اون خبر ها ی صفحه ی قبل هم خیلی جالب بود حتما بخونید .
یه مشت مفت خور تو این مملکت جریان کار رو دستشون گرفتن و کیفشو میکنن اونوقت ما باید فقط حرصشو بخوریم !
Printable View
اون خبر ها ی صفحه ی قبل هم خیلی جالب بود حتما بخونید .
یه مشت مفت خور تو این مملکت جریان کار رو دستشون گرفتن و کیفشو میکنن اونوقت ما باید فقط حرصشو بخوریم !
مگه حق شما روهم توی این مسابقات خوردننقل قول:
ببخشید شما که گفتین محراب پنجم میشه .نقل قول:
این که انصراف داد .
فک کنم درست باشه چون یه جای دیگه هم خوندم
كلا امسال كاملا مشخص بود كه همه بي انگيزه هستن و كوچكترين رقابتي وجود نداره . البته اينو بدون توجه به خبرهاي صفحه ي قبل ميگم .
دیدن محراب پنجم نشد؟من رفته بودم شمال 5-6 عید روح الله رو دیدم...اون گفت از قبل!میتونید برید پست اولم رو تو این تاپیک ببینید!!!!ولی بی شرف نگفت که محراب انصراف داده...:31:
ولی دم روح الله گرم که آیتم ها رو کامل زد!!!
یکی از مزخرفترین سری ها مردان آهنین بود...
همه بی انگیزه!!!همه شل!!واقعا باید فکری به حال این برنامه بکنن....خیلی چرت شده...
واقعا داداشی حقش بود به نظرم ، مث مرد تمام آیتم ها رو زد و واقعا امتیاز بالایی که گرفت حقش بود .
با این که مهراب رو خیلی دوست داشتم ، اما گند زد به تماشاگرا و رفت ! سرما خوردم !! علی اسماعیلی هم مث بچه ها اومد کنار قرائی و موقع شروع گفت : (مث بچه ها بخونین ) من نمیرم ! (به اونجای هممون که نمیری !)
یکی از بزرگترین ضعف های مسابقه که باعث از دست دادن جذابیت و نبود رقابت بین بچه ها بود نحوه ی امتیاز دهی بود ؛ واقعا هیچ رقابتی نبود دیگه با اون امتیاز ها ؛ باید جوری تنظیم میشد که امتیاز ها نزدیک هم باشه و مردان (+ اون چند بچه مرد) با هم بجنگن !
بیچاره داداشی اول شد بعدش اون مراسم ؟! رو براش گرفتن !
واقعا مشکل از ریشه است : دی
اون 4 تا خبر که تو صفحه قبل گذاشتن رو بخوننقل قول:
به جواب خیلی از سوالات میرسی
اين چند خبر رو خوندم ،واقعاا اگر هم هر اتفاقي افتاده باشه بازم مسولان مسابقات همه چيزيو تكذيب ميكنن،هركي يه حرفي ميزنه آخر ما نفهميديم كي راست ميگه كي دروغ؟
اما بازم هر حرفي پشت سر داداشي بگن،در هر صورت حقش بود كه قهرمان بشه:5:
نقل قول:
شما اخبارو خوندی که اینطوری میگی ؟