گاسپريني: واکنشهايمان را تقويت ميکنيم
مربي ايتاليايي اعمال تغييرات در تيم از سوي رئيس باشگاه را رد کرد.
جیان پیرو گاسپرینی مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که شکست 0-1 مقابل ترابزون روی تیمش تاثیری نخواهد داشت.
اینتر چهارشنبه شب در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 مغلوب ترابزون اسپور شد. این سومین شکست نرآتزوری در دیدارهای رسمی این فصل است. آنها در سوپرکاپ ایتالیا مغلوب میلان شدند و هفته گذشته هم با نتیجه 3-4 به پالرمو باختند.
اکنون گاسپرینی معتقد است که وظیفه مهمی را بردوش دارد. این مربی 53 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش بر می گردد و از این نتایج ضعیف فاصله خواهد گرفت.
مربی اینتر به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: « شاید این شکست تیم را به سمت واکنش نشان دادن پیش ببرد. فصل تازه شروع شده و ما باید راهی برای تقویت واکنشهایمان بیابیم. صحبتهای زیادی درمورد تاکتیک تیم به گوش می رسد و این جور صحبت کردن در مورد فوتبال خیلی آسان است. تیم ما در این بازی از خیلی نظرها، خیلی بهتر از بازی با پالرمو بود ولی نتیجه مهمترین چیزی است که نتیجه خوبی به دست نیاوردیم.»
از سوی دیگر شنیده می شد که ماسیمو موراتی علنا از سیستم 3-4-3 تیمش انتقاد کرده ولی مربی 53 ساله اینتر نظر دیگری دارد: «داستانهایی که در مورد فشار موراتی بر روی من به گوش می رسد صحت ندارد. او همیشه از من حمایت کرده. ما باهم بر سر مسائل مختلف بحث می کنیم ولی این طور نیست که چنین چیزی باشد.»
منبع:
كوپر: تا باشگاه اينتر ميدوم!
در صورت دعوت به همکاري
كوپر: تا باشگاه اينتر ميدوم!
مربي پيشين اينتر از علاقه خود براي بازگشت به جوزپه مهآتزا پرده برداشت.
هکتور کوپر بین سالهای 2001 تا 2003 سرمربی اینتر بود و در هفتههای ابتدایی فصل 2004-2003 از این تیم اخراج شد.
کوپر در مورد بازگشت به مهآتزا و بدست گرفتن هدایت اینتر گفت: دوست دارم بار دیگر به اینتر بازگردم، روزهای بسیار خوبی در این تیم داشتم. درست است که با نرآتزوری هیچ جامی بدست نیاوردم ولی خاطرههای خوشی از دوران حضور در این تیم دارم. بین من و هواداران اینتر رابطه عاطفی خاصی وجود دارد.
وی ادامه داد: اگر ماسیمو موراتی، مالک اینتر برای سپردن هدایت این تیم با من تماس بگیرد، بدون شک آن را میپذیرم و تا باشگاه خواهم دوید! این یکی از آرزوهای من است که بار دیگر مربی اینتر شوم.
در صورت اخراج گاسپرینی، روبرتو باجو، فابیو کاپلو، دلیو روسی، کلودیو رانیری و جیان فرانکو زولا از نامزدهای بدست گرفتن هدایت اینتر هستند.
منبع: