیک بغلی قبول ندارن......:31:
.
.
.
.
چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است ؟!!:31:نقل قول:
پس اگه میخوایم آنلاین بازی کنمیم حتمی باید نسخه اورجینالشا بخریم
تنها مزیت نسخه اورجینال همینه؟؟
کسی میدونه قیمت تقریبیه نسخه اورجینال فیفا چقدره؟؟
فک کنم 90000
تو فرومشون یه مدت مطرح شده بود,خبر رسمی تا حالا من که نشنیدم.نقل قول:
شاید شنیدن EA داره تنیش میسازه ترسیدن گفتن یه چیزی بگیم EA پشیمون بشه! :دی
نمیدونم والا دقت نکردم.نقل قول:
تو فروم EA میخوندم پیشنهادهای کاربرا رو گفته بودن مثلا برف بیاد وسط بازی یا بارون مثلا قطع بشه بعد از مدتی و اینها
مراد جان از الان دست پیش رو گرفتن که پس نیوفتن,بگن ما که گفتیم اینجوریه!نقل قول:
یه مدت شاخ و شونه میکشیدن که تیم بلواسکای میاریم انیمیشن میسازیم! میشد انیمیشن قوطی حلبی!
چه میدونم میگفتن حرکت آزادانه ارائه میکنیم! میشد 4 جهت اصلی تبدیل به 4 جهت اصلی + 4 جهت فرعی (تکنولوژی فیفا 98!! با 360 درجه چندساله اخیر که اصلا تفاوت بیشتر زمین تا اسمونه)
پیش فروش فیفا 12 فقط از فروش چندساله اینا بالاتر بوده تا الان!!!
نقل قول:البته این حوالی قیمتی هست که اوایل ورود تو بازار ایران میدن, یکم صبر کنید ارزون تر هم میشه.نقل قول:
و CD Key هم هست که نیازی دیگه تهیه دیسک ارجینال نیست. حدودا 20 ت.
90 هزار تومن؟؟!! نه بابا فوقش باشه 30 تومن اگه گرون بدن!!! سال پیش فک کنم 25 تومن هم پیدا شد!!!
البته منظورم cd key هستش.
یعنی این واقعیت داره که 2k ]م داره فوتبال میسازه؟نقل قول:
نمیدونم والا.نقل قول:
فوتبال مثل ورزشهایی مثل گلف و تنیس و بوکس نیست بشه با چند بازیکن قرارداد بست چند تا جام گذاشت بازی رو ساخت خیلی پیچیده تر از این حرفاست.
چند وقت پیش ubi بود فکر کنم خواست بیاد یه فوتبال خیابونی اون هم فانتزی بسازه (ولی با بازیکن های واقعی) بد جوری افتضاح در اومد.
ریسک همچین کاری خیلی بالاست مثلا بخواد جلوی EA با لایسنس فیفا دربیاد! حتی konami هم بالاخره یه درصد کوچکی از بارار رو داره با همون هم سخته یه شرکت تازه وارد تو این عرصه بیاد رقابت کنه.
اوقت این cd key از کجا باید تهیه کنیم که معتبر باشه و استفاده شده نباشه؟؟:13:نقل قول:
بعضی سایتها میفروشن.نقل قول:
حقیقتش چون من با کنسول بازی میکنم دنبالش نبودم,اونا خودشون میخرن بعد یه چیزی روش میکشن به شما میفروشن.
دوست من،معتبر ترین سایت برای این کار که شما بتونی سریال اریجینال بگیری اینه :نقل قول:
------------
من تا سال پيش كامپيوتر pes 2010 بازي ميكردم آخه نسخه pc مسخره بود ولي از امسال طرف دار سر سخت اين بازي شدم ولي يك مشكلي كه اين بازي داره كه يادمه از 2002 تا الان ميبينم چيه وقتي شوت هاي ناگهاني ميزني ممكنه توپ از داخل شكم بازيكن از توي تيرك از توي تور وارد گل بشه حتي ديروز داشتم بازي ميكردم توپ از داخل شكم دروازه بان وارد گل شد خيلي حالم گرفته ميشه از ea با اين همه ادعا اين مشكلو هنوز حل نكرده نظر شما چيه دوستان ولي بكل از كونامي يك سرو گردن افتاده جلو