ویندوز سیستم من هم تو کامپیوتر هم تو لب تاپ 7 هستش ، که تو کامپیوتر کند اجرا میشه اما تو لب تاپ عالی اجرا میشه ! :sq_8:نقل قول:
اشکال از ویندوز و یک چیزی مثل ویروس شاید باشه !
Printable View
ویندوز سیستم من هم تو کامپیوتر هم تو لب تاپ 7 هستش ، که تو کامپیوتر کند اجرا میشه اما تو لب تاپ عالی اجرا میشه ! :sq_8:نقل قول:
اشکال از ویندوز و یک چیزی مثل ویروس شاید باشه !
نقل قول:
دوست عزیز همه مثل هم نیستن ، یک کسی مثل شما نمیترسه ولی یک کسی هم به طور وحشتناکی میترسه ......
بعد خوب نیست شما توصیه کنید که زیر 16 سال هم بازی کنن چون اگر اتفاقی واسه اون شخص بیفته شما به گردن نمی گیرید ! :sq_25:
تا الان خیلی از دوستان به طور وحشتناکی ترسیدند ، و سمت بازی دیگه نرفتند .....
چون باعث تپش قلب میشه ..... خوبه که ما احتیاط کنیم و تذکرات رو به دوستان بدیم ....
من تو همه ی پست ها اعلام کردم که کسانی که بیماری قلبی دارند و زیر 18 هستند بهتره که بازی نکنند .....
حالا کسانی که 15 ساله هستند حداقل میتونند یک دوستی هم کنارشون باشه .....
با تشکر از دوستای خوبم اریا جان و persiankings8 عزیز. فک کنم مشکل از اینترنتممه که نمیتونه فایلها رو درست دانلود کنه. ممنون از کمکتون ♥♥
پسر عجب بازييه ... خيلي خوشم اومد. ترسناكيش بيشتر به خاطر موزيكشه . خيلي جالبه .
تاحالا تونستم 5 تا پيدا كنم اما ديگه چراغ قوم خاموش ميشه . ما خونوادگي بازي ميكنيم :دي
اقا من واقعا جرات بازی رو ندارم دیگه
اینقدر گفتین ترس داره
میترسم بازی کنم :sq_2::sq_3:
خدا کنه گرافیکش تو نسخه اصلی بهتر باشه
چون واقعا کیفیش خوب نیست
wowنقل قول:
چی خونواده ی پایه ای :sq_2:
ولی سازندش فکرش تا کجا ها رفته :دی
سلام
آقا منم دیشب ساعت 2-3 شب این و دان کردم،نشستم بازی کردم(با هدفون و صدای بلند).چند بار سوختم و تا آخرین بار 5 تا نامه پیدا کردم و بازم سوختم.
ولی اینقدرها که نوشته بودید ترسناک نبود(آخه منم اصلن ادعای شجاعت ندارم،کلن تا می بینم یک بازی یا فیلم ترسناکه دورشو خط می کشم:sq_8: چون شما زیاد تعریف کرده بودید اینو بازی کردم)
کلن یه 2-3 تا صحنه ترسیدم
ولی بازیه جالبی بود می خوام 8تا رو پیدا کنم
به دوستان پیشنهاد می کنم حتما بازی کنن.:sq_25:
من بدون ترس تا نامه چهارم رفتم ولی یهویی جلوم ظاهر شد ......حیف میخاستم تمومش کنم.
لولنقل قول:
داداش شما میگی ترسناک نبود بعد میگی 2-3 تا صحنه ترسیدی؟ :sq_2:
اونجوری که دوستان گفتن ترسناک نبود یا شایدم من دیگه خیلی توقع داشتم...نقل قول:
اون 2-3 صحنه هم عنصر غافل گیری بود که تو بازی های غیر ترسناکم هم هستن:sq_8:که برای یه بازی ترسناک کمه دیگه:sq_25: