king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه :31:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
Printable View
king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه :31:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
می تونم بپرسم چیکار کردی ؟نقل قول:
آره از پاساژ دزد ها گرفتمنقل قول:
میدونستم که 3g نداره
ایشالا 100 سال دیگه که 3g اومد یه دانگل 3g ساپورت هم میخرم
هیچی ...کار خاصی نکردم...شب خوابیدم..صبح پا شدم طبق معمول دانلود فایل هایی که از دانلود دیشبم مونده رو ادامه بدم...که دیدم سرعتم 2 برابر شده!!!تا الان هم همینطوره و کاشکی همینطور هم بمونه...(البته من با برنامه btsfield به آنتنی که بیشترین سرعت رو داره وصل میشم):11:نقل قول:
لطفا این برنامه رو تو این تاپیک بگذار .:11:نقل قول:
نقل قول:بفرمایید:11:کد:http://rapidshare.com/files/409983142/FieldTest_9.2_new_masud-000000_p30world.rar
فقط تو گوشی های نوکیا S60 V3 نصب میشه.
اومنیا که نیازی به کانکشن ندارهنقل قول:
از Internet Sharing گوشی استفاده کن
نیازی به چیزی جز نصب درایور گوشی نداری که اونم داخل CD خود گوشی هست
قیمت دقیق نوکیا 2700 Classic چنده :
گوشی شاپ که زده 92000 تومن
کسانی که از این گوشی استفاده کردن از سرعت و کیفیت اتصال هنگام استفاده در کامپیوتر بگنکد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1155
1- لطف داری عزیز منم خوشحالم که عدالت رعایت شد. از همکاری مدیران هم متشکرم.نقل قول:
2-اینترنتی فقط اقای حسینی میتونه خرید کنه و وارد میکنه (لین کامپیوتر) که اونم یه مقدار جزیی حدود 50 تا 100 توم نبسته به جنس سود روی جنس میکشه که مثلا جنس 12دلاری رو 60 تومن وارد میکنه اگر برات میصرفه بگو بیاره.
3- انتنهیی که در پست یک معرفی شده فقط برای نقطه کور هستش .اگر سرعت اینرتنتتون روی 5 ثابت هست ! یعنی سرویس EDGE نداری 20 تا از اون انتنهای اکترنال هم تهیه کنی فایده ای ...... نداره ..:27:
1- مرسی.نقل قول:
2- دیدی گفتم اوضاع این لپتاپ قمر در عقربه ؟ دیدی ؟
باید بفرستیش تهران یه روز وقت بزار لپتاپت درست شد برگرد خونه دیگه.
در ضمن حرفش هم زر مفت بوده ما چیزی به عنوان مسدود شدن و این خیمه شب بازیها و دل دزدیها رو نداریم
بهش بگو جنس فروختیم پول گارانتی هم گرفتی باید درست بشه
اگر دیدی واقعا حرفش نامیزونه و چرت میه 124 در خدمت شماست.با کارسناش که کارشناسه کمامپیتر هست صحبت کن بگو این قطعه روی لپتاپم کار نمیکنه نمایندگی هم زیر بار نمیره و بهش بگو اصلا خرابه .. وقتی بگی خرابه و کار نمیکنه 124 بیشتر مشکوک میشه و جنس رو حرا محسوب میکنه و ننه نمایندگی رو استاد میکنه :31:
البته بگم خراب نیست روش داره که باید اون پورت رو فعال کنه حالا یا ممکنه سخت افزاری باشه و قابشو باز کنه و تعمیرش کنه ممکن هم هست توی بایاش دست کاریک نه من که نمیدونم باید خودشون که متخصص هستند تصمیم بگیرند
اگر هم نشد فدای سرت کارت PCMCI هست که میری بغل لپتاپت ( سمت چپ بالای و گوشه رو نگاه کنی میبینی یه خشابی هست که خالیه -جای کشو مانندی داره) برای این کارتهای هم سیمکارت دانگل هست که انتن هم داره از اون مدلها یا این USB رو میتوین تهیه کنی .
