یه نوع مارمولک منتها سایز دو ایکس لارجه
Printable View
یه نوع مارمولک منتها سایز دو ایکس لارجه
میبینید چقدر خوشگله لامصب !!!!:31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدونه از اینها بخوام بخرم چنده..؟؟ خوراکش چیه...؟؟ چجوری دستشویی میره...؟؟ چقدر طول میکشه بهم عادت کنه...؟؟
واقعا عاشق این مدل میمون شدم !!:27:
من یه پیشی کوچولو از کوچه اوردم که یه پاش ضرب دیده هست و دهنش هم شدید بو میده ولی دلم نمیاد رهاش کنم چون وقتی اوردمش انقدر گرسنه بود که مطمعن بودم نمتونه برای خودش غذا پیدا کنه
برای بوی دهنش و پاش چیکار کنم ؟ فقط نگین که دکتر ببرم چون اصلا برام ممکن نیست ببرمش بیرون
براش شامپوی مخصوص هم خریدم ولی میترسم اگه بشورمش سرما بخوره
غذای گریه هم گرون درمیاد یه غذای مقرون به صرفه سراغ ندارین برای گربه ؟
پاشو كه كار دامپزكيه دهنشم من شنيدم معمولا بخاطر معدشه ، غذا هم اينجور كه شنيدم كله مرغ فكر كنم خوب باشه ، گوشت و اينام خوبه . بهترين راه اينه به دامپزشك نشون بدي !نقل قول:
اولین نمایشگاه و همایش سراسری باغ وحش ها ،موزه های طبیعی و جانوران
4-6 آبان ماه 1390 تهران - هتل استقلال
- سمینار علمی آسیب ها و چالش ها
- نمایشگاه حیات وحش
- اماکن و خدمات دامپزشکی
- حیوانات خاص ، پرندگان ، حشرات و آبزیان
- مسابقه نقاشی کودکان
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید :کد:http://www.khazandegan.com
برای غذای گربه میتونی از قصابی ها،سنگدون یا جگر بگیرینقل قول:
هر بستش بین 1000تا 1500 تومن درمیاد و با توجه به سنش برای یه هفتش کافیه.
تازه به گربه غذای خونگی هم معمولا میتونی بدی،گربه ما ،ماکارونی،اولویه،سیب زمینی و ..... هم میخوره.
دوستان بهترین جانور برای خونه چیه؟ خب سگ و گربه احتمالا به خاطر سن کمشون در صورت مرگ انسان رو دچار دشواری می کنن. ولی جانوران دیگه هم بدبختانه هوش و وفاداری سگ رو ندارن. چه باید کرد!
بهترین حیوونی که میشه داشت یه بچه گربه ماده هست ، از زمانی که دیگه شیر مادرش رو نمیخوره میتونید راحت بزرگش کنیدنقل قول:
دوستان بهترین جانور برای خونه چیه؟ خب سگ و گربه احتمالا به خاطر سن کمشون در صورت مرگ انسان رو دچار دشواری می کنن. ولی جانوران دیگه هم بدبختانه هوش و وفاداری سگ رو ندارن. چه باید کرد!
کلا گربه ماده نسبت به نر بهتر باهاتون میمونه
کلا لذتی که در داشتن یه گربه هست سگ نداره ، اصلا از سگ خوشم نمیاد
منم نظرم روی گربه است
واقعا راحتی که با رکبه اشتم تو حیوانات دیگه ای تجربه نکردم .
اولا گربه خودش ذاتا حیوون تمیزی هست هیچوقت شما یه گربه رو که مریض نیست کثیف نمیبینید
اگه اذیتش نکنید سالها باهاتون خوب زندگی میکنه همبازی خوبی هست
ولی خواهشا نخرید یکی از این بچه گربه های تنها رو بیارید نگهداری کنید
نقل قول:ارماديلو نوعي پستاندار سخت پوست هست كه كلا با مارمولك كه از تيره خزندگان هست متفاوت هست ، زيستگاهشون امريكا هست و از نوع جانوران زمان دايناسورها هستند كه تونستند زنده بمونن ! نكته خيلي جالبي كه در موردشون هست اينه كه با اينكه نر و ماده دارند اما اگه ماده به مدت زيادي جفت گيري نكنه بكرزايي انجام ميده يعني سلول تخمك بدون لقاح با سلول نر تقسيم شده و رشد ميكند در اين حالت موجودي كاملا مشابه با موجود اوليه ايجاد ميشودنقل قول:
اما اينكه ايا به عنوان حيوان خانگي بشه نگه داشت و ايا در ايران وجود دارد اصلا اطلاعي ندارم و بعييد بدونم بر اساس روحيات و اخلاق اين موجود بشه اونو به عنوان خيوان خانگي نگه داشت
بسته به سن و اينكه از كجا تهيه كني بين 500 تا 1 تومن قيمتشون هستنقل قول:
ميمونها موجودات خوبي هستند اما اگه سنشون كمي بره بالا سخت تر عادت ميكنن نكته مهمش اينه بسيار حسود و بي ادب هستن
سگ به نظر من ، گربه اصا وفاداري سگ رو نداره و خيلي بي چشم و رو هست حسود و بي نزاكت و يهو ميزاره ميره اما سگ موجودي زيبا دوست داشتي و با وفا كه صاحب خودشو هيچ وقت ول نمي كنه و اذيتش نميكنهنقل قول: