متوجه نشدم دقیقا کجا رو میگی ، ولی توی اون قسمت باید در حین کشتن سریع ادامه ی مسیر رو هم بری قبل از اینکه ساختمون بریزه ،نباید زیاد توی کاور بمونینقل قول:
تقریبا آخرای بازیه ، 2 تا مرحله مونده
Printable View
متوجه نشدم دقیقا کجا رو میگی ، ولی توی اون قسمت باید در حین کشتن سریع ادامه ی مسیر رو هم بری قبل از اینکه ساختمون بریزه ،نباید زیاد توی کاور بمونینقل قول:
تقریبا آخرای بازیه ، 2 تا مرحله مونده
اخه بن بسته
سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم زمانی که داخل پوشه کرک میرفتم صفحه آبی مرگ می آمد و سیستم ری استارت میشد (جالب اینجا هست که قبل از این که بازی رو نصب کنم داخل پوشه کرک رفته بودم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد)
هر طوری که بود کرک رو کپی کردم و بازی رو اجرا کردم حتی چندتا چپتر هم رفتم
ولی الان وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم و آفلاین مود رو انتخاب می کنم دوباره صفحه آبی مرگ میاد و سیستم ری استارت میشه
الان طوری شده که بعد از ده دقیقه حتی بود اینکه بازی رو اجرا کنم سیستم ری استارت میشه
بازی رو داخل هارد اکسترنال ریختم زمانی که هارد رو از سیستم جدا می کنم هیچ مشکلی وجود نداره !!!
اگه میتونی یه عکس از اون قسمت بگیر بذار اینجانقل قول:
برای حل این مشکل یا باید کرک رو عوض کنی یا اینکه سرویس پک 1 ویندوز7 رو نصب کنینقل قول:
من نصب سرویس پک رو توصیه میکنم ، عوض کردن کرک دردسر زیاد داره
اینجا مشکلت رو مطرح کن :::نقل قول:
سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم زمانی که داخل پوشه کرک میرفتم صفحه آبی مرگ می آمد و سیستم ری استارت میشد (جالب اینجا هست که قبل از این که بازی رو نصب کنم داخل پوشه کرک رفته بودم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد)
هر طوری که بود کرک رو کپی کردم و بازی رو اجرا کردم حتی چندتا چپتر هم رفتم
ولی الان وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم و آفلاین مود رو انتخاب می کنم دوباره صفحه آبی مرگ میاد و سیستم ری استارت میشه
الان طوری شده که بعد از ده دقیقه حتی بود اینکه بازی رو اجرا کنم سیستم ری استارت میشه
بازی رو داخل هارد اکسترنال ریختم زمانی که هارد رو از سیستم جدا می کنم هیچ مشکلی وجود نداره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم این بازیو دانلود می کنم.می خواستم بدونم صحنه های مستهجن داره؟
بستگی داره صحنه ی مستهجن چی باشه :31: ولی یه کمی دارهنقل قول:
:31: منظور روابط جن سی . حالا کدوم چپترش داره؟نقل قول:
ولی کاش مثل call of duty صحنه نداشت و خشونت مطلق بود
نه اونجوری که فکر می کنی نیست یه خورده داره که به چشم نمیاد :31:نقل قول:
چرا این سوال رو می پرسی ؟نقل قول:
منظور روابط جن سی . حالا کدوم چپترش داره؟
ولی کاش مثل call of duty صحنه نداشت و خشونت مطلق بود
اگه میخوای بدی برادر کوچیک ترت بازی کنه که باید بگم این بازی در سنی اش M هست یعنی +18 سال..
اگه خودت میخوای بازی کنی ..نه اونجور که گفتی و فکر میکنی نیست..