دیگه شانس باید بسازی
نوچ :27: اگه میشد که هممون غمی نداشتیمنقل قول:
نصف اینهایی که توی این تاپیک اومدن به امید 3 تومن و سرعت 512 نامحدود شکمشون رو تاید زدن :31:
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبهنقل قول:
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟ :27:
:13:ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااانقل قول:
چقدر شارز توی اون گوشی داری ؟
سریع منتقلش کن توی یه گوشی دیگه
اون کنتورش یه لحظه قاط رده حساب نکرده ولی یهو ازت کم میکنه خیلی سریع حسابتو بریز توی یه گوشی دیگه
یه کدی هست که توی سایتش هست کد رو میزنی بعدش شماره تلفن طرفکه ایرنسلهست وارد میکنی و از اعتبار توی وارد حساب اون میکنه سریع این کار رو بکن وگرنه همه اعتبارت رو ایرانسل میگیره.
اگر هم که خطت دائمی هست به فکر فروش خونه باش که دیگه خوش به حال ایرانسل شده یه وکیل هم شده مییگره ولی همه پولشو از حلقومت بیرون میکشه :27::31:
معلومه تا حالا ازاینترنت خریدی نکردیسایتها همیشه 10-20 تومن بالاترا ز بازار میزارننقل قول:
دسوتمون از ولیعصر بازار ایرانیان خریده بود 88 تومن با کابل و رم و ...
برو پاسژ علاالدین طبقه ششم دور و بر 60 تومن میتوین پیدا کنی.
یک شرکت فروش مودم :
به نظرتون کدوم مدل بهتره ؟کد:http://www.gsmmodems.ir/product_list.php?GID=267
با سلام خدمت همه دوستان
خواستم چند مورد رو به اطلاع دوستان برسونم:
1. در خصوص نت بوک و یا نوت بوکهایی که ورودی سیم کارت دارن (معمولا" ورودی سیم کارت آنها با در آوردن باطری مشخص هست) به این نکته توجه داشته باشن که صرف وجود این ورودی کافی نبوده و میبایست کارت 3G/EDGE/GPRS (شبیه کارت وایرلس) هم بر روی نوت بوک نصب شده باشه ولی اغلب این کارت آپشنال بوده و بصورت پیش فرض نصب نیست. چنانچه این کارت نصب شده باشه باید در Device Manager دیتکت شده باشه.
2. همانطوریکه احتمالا" اطلاع دارید جهت اتصال به --- دو پروتکل مختلف وجود داره که از دو پورت مختلف نیز استفاده می کنند:
1.2: پروتکل PPTP که از پورت 1723 TCP استفاده میکنه (این پروتکل در حال حاضر در سرویس های GPRS، EDGE و وایمکس ایرانسل بسته هست).
2.2: پروتکل L2TP که از پورت 1701 UDP استفاده میکنه (این پروتکل در حال حاضر در سرویس های GPRS، EDGE و وایمکس ایرانسل بازه).
در نتیجه دوستانی که میخوان از --- بر روی یکی از سرویسهای ایرانسل استفاده کنن باید سرور --- ی رو انتخاب کنن که از پروتکل L2TP هم پشتیبانی کنه.
با تشکر
1.نسخه جاوا رو نداري ؟نقل قول:
2. گوشي سيمبين براي استفاده از اين برنامه بايد ه.ک بشه ؟
این از اونهاست که به قیمت خون پدر بفروشه:13:نقل قول:
بفرما
این دو مدل هرکدوم رو که گرفتی بپرس کلاس eDGE چنده اگه نگفت نگیر.
کد:http://www.gsmmodems.ir/product_details.php?PID=293
اگه کلاسش 32 بود بگیر زیر این بود قبول نکن.کد:http://www.gsmmodems.ir/product_details.php?PID=294
قیمش هم دیگه نهایت تا 70 اگه بیشتر بود ولش کن . هرچند که میگه چیپستش مال فیلیپسه ولی بازم مشکوکه.
بچه ها متفرقه گرفتند مثل ماه داره کار میکنه.
بازم هرجور که خودت تصمیم داری عمل کن این نظرم بود.
لطفا تو یه جای دیگه آپلود کن و بده در ضمن اگه جاوا باشه عالیه .نقل قول:
نقل قول:نسخه جاوا این برنامه وجود نداره...میتونید فایل رو ساین کنید و یا گوشی رو ه.ک..نقل قول:
اینم لینک مستقیم همین برنامه:
کد:http://up.--------.com/Files/c83f852a2b194f0b8544.rar
پست شماره 1 به روز شد
لینک نرم افزار تغییر انتن BTS برای گوشیهای سیمبین 3
دسترسی بیشتر و سرعت بهتر با این برنامه
این برنامه تست شده
باتشکر از مسعود و بقیه دوستان
آقا ... استفاده از اين برنامه غير قانوني نباشه ... فردا مخابرات نياد خر ( kher ) آدمو بگيره ...
راستي اين برنامه روي همراه اول هم جواب ميده ؟
داداش صفر کیلومتری یا ما رو گرفتی ؟ :31:نقل قول:
به مخابرات چه ؟
ربطی به همراه اول یا مخابرات یا اطلاعات چه میدونم استانداری و اینها نداره
یه برنامه است که اسکن میکنه همین کار رو گوشی شما اتوماتیک انجام میده و به نزدیک ترین انتنی که سیم کارت بهش بخوره وصل میشه حالا این برنامه این کار رو از حالت اتوماتیک در میاره دستی این کار رو میکنه
میگه من گشتم 4 تا انتن پیدا کردم به کدومش وصل بشیم خود موبایل ( تاکید میکنم خود موبایلتون ) بصورت اتوماتیک نزدیکترین رو پیشنهاد میده
ولی شما با این برنامه میتونی بری مورد 5 ویا 6 انتی که پیدا کرده وصل بشی
چیزی نداره که ترسیدی ! :31:
چه روی ایرانسل چه ترکسل چه انسل روی هرچی که فکر کنی جواب میده
فقط باید سیم کارت توی دستگاه باشه و انتنی که اونو ساپورت میکنه در اطراف باشه
مثلا سیم کارت ترکیه رویش بندازی توقع نداشت ه باش از تهران برات سرچ بزنه تا پیدا کنه :2:
مال هرجایی که هست مال اونجا رو پیدا میکنه
البته من باهاش کار نکردم ولی سیستمش همینه که بهت گفتم.
کسی تنظیمات GPRS همراه اول رو برای سامسونگ i900 Omnia داره
هرکاری می کنم وصل نمیشه (منطقه تحت پوششه)
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5163043&postcount=13
جریان زیر از چه قراره :
اگه مطالب زیر صحت داره بریم سراغ همراه اول
نقل قول:
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نمیشه وصل نمیشه :41:نقل قول:
به نظرم بهتره از اینترنت کم سرعت جدا بشیم . چون زمان دانلود زیادی می بره . چند ماه دیگه که این یارانه ها رو برداشتن نمی تونیم کامپیوتر یا لپتابمون رو همین جوری واسه دانلود بگذاریم روشن بمونه . من می خوام 4 ماه دیگه adsl یک مگ بگیرم . العان 512 دارم ولی 1 مگ بستن . خوب اگه 1 مگ بگیرم احتمالا یه 1.5 می بندن . شاید به فکر اینترنت بشقابی افتادم .
اگر مدرکی داره میشه باور کرد وگرنه نوچ !نقل قول:
ببین چه مشکلی داره مگه میشه اخه ؟
تنظیمات رو صفر کارخونه ای بکن ولی قبلش از پیامکهای گوی و برنامه های نصب شده یه پشتیبان بگیر بریز روی مموری کارتت.
1 مگ هم بکنی چه فایده ای داره اگه حجمی باشه که شبانه اش رایگانه تاثیری نداره.نقل قول:
آره . شبانه رایگانه و سرعتش اصلا کم نمیشه . در ضمن بشقابی چطوره ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟:11:نقل قول:
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هستنقل قول:
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هستنقل قول:
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
وقتی با gprs وصل میشم یک علامت E نشون میدهنقل قول:
همونه دیگه؟!
اگه راه دیگه ای داره بگید لطفا
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبه
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟
دوست عزیز من نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
اره دیگه گوشیت هم که مشخصه EDGE ساپورت میکنهنقل قول:
باید بری پست یک رو بخونی هرجاش مشسکل داشتی بگو یادت میدم.
خیلی ممنوننقل قول:
پس با این حساب یه سری سوال دارم
1- اگه زیاد از گوشی استفاده کنم نمیترکه؟!
2- gprs ایرانسل خیلی گرونه، با هر صفحه ای که باز میشه 100 تومن کم میشه از اعتبارم، چه راهی واسش وجود داره؟
3- از چه نرم افزاری استفاده کنم که سرعت دانلود گوشی رو بفهمم
1- باطری یکی از موبایلهای بچه ها همین ماه پیش رفت پیش خدانقل قول:
2 - مهندس ! اگه میخواستم سرویس حجمی معرفی کنم که باید در این تاپیک رو گل میگرفتم !:13:
این سرویس نامحدود حجمی هست ! و از لحاظ زمانی محدود است !
اونی که تو استفاده میکنی سرویس حجمیه !
