پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن :13:نقل قول:
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه:دی
Printable View
پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن :13:نقل قول:
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه:دی
آره یه جورایینقل قول:
کلا من نسخه بلک باکس میگیرم همیشه.چون هم کارش درسته هم دیگه دردسر نداره.
خیلی اعصاب خورد کنه نصبشنقل قول:
درست مثل بت.ل.فیلد 3
از این به بعد منم بلک باکس می گیرم
من شانسی دانلود کردم اصلا نمیدونم نسخش کدومه.نصب هم شد الانم داره کار میکنه
هرچه سریع تر پست بالا رو حذف کنید:13:
دوستانی که نصب کردن این بازی رو و موفق شدن از هفتخوان نصبش( ! ) بگذرن بگن از چه نسخه ای استفاده کردن؟بلک باکس یا...؟
سلام من بازی مکس پین 3 نسخه کاملش که 7dvdبود رو نصب کردم یک فایل textراهنمای نصب بازی بود داخلش راحت بازی اجرا شد بدون هیچ مشکلی:20:نقل قول:
دقیقا منم همون نسخه هفت دی وی دی رو دارم.ولی مشکلم خیلی عجیبه که کسی ندیده ظاهرا.پوشهsocial club توی مای داکیومنت برام ایجاد نمیشه:18:
اگر در مسیر Documents > Rockstar Games پوشه ی Social Club وجود نداره، اون رو به صورت دستی بسازید و پوشه ی profiles مریوط به کرک رو در اون قرار بدید. برای من هم پوشه ی Social Club وجود نداشت، اما همین کار رو کردم و جواب داد.نقل قول:
پست بالا تایید میشه ...
منم حودم دستی پوشه رو درست کردم ..چون اگه اصلا تو بازی نری و سیو نکنی که اصلا چنین پوشه ای ساخته نمیشه..
اگه مشکل دیگه ای داری تو تاپیک حل مشکلات خود بازی بگو....این نسخه که شما داری.. 7 تا dvd هست و کاملترین و بدون ایرادترین نخسه هست ..باید مثله باقلوا بدون هیچ مشکلی نصب بشه و اجرا بشه...
نقل قول:نقل قول:دوستانی که مشکل ساخته نشدن Rockstar Games رو دارند ؛ یکبار وارد بازی بشید و جایی که ازتون می خواد Sign in کنید ؛ از بازی خارج شوید ...نقل قول:
حالا این پوشه ساخته شده است و ....
موفق باشید