نقل قول:دوست عزیز، خودتون دلیل مناسبی برای خرید تی وی سه بعدی آوردید. واقعیت هم همین هست!نقل قول:
Printable View
نقل قول:دوست عزیز، خودتون دلیل مناسبی برای خرید تی وی سه بعدی آوردید. واقعیت هم همین هست!نقل قول:
سلام..نقل قول:
فقط KDL بگير كه گيرنده ديجيتال داره....
بهترین تنظیم و کالیبره کردن تصاویر SD برای تلویزیون سونی
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533961
کسی از دوستان وبکم این مدل رو گیر نیورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ادرسي از فروش اينترنتي در خارج از كشور داريدنقل قول:
سلام به همه دوستان...يه تجربه خيلي مهم...:5:
براي ديدن فيلم سه بعدي از طريق USB مي تونيد طبق مراحل زير عمل كنيد...:20:
1.فيلم سه بعدي Side-by-side پيدا كنيد..با هر پسوندي كه باشه.
2. فيلم را به فرمت MPEG-4 يا (MP4) تبديل كنيد.
3. USB را به تلويزيون وصل كنيد...در قسمت 3D نحوه تبديل Side-by-side را انتخاب كنيد..
4. با عينك از فيلم لذت ببريد................:46::13:
اینم ادرس فروشگاه اینترنتی خارج از کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اين سايت كه با پول ايران يا كارت ايراني نميشه خريد كرد...احتمالاً يه گرين كارت يا .... لازم باشه:41:نقل قول:
من با اقای طهوری در سایت ایران دلیور صحبت کردم ایشان نزدیک ترین مسیر را پیشنهاد کرد البته این شرکت به صورت ان لاین برای شما خرید میکند وصحت سقم فروشنده را گردن نمیگیرد وکالا را از مسیر پست ایران پیگیری میکند وان را بدست شما می رساند . اطلاعات بیشتر را از توی سایت ملاحظه کنیدنقل قول:
سلام من یک nx720 سونی 40 اینچ خریدم با پایه و دو عینک رایگان 2.5 میخوام بدونم تفاوت کیفیت این با 46 چجوره ؟کسی تست کرده من راضیم تلوزیون شیکیه و سوال دیگم اینکه پنل ex720 برای شارپ هست یعنی ژاپنی هست برای nx720 چطور؟ میخوام فریمور تلوزیون اپدیت کنم , کسی تا به حالا به مشکل بر نخورده ؟یه بلوری هم میخوام بخرم bdp-s480 خوبه؟wifi نداره !دانگل پیدا میشه(مودم wifi سونی)؟ مدل bdp-s780 تو ایران پیدا میشه؟ تو سایت سونی میگه نباید فریموری که دانلود میکنید حجمش از یه عددی کمتر باشه ولی من چند بار idm دانلود کردم اونم بدون مشکل ولی حجمش اون عدده نیست مشکل نداره؟