برو یکی از بسته ها رو فعال کن اینقدر جیب ایرانسل رو با برکت نکن
یک ماه نامدود ده تومن
یک ماه شبانه نامحدود + 5شنبه جمعه 24 ساعته رایگان میده 3 تومن
یک و یک شب 24 ساعت همش 1000 تومن
یک هفته 4 تومن
همینها
غیر از این حجمی حساب میشه که دیگه بابای پولدار و یه گنج قارون نیاز داره
برو فعلا با همینها خوش باش
اینم زحمت بکشی گل کاشتینقل قول:
3- از چه نرم افزاری استفاده کنم که سرعت دانلود گوشی رو بفهمم
من رفتم بسته هزار تومنی 24 ساعته اعتباری رو گرفتم
پیامک فعال سازی هم واسم اومد، الان یک ساعت گذشته انگار نه انگار هنوز از اعتبارم کم میشه!
چکار کنم؟
آخه یه 100 نفری قضیه رو تایید کردند (با قانون اجماع ثابت میشه :21:)نقل قول:
منبع : سایت موبایلستان
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:بازم بگم :18:نقل قول:
چند گوشی نوکیای ارزان (حدود 50 تومن) دارای GPRS :
Nokia 2720 fold
Nokia 2330 classicکد:http://www.gsmarena.com/nokia_2720_fold-2801.php
Nokia 2680 slideکد:http://www.gsmarena.com/nokia_2330_classic-2570.php
Nokia 2600 classicکد:http://www.gsmarena.com/nokia_2680_slide-2337.php
Nokia 2220 slideکد:http://www.gsmarena.com/nokia_2600_classic-2221.php
من با شرکت نیکان ارتباط تماس گرفتم و گفتن فقط مودم Edge دارن و 3G بزودی وارد میکنندکد:http://www.gsmarena.com/nokia_2220_slide-3005.php
مودم Edge رو هم میده 85000 تومن
نظرتون چیه ؟
برای این مورد من نرم افزاری ندیدمنقل قول:
کافیه یه فایل یک مگ رو دانلود کنید
و بصورت دستی حساب کنین
مثلا فایل 1.8 مگی رو دانلود میکنین و بعد تایم بگیرین خوب مثلا توی یک دقیقه این دانلود میشه
درسته ؟
یک دقیقه یعنی 60 ثانیه (واحد شمارش برحسب کیلو بر ثانیه هست)
یک و هشت مگ هم یعنی 1800 کیلو تقسم بر 60 ثانیه میکنی میشه هر ثانیه 30 کیلو دانلود که تقریبا میشه گفت اینترنت این شخص با سرعت 250 کیلو بر ثانیه هستش
چون 30 رو ضربدر 8 کنیم میشه 240 کیلو بر ثاینه !
جا افتاد ؟:20:
عزیز خوب حتما شدهنقل قول:
تقصیر من ینست به خدا :19::31:
ولی من که سرویس 3 تومنی رو فعال کردم مشکلی نداشتم
یه مقداردیگه هم صبر کن
سیم کارت رو در بیار بنداز نمیدونم والا همچین چیزی رو من ندیدم
اگه میدیدم دهن ایرانسل رو ماست مالی میکردم :21:
دوست عزیزنقل قول:
اگه دقت میکردین و وقت میزاشتین منم راه حل این رو گفته بودم !:20: تقصیر من چیه که شماها حرف گوش نمیدین
در این جور مواقع کافیه اعتباری داخل گوشی ندزارین تا به شکست بخوره
معلمه اگر اعتبار داشته باشه ازش کم میشه
وقتی اعتباری نباشه دیگه چیزی کم نمیکنه
وقتی هم که سر سرویسها ادا در میاره میرید یک سرویس دیگه تهیه میکنید به همین راحتی :20:
مرسی.نقل قول:
در مورد مودم من پیشنهاد میکنم خودتون تصمیم بگیرید. من بودم گوشی رو انتخاب میکردم چون امیدی به موندگاری این سرویس و همچنین اومدن سرویس نسل سه نیست !
ولی مودم هم کیفیتش از گوشی بهتره
این مورد دیگه سلیقه ای هست تا اینکه من نظرمو بگم
ولی به هرحال من ترجیح میدم یه گوشی مفت اخر این سرویسها دستم بیفته تا یه سیم کارت دانگلی که به در هیچی نمیخوره
گشوی رو حدقال میشه ابش کرد :21:
ادعای این یکی که رد میشه.چون نمیشه دوا طرح رو باهم فعال کرد.وقتی داری از یه طرح استفاده میکنی و درخواست دوباره بدی برات اس میاد که نمیتونید دو طرح باهم فعال کنید و بعدا امتحان کنید.در همراه اول هم با درخواست طرح جدید،طرح قبلی لغو میشه.پس اصلا نمیشه یکباذه دوتا طرح رو باهم پرداخت کرد.کد:نوشته شده توسط hadinik [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . نامحدود! شبانه فعال کردم و تقریبا دو سه هفته ای استفاده کردم هر شب تقریبا 300 مگ دان داشتم . پنج شنبه و جمعه دوبرابر اون .
ولی یهوی بدون هیچ اخطاری دیدم اعتبار صفر شد و دیگه هر چی استفاده می کنم اعتبار کم میکنه . 5 ، 6 بار هم با شماره 700 تماس گرفتم و مشکلمو گفتم هر بار هم یه ربع کامل براشون توضیح دادم ولی باز وضع همونجوریه
بدبختی هم اینجاست که اون روز اول هول شدم و واسه دو ماه فعالش کردم و فقط سه هفته ازش استفاده کردم یعنی پول 60 روز رو دادم ولی 20 روز استفاده کردم
-----------------------------
کینگ جان.من منظورم درباره اون آنتنها این بود:من روزها به سختی می تونم edge کانکت بشم.یعنی هی gprs کانکت میشه و چندین بار ریکانکت میکنم تا بشه edge .گاهی هم که edge به g تبدیل میشه!دانلودم روی edge در غروب(چون روز نیستم که امتحان کنم)زیاد بالا نمیره.گهگاهی تا 15 میره ولی اکثرا زیر 10 هست.اما از حدود ساعت 12-1 شب تا 8-9 صبح که ترافیک کمتره،با اولین اتصال e کانکت میشه و سرعتم هم راحت روی 20-25 میره.لحظه ای بالاتر هم میره اما متوسط 18-20 میگیره(کلاس 10)
حالا با این اوصاف این آنتن میتونه کمکی به من بکنه؟
ضمنا این سرعتها برای ایرانسل بود.با همراه اول همیشه e کانکت هستم اما پینگ و دانلودش افتضاحه.
جناب king این گوشی ها که گفتین فکر نکنم edge کلاس 32 داشته باشن، با این حال به نظرتون میارزن؟
چون من با 6220 که کار کردم هر 3 ساعت یکبار شارژش تمومه! سرعت دانلودم هم حدود 13 هست، از هیچی بهتره!
به نظرتون خطری گوشیمو تهدید میکنه اگه مثلا هر روز شارژ بشه؟
سلام دوستان
یه برنامه دیدم گفتم شاید به کارتون بیاد
موبایلتونو مودم وایرلس می کنه
کد:http://www.mobileha.com/?p=2063
:31: اصلا دقت کردی چی نوشته ؟ :31:نقل قول:
کسی تا حالا برای 3 ماهه فعال کرده ؟ مگه میشه بیشتر از یک ماه فعال کرد ؟ :46:
کدوم گوشی ؟نقل قول:
من فقط 2700 و E251 رو قبول دارم که کلاس 32 دارند اون لیست قبلی رو اون دوستمون گفتند من تحقیق نکردم فقط برای این که چندتا گوشیمعرفی کردند از زحمتشون تشکر کردم همین .
بهتره برای گوشی یه دونه باطری زاپاس بخری و باطری زاپاس رو استفاده کنید
و باطری اصلی رو شارژ ارژ کنید و نگهداری کنید .
و هر هفته یک بار جایشون رو عوض کنید. در این صورت مشکلی نمیاد
ولی باری استفاده از اون زاپاس جدیده استفاده کن چون مال یکی ترکیده.
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا؟ :18:نقل قول:
چی رو چی نوشتم؟اون که قاطی پاتی شده بود نقل قول بود.
منم همین رو میگم نهایتا میشه تا یکماه فعال کرد.اما یکی گفته بود من دوتا یکماهه یکجا فعال کردم پولم رو هم خورده.بلد نیستن خالی ببندن...:31:کد:کسی تا حالا برای 3 ماهه فعال کرده ؟ مگه میشه بیشتر از یک ماه فعال کرد ؟
اون قضیه آنتن چی شد؟میتونه مشکل من رو حل کنه یا دوباره توضیح بدم؟؟:46: