کار ؟نقل قول:
من دانشجو ام
نمیتونم
کتاب هم تا دلتون بخواد خوندم ( کتابای روانشناسی و داستانی مفهومی و امید به زندگی و از اینا )
مشکلم با اعتماد به نفسمه و شماره 1 که فرمودید
شماره 3 چیه ؟
کار ؟نقل قول:
من دانشجو ام
نمیتونم
کتاب هم تا دلتون بخواد خوندم ( کتابای روانشناسی و داستانی مفهومی و امید به زندگی و از اینا )
مشکلم با اعتماد به نفسمه و شماره 1 که فرمودید
شماره 3 چیه ؟
کتاب اون مدلی نبودن.البته تا اونجا که من میدونم.بعضی هاشون حتی عجیب هم بودن.
مثال:نبرد من!
مشکل سومش (ترس)بود!
مثلا:اون تنهایی بازار نمیرفت!
دقیقا وارد ماجرا نشدم!چون به من اجازه نمیداد(حساس بود)اما عموم براش حلش کرد.
پ ن:مطمئنن شما این مورد رو ندارید.چون مشکلتون رو بدون نگرانی خاصی اینجا بیان کردین.
مشکل منم یه قسمتیش ترسهنقل قول:
ترس از اجتماع و اینکه چطور دربارت فکر میکنن
مثلا میترسم برم جلو دانشجوها و براشون یه موضوع رو ارائه بدم
اون کتاب هم باید بگیرم
ممنون از توجهت
من خیلی تجربه دارم تو درمان افسردگی و ترس های اجتماعی به نظرم بهترین روش دارو درمانیه چون روان درمانی بعد از یه مدت اثرشو از دست میده
سلامنقل قول:
دقیقاً برعکس گفتید.
متأسفانه بسیاری از روانپزشکان ما نسخه نویس هستند، نه درمانگر.
وقتی یک مشکل را میشه با راه بردن در مسیر اندیشه و شناخت حل کرد، چرا بدن سالم را ببندیم یه قرص و آمپول؟
اثر دارو موقتی است؛ ولی اثر شناخت دائمی. رواندرمانی نه بهترین راه ، بلکه تنها راه حل مسائل روانیی است که از تجربه های ناخوشایند زندگی برای ما مانده.
دارو برای زمانی است که فرد توانایی پذیرش رواندرمانی را نداره.
به هرحال هر کس نظری داره من دارو درمانی رو موثرتر دیدم چون مغز افراد پانیک و افسرده نمیتونه واقعا موقیعت خوب رو از بد تشخیص دقیق بده باید غلضت سرتونین و دوپامین در مغز بالا بره تا فرد احساس خوبی داشته باشه به نظرتون روان درمانی چطور میتونه غلضت اینا رو بالا ببره؟
همونطور که وقایع زندگی غلظتشون را پایین میاره یا کلاً تعادل روانی و هورمونی را تغییر میده.نقل قول:
به نظرتون روان درمانی چطور میتونه غلضت اینا رو بالا ببره؟
افسردگی اگر منشاء ژنتیکی و متابولیک نداشته باشه، با تغییر شیوه نگرش به زندگی درست میشه.
چگونه می توانیم سطح صمیمیت را با دوستانمان افزایش دهیم؟
همیشه خنده رو باش:)نقل قول:
خنده رو که هستم یه مبحث جامع تر میخواستم...نقل قول: