بله.... میشه بدون PC Suit هم کانکت شد.
کافیه شما یه کانکشن دیال آپی رو شروع به ساختن کنین و اسم کانکشنتون رو MTNirancell بگذارین و بدون یوزر و پسورد و فقط با شماره ای که مشخص هست کانکت بشین. واسه همراه اول هم جای اسم شرکت باید بگذارین Mcinet
همین.
البته اینم بگم
بخاطر اینکه برای شناسایی USB از طریق کابل هر ورودی یه شماره داره ( یعنی Usb های پست کیس مثلا Usb1 , Usb2 و مثلا جلویی ها 3 و 4 و اینطروی هست.
شما همیشه از یه ورودی استفاده کنین چون شناسایی از اون پرت سریعتر انجام میشه..
شما اگه گوگل مپ داری با اون تست کن و ببین از کدوم BTS سرویس میگیری. اگه هم روی گوشیت مشخص میکنه که از چه آنتنی سرویس میگیری، ببین اونجا بهت نزدیک هست یا دوره؟ باید حداقل یک کیلومتر باهات فاصله داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان من ساکن اهوازم با نوکیا n82 به نت وصل میشم و روی لب تاپم استفاده میکنم اما سرعت دانلودم ابتدا 8 وتقریبا بعد از چند دقیقه به 3یا 2 kb میرسه . در صورتی که علامت "e " رو گوشیم دارم . و از edge ایرانسل استفاده میکنم البته بدون برنامه pc suit کانکت میشم .در ضمن من پستهای قبلی رو خوندم که احتمال داره مکالمه در این منطقه زیاد باشه و...ولی تو ساعات مختلف تست کردم تغییری نداشت اگه دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کمکم کنن ممنون میشم .
البته اینم بگم. چون برنامه ی گوگل مپ رایگان نیست و پولی هست و یه سری برند ها مثل سامسونگ امتیازش رو خریدن نمیشه جدا نصب کرد. البته من باز میگردم ببینم پیدا میشه یا نه!!
اگر کسی هم پیدا کرد زودتر لطف کنه بگذاره که دیگه جمع برنامه هامون تکمیل بشه!!