آره دیگه. منم مشکل دارم .شاید این سیستم فقط HTTP رو میشناسه و FTP.
من یه مشکل دیگه هم دارم. عملا از هیچ سایت دانلودر شیری نمیتونم فایل دانلود کنم . اونها با توجه به آی پی دانلود رو باز میکنن!
Printable View
آره دیگه. منم مشکل دارم .شاید این سیستم فقط HTTP رو میشناسه و FTP.
من یه مشکل دیگه هم دارم. عملا از هیچ سایت دانلودر شیری نمیتونم فایل دانلود کنم . اونها با توجه به آی پی دانلود رو باز میکنن!
میبخشید ولی اول اطلاعات شبکه تون رو افزایش بدید بعد حرف بزنید بله خیلی هم خوب از روی آی پی میتونن بفهمن با کامپیوتر یا با موبایل وصل میشی همچین هم گاگول نیستندنقل قول:
ببخشید من فضولی میکنم تو بحث :31:
یه نکته هست که من به نتجه اش رسیدم!!
من که با همراه اول الان تست کردم آی پی همیشه یکی هست( واسه ی این سیستم )
مثلا الان آی پی من رو یه آی پی خاص میزنه!! ( همیشه یه عدد مشخصی هست!!
شما میتونین این تست رو در سایت
تست کنیدکد:http://whatismyipaddress.com/
البته من نمیدونم شهر رو تهران و منطقه رو واسه من اصفهان نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم یه تست کنین!!!
ISP:Information Technology Company (ITC)
Organization:GPRS-CO
Connection:
Proxy:Network Sharing Device
City:Tehran
Region:Esfahan
Country:Iran, Islamic Republic of
البته من روی گوشی این موضوع رو تست نکردم.
اگه روی گوشی آی پی عوض بشه این حرف صحت داره!!!
در غیر این صورت به دلیل اینکه خود هر دو اپراتور آی پی های خاصی رو برای اتصال ( در بخش تنظیمات) مشخص کردن پس با هر آی پی نمیشه به شبکه وصل شد.
حالا بازم باید سر این موضوع بحث کرد تا به نتیجه ی درست رسید!!!
آلان آی پی که برای من توی این سایت میزنه همون آی پی هست که توی تنظیمات گوشی برای شبکه ، قرار داده شده!!!
من یه دو روزی هست هر وقت موبایل را به سیستم میزنم و وصل میشم بعد از چند دقیقه خود به خود اینترنت قطع میشه یعنی دیسکانکت میشه. از شما هم همین طوره؟؟
سلام
من می خوام بدونم چرا وقتی من روی گوشیم E دارم . ولی باز سرعتم در حد 3 و 4 kB هست .
کد:IP Information: .............6
ISP: Afranet
Organization: Afranet
Connection:
Proxy: None Detected
City: Tehran
Region: Esfahan
Country: Iran, Islamic Republic of
---------------------------------------------
IP Information: ...............10
ISP: Afranet
Organization: Afranet
Connection:
Proxy: None Detected
City: Tehran
Region: Esfahan
Country: Iran, Islamic Republic of
دقيقا بعد از ساعت ده شب به بعد براي من هم همين طور مي شه كه تند و تند قطع مي شهنقل قول:
آقا من یه بسته یک روزه هم واسه امتحان فعال کردم بعد از حدود 3 ساعت شروع کرد به کم کردن از حسابم!
در حالی که هنوز طرحم فعال بود و استعلام میکردم میگفت یک روز مهلت داره اما همچنان از حسابم کم میکرد
زنگ زدم یه فرم پیگیری پر کردم که هنوز خبری نشده
مشکل قبلی هم که مربوط به بسته ماهانه من بود با این که تا الان 6 روز گذشته، رسیدگی نکردن!
آخه من موندم از ایرانسل به کی پناه ببرم
زنگم میزنم میگن تا 24 ساعت دیگه حل میشه
من موندم این 24 ساعت کی تموم میشه!
چرا واسه شما افرانت میزنه؟؟
واسه چند نفر دیگه هم اینطوری بود!!!!!!!!!!!!!!!
+
کلا ایرانسل توی این موضوع خیلی کم کار شدهنقل قول:
آقا من یه بسته یک روزه هم واسه امتحان فعال کردم بعد از حدود 3 ساعت شروع کرد به کم کردن از حسابم!
در حالی که هنوز طرحم فعال بود و استعلام میکردم میگفت یک روز مهلت داره اما همچنان از حسابم کم میکرد
زنگ زدم یه فرم پیگیری پر کردم که هنوز خبری نشده
مشکل قبلی هم که مربوط به بسته ماهانه من بود با این که تا الان 6 روز گذشته، رسیدگی نکردن!
آخه من موندم از ایرانسل به کی پناه ببرم
زنگم میزنم میگن تا 24 ساعت دیگه حل میشه
من موندم این 24 ساعت کی تموم میشه!
باید دید اپراتور سوم که میاد کارش درسته یا نه!!
کجای این مملکت رو دیده که پول یه چیزی رو دست حسابی بده و همون اندازه تحویل بگیری؟؟
بازار کلاه برداری و جنس های قلابی پر شده!!
نمانه ی بارزش!!!
من اولین بار یه 5 سال پیش رفتم واسه سیستمم اسپیکر بگیرم سفارش دادم یه اسپیکر میکرولب( همونایی که خیلی ها داشتن اون زمان) بگیرم.
اقا گرفتم دیدم صدای سابش با اسپیکراش هم خونی نداره و کلا صدای افتضاهی داره..کاشف به عمل اومد که میکرولپ بوده نه میکرولب!!!!
تازه این یه نمونه یه کوچولو هست!( مثلا گوشی ی به قول خودشون هنگ کنگی آی فون اپل)
تازی عرصه ی اینترنت هم که تا دلتون بخواد کلاه برداری هست!!!حتی مواد غذایی. سوسیس و کالباس ؛ لبنیات ( خبر ندارین چی میخورین!!!!)
ببخشید.
اسپم شد.!!!
شما گوشیت چیه؟نقل قول:
من می خوام بدونم چرا وقتی من روی گوشیم E دارم . ولی باز سرعتم در حد 3 و 4 kB هست .
با گوشیت با برنامه ی Google Map که الان روی بیشتر گوشی ها ( سونی اریکسون ؛ نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ) هست میتونین نزدیک ترین BTS رو در منطقه تون ببینن. ببینین بهتون نزدیکه.
باید حداکثر 1 کیلومتر باهاتون فاصله داشته باشه!!!
دوستان سیمبین دار عزیز
آیا با برنامه ای که میشه رو 1 bts قفل کرد در سرعت خیلی تاثیر داره؟
از من در طول روز هم همین طوره. کسی دیگه این مشکل را داره؟؟نقل قول: