سلامنقل قول:
نه دوست عزيز شنبه قسمت اخرش نبود شما كه ماشاءالله حسابي فوتبالي هستي ديشب به دليل پخش مستقيم فوتبال ليورپول و چلسي پخش نشد كه خود شبكه 3 هم زيرنويس كرد كه به اين دليل پخش نميشه
Printable View
سلامنقل قول:
نه دوست عزيز شنبه قسمت اخرش نبود شما كه ماشاءالله حسابي فوتبالي هستي ديشب به دليل پخش مستقيم فوتبال ليورپول و چلسي پخش نشد كه خود شبكه 3 هم زيرنويس كرد كه به اين دليل پخش نميشه
جدا؟! عجب...!نقل قول:
دیگه همه گره ها به قولی باز شدن... چی رو می خواد ادامه بده؟ میخوان رسما بیفتند دنبال شیرین:31: یا عروسی ناصر رو نشون بدن یا خبر شهادت احمد و شهاب رو بیارن؟!
من نمیدونم آلزایمر گرفتم یا اون تیکه که توی تبلیغ هاش پخش میشد و سربازها میریختن یه جایی و با تفنگ میزدن تو سر شیرین رو ندیدم ! یعنی هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد و نمیدونم اگه پخش نشده ، توی این یکی دو قسمت باقی مونده چطوری پخش میشه ! (شایدم توی تخیل امیر هست و مثلآ شیرین برای همیشه از ذهنش میره)
حیف یه شب دیگه بیشتر لذت دیدن این سریالو نمیتونیم تجربه کنیم
وای عجب قسمتی بود امشب واقعا قسمتی که شیرین تو خیال فرهاد ( همون امین خودمون) :27: کشته شد خیلی خوب بود
واقعا حس غریبی به من به شخصه دست داد
این صحنه خودش اندازه ی یه فیلم معنی داشت..
برای تموم شدنش هم قصه نمیخورم چون اگه بیشتر از این کشش میدادن ابکی میشد..
اون سکانس تشییع جنازه شهیده عجب تصنیف معرکه گذاشته بودن
اگه لینکش رو گیر اوردید بذارید
دوستان 2 3 قسمت آخر رو برای دانلود میخواستم اگه لینکش رو دارین ممنون میشم بزارید
قسمت ديشب جالب بود و زيبا به نظر من بازي ديشب خواهر امير يا همون منيره خيلي قشنگ بود واقعا برا من خيلي لذت بخش بود از گريه و احساساتش تو خونه شيرين گرفته تا اون خبري رو كه تو كتابخونه به امير داد اين تيكش خيلي قشنگ بود خيلي جالب اين خبر رو با احساسات بهش رسوند
منم قصه نميخورم كه ديگه داره تموم ميشه درسته كه فيلم فوق العاده اي بود ولي به هرحال بايد تموم بشه و ديگه كش بيخودي هم توش نيست
ولی دمشون گرم حتی تبلیغات سریال رو هم فوق العاده عالی ساختن. تبلیغ قسمت آخر رو شاید 4،5 بار دیدم (برنامه 90 رو ضبط کردم و این تبلیغه هم وسطش هست) ولی بازم هر دفعه میبینم یه حس عجیبی بهم دست میده. مخصوصآ از اون تیکه ای که آهنگ فوق العاده زیبایی میزنه و بعدش اون شعره شروع میشه.
اوایل که سریال شروع شده بود میگفتم جزو بهترین سریال هایی هست که تا حالا دیدم. ولی الآن بدون شک بین 3 تا سریال ایرانی عمرم میدونم. یه حس نوستالژیک وجود داره که نمیذاره خانه سبز و همسران جایگاه اول و دوم رو برام از دست بدن و برای همین وضعیت سفید میشه سومین سریال ! توی دهه 80 هم با فاصله زیاد میشه اولین و خوش ساخت ترین سریال !
به شدت تایید هر کسی این سریال دیده باشه و دنبال کرده باشه قطعا نظرش همینه تو این ژانر ( کارهای تاریخی و طنز بذاریم کنار ) من فقط وضعیت سفید و روزگار قریب یه سریال واقعی میدونمنقل قول:
ولی الآن بدون شک بین 3 تا سریال ایرانی عمرم میدونم