جای pes و فیفا جدا عوض شد.
سالهای قبل به این فروم میومدم همیشه یه 20 30 صفحه ای pes جلوتر از فیفا بود
ولی الان میبینم که یک ماه مونده به بازی و فیفا جلوتره و حقش هم هست که جلوتر باشه...
Printable View
جای pes و فیفا جدا عوض شد.
سالهای قبل به این فروم میومدم همیشه یه 20 30 صفحه ای pes جلوتر از فیفا بود
ولی الان میبینم که یک ماه مونده به بازی و فیفا جلوتره و حقش هم هست که جلوتر باشه...
امسال 11-12 چندتا فوتبال از فیفا داریم!!
FIFA 12 و FIFA Manager 12 که سر جاشون.
FIFA Street جدید که معرفی شده.
علاوه بر اون امسال باید UEFA Euro 2012 هم داشته باشیم.
ممنون از دوستان عزیز به خاطره راهنمائیتون
وقتی بازی اومد ترفنداش و کلا هرچی به فیفا 12 باشه همینجا میشه گیر اورد دیگه؟
اگه بخوایم فیفارا أنلاین بازی کنیم باید نسخه اورجینالشا بخریم؟
ظاهرا بعد از تست شدن فیفا 12 در Gamescom 2011 منوی افقی جدیدی که بعد از سال ها فیفا از اون حالت کلاسیک عمودی و نسبتا کند درش آورده با استقبال مخاطبان مواجه شده و و این منوی جدید علاوه بر دسته بندی مناسب سرعت انتخاب بخش های مختلف بازی رو تا حد زیادی بالا می بره .
منبع لطفا،ظاهرا یعنی چی ؟نقل قول:
"ظاهرا" از نظر دستوری قیده به معنی اینجوری که به گوش می رسه : دینقل قول:
منبع:
[HTML]http://kotaku.com/5832482/fifa-12-shows-ea-works-in-mysterious-ways[/HTML]
محتوای مخفی: درباره منو
یه چند وقتی دنبال Tagline بازی میگشتم ولی هنوز انگار اعلام نشده بود ...
( Tagline مثله شعار برای بازی میمونه مثله We Are 11 که برای نسخه ی قبل بود )
حالا انگار tagline بازی رو انتخاب کردن :
"Love Football Play Football"
منبع Wikipedia
منوی قبلی رو که کمی ازاردهنده بود . البته توی pc . یه کم تاخیر داشت مثلا موقع انتخاب بازیکن و لود کردن و ... . کنسول رو نمیدونم . خوبه که امسال درست بشه .نقل قول:
توی نسخه ی ایکس باکس تاخیر در عوض کردن منو ها قابل تحمله ولی در ps3 تاخیر واقعا طولانی و ازار دهنده ستنقل قول:
امیدوارم برای فیفا ۱۲ یه فکری واسه اش بکنن.
امیدوارم تو ساختن فیس بازیکن ها هم یه تکونی به خودش بده فیفا و قیافه بازیکنای بیشتری رو بسازه؛
تو FIFA 11 این چن تا تیم تقریبا همه بازیکناش فیس داشتن:
آرسنال
چلسی
یوونتوس
لیـون
بوردو
کسی نیست جوابه مارا بده؟نقل قول:
اره فیس ها جدید باشه خوبه . نه مال چندماه پیش . فقط موهای مسی رو یادشون نره کوتاه کنن :31: همین بس
FIFA Street 4 میخواد بیاد ؟نقل قول:
دوستان دمو کی میاد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
بچه های کنسولی توی فیفا 11 random ai هم دارن مثل pc ؟ یعنی بعضی مواقع بازی چنان اسون باشه که مثلا 8-0 ببری و بعضی مواقع از شدت سختی و تقلب مثلا 2-6 ببازی ؟ توی pc که روی legendary اینجوریه و هیچ وقت نشد career رو تا اخر برم . راه حلش هم پیدا نکردم .
اگه واسه کنسول هم باشه که دیگه اگه فیفا تو این نسخه هم این کار رو بکنه عمرا ارجینال بخرم .
فقط خواهشا بگید توی کنسول هم همینطوره ؟
من که در بخش مربی گری بازی می کنم این جوری نیستنقل قول:
البته چون بیشتر وقت ها با یه تیم ضعیف از دسته سه انگلیس شروع می کنم روی word class بازی می کنم
اخرای دوره هم روی legendary که می رم همچین مشکلی ندارم.
راستش من 15 فصل رو توی career Mode با بخش manager روی legendary تموم کردم ... یعنی دیگه بعدش بازنشسته میشی ...
اگه مثلا از همون اول فصل همه ی بازی ها رو تا اخر فصل sim کنی ، بد نتیجه میگیری و وسطا ی فصل اخراج میشی ...
ولی اگه بازی ها رو تک تک sim کنی و مثلا جا مصدوم و محروم تیمت بازیکن بازری و بهش برسی و بازیکن خسته نداشته باشی اگه تیمت خوب باشه ، میبری و حتی ممکنه 6 تا و 5 تا هم بزنی ( البه بیشترش رو من ندیدم ) ... اما ممکن نیست با همین تیمی که 6 تا زدی 3 تا بخوری ..!!
+
مباحث مربوط به نسخه ی 11 رو خواهشا توی تاپیک خودش مطرح کنید ..
ممنون
حسین جان ینی ما قبل از هر بازی باید بیایم تو تنظیمات GamePlay بازی و تنظیمات رو با هر تیمی تطابق بدیم؟!!!نقل قول:
این که خیلی ناجوره من قبل هر بازی بیام تنظیما رو عوض کنم ! اگرم نکنم بازیم مسخره بشه ...
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی . منظور این بود که من گفتم؟
اطلاعات بیشتری در دست نیستنقل قول:
گویا هم میشه MANUAL این کار رو کرد و هم اینکه CPU خودش این کار رو انجام بده
چرا انقدر بازی سریعه؟ مثل موشک میرن اون سر زمین :31:نقل قول:
اینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :
کد:
کد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/938088.page
احتمالا باید روی Fast باشه. امیدوارم Slow ش تفاوت چشمگیری داشته باشه.
كسي اطلاعي از نسخه دمو نداره؟؟؟؟!
به نظر من سرعت بازي هر چي بيشتر باشه بهتره
دوستان عزیز من بازم یه نکته ای رو میگم این که هر سال وقتی فیلم هایی از گیم پلی بازی مباد دوستان درباره این که سرعت خیلی زیاده یا نه یا همونه به بحث میپردازن مشکلی در ایم موضوع نیست و این که باید صحبت بشه ولی گفته شده که به خاطر فیلم برداری با دوربین های آماتور البته اگه حرفه ای هم باشه فرقی نمیکنه به خاطر تفاوت نرخ فرم دوربین ها با تلوزیون بیشتر اوقات سرعت بازی بیشتر نشون داده میشه البته گاهی اوقات عکس این موضوع هم هستش و روتر سازنده بازی گفته سرعت امسال فرقی نکرده و این که به خاطر از بین بردن سیستم پرسینگ نمای سرعت بازی باز هم بهتر و طبیعی تر شده البته حرکت بازی کن ها در حالت ساکن کمی سریعتر شده منظور حرکات با توپ هستش البته نه خیلی زیاد مثلا رو بازیکنی مثل مسی ( منظور انعطاف بدنی هستش ) بیشتر شده .
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
نقل قول:
لازم به ذکره نسخه دمو 13 سپتامبر عرضه میشه
FIFA 12 Demo Teams:
Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity
FIFA 12 Demo Stadia:
Eithad Stadium – Man City (Day and Dry weather options
FIFA 12 Demo Match Time:
3 Minute Halves
FIFA 12 Demo Tutorials:
Standing Tackle
Sliding Tackle
Jockeying
Running Jockey
Contain
Team mate Contain
Push Pull
نقل قول:
سلام شهاب ، خسته نباشی ,,,, این Overall ها 100 درصد قطعیه؟! یه مقدار عجیب غریب میزنه !
ینی بهترین مدافع FIFA 12 پیکه هست؟! ینی جان تری و فردیناند اینا همه کــــــشک ! حالا اینا هیچ ، ینی از Chielini هم قوی تره ؟!!!!!!!!!!!! :18:
تا حدودی Overall های خط هافبک رو قبول دارم ولی اونم یه جورایی در حق یه تیمهایی اجحاف شده !
تو خط فوروارد باید اینقدر بین مسی و رونالدو اختلاف باشه !؟ خدایی بازیشون یک و دو همدیگه هست ، مسی 95 رونالدو 92 !:18:
جریان اینا چیه؟!
انصافا در بعضي موارد زياده روي شده مخصوصا توي مدافعان انگار بعضياشون mp3 توي فصل قبل رشد كردن
اورال رونی واقعا آدمو به فکر فرو میبره ...
Rooney : 89
Villa : 91
؟
:18::18::41:
دقيقا دوست عزيز :41::41:نقل قول:
اینجا تو این overall ها اسمی از بازیکنان منچستر جز رونی نیست. که در حق رونی نامردی شده. :ی
مطمئنا باید overall ویدیچ و فردیناند و اورا از پیکه بیشتر باشه.
فردیناند این اواخر افت کرده اما برای رونی کم لطفی کردن.نقل قول:
اما دقيقا برعكس هست بازيكنان منچستر اوايل فصل قبل افت كرده بودند اما اواخر فصل در اوج امادگي بودن:40::11:نقل قول:
عجیبه که تو این اورال ها حتی یه نفر هم از لیورپول نیست
آره میاد اونم چه اومدنی!یه تریلر ازش اومده.نقل قول:
تیم های محلی،تیم های باشگاهی،تیم های ملی
زمین های مختلف حتی یه زمین فوتبال سالنی (استادیم،نه زمین محلی) هم بود.
لباس تیم ها هم لباس های یکدست بود هم به سبک خیابونی با گرم کن و لباس غیر رسمی و اینا...
خلاصه همه چی داشت،فیفا استریت 3 که نچسبید بجاش رو این شماره خیلی میخوان کار کنن.
این اورال ها فک کنم تقریبا قطعی باشه ...
ولی بچه ها بی انصافی نکنید ..
یعنی انصافا پیکه از کیه لینی بهتر بازی نکرده فصل قبل ؟؟؟؟!!!
بعد هم اورال فردیناند و تری و چند تا دیگه که هنوز مشخص نشده که ...
شابد بیشتر باشن که البته بعیده ..
در کل فیفا اورال هاش با توجه به عملکرد بازیکن ها توی فصل قلبه یعنی کاری به قبل ترش نداره ...
بعد هم دیگه سن این بازیکنایی که میگن رفته بالا و به طبع چون فیفا یه شبیه ساز واقعی هست سرعت و قدرتشون به ترتیب میاد پایین دیگه .. برای همین هم اورالشون مثلا از پیکه که جوون تره پایین تر میاد ..
بعد هم برای مسی و رونالدو ممکنه اورالشون فرق داشه باشه ولی مثلا توی فینیشر ممکنه رونالدو بیشتر باشه و تو دریبل مسی و کلا مطمئن باشین عدالت رعایت شده :31:
منم با حرف های دوستمون موافقمنقل قول:
البته همیشه هر سال که اورال ها میان این داستان ها وجود داره و اختلاف سلیفه وجود داره ولی یه نکته ای رو هم باید در نظر گرفت اونم اینکه شاید کیلینی به عنوان یه فرد یا مثلا ویدیچ به عنوان یه فرد،بهتر ار پیکه باشن ولی بحث TeamWork هم مطرحه و مثلا پیکه یکی از دلایلی که این اورال رو گرفته اینه که کنارش مدافعانی مثل پویول و آلوز و آبیدال هستن که این،در کنار اونا میتونه بترکونه در حالی که مثلا کیلینی،مدافع N1 ای کنارش نیست که بتونه همه ی قدرتشو به رخ بکشه
من سوالم از شما اینه،تا حالا چند بار ویکتور والدز بهترین دروازبان اروپا شناخنه شده؟(جون بارسلونا قهرمات اروپا شده)اما آیا والدز بهترین دروازبان اروپاس ؟ خب مسلما نه....
خیلی دلم میخواست بدونم به پدرو چه اورالی دادن .... :42:
درباره همین اورال ها داشتم یه مقاله میخوندم. (نمیدونم کجا!تو هیستوری هم پیداش نمیکنم!)
نویسنده اش میگفت این سیستم باید اصلاح بشه.
نگاه کلی میره به اورال ولی وقتی مثلا نگاه کنید میبینید بازیکن با اورال بالا خریدید ولی سانترش 79 هست یکی با اورال کمتر سانترش 85 هست که دومیه بیشتر به درد تیم شما میخورده.
----
ادیت (مقاله رو پیدا کردم :دی) :
[PHP]http://fifasoccerblog.com/blog/why-ea-should-remove-the-ovr/[/PHP]
دوست من،اورال از اسمش معلومه چیه دیگه ! اگه قرار بود بر اساس سانتر،اورال بدن که به جای اورال باید اسمشو میزاشتن : CROSS ! اورال رو خود شما از من هم بهتر میدونی که حاصل میانگین همه ی مهارت های یه بازیکنهنقل قول:
من که نیاز به اصلاح توش نمیبینم
موفق باشید
من چون یادم نیست خوب نمیتونم حق مطلب نویسنده رو ادا کنم.اگه لینکشو پیدا کردم میزارم متوجه میشید.نقل قول:
منظورش همین بود درسته که یه میانگین هست ولی درک درستی از بازیکن ارائه نمیکنه.
دوبازیکن با اورال یکسان پیدا میشه زمین تا اسمون کارایشون با هم فرق داره.
خیلی ها هم تو کامت ها موافق حذفش بودن،بجاش مثل PES دسترسی سریع به دیدن قابلیت های بازیکن قرار بدن.
اینو که دیگه همه میدونن !!نقل قول:
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
منظور کلی این بود که اورال درک درستی از وضعیت نمیده تو این زمینه pes بهتر عمل کرده.
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
راست میگه!به خاطر تعصب نیست.ولی رونی باید بیشتر از ویا باشه.ویدیچ هم نباید کمتر از پیکه باشه و باید یکی از بهترین های فیفا باشه.
سلام ببخشید تاریخ انتشاردمو به تارخ ما ایرانیا کی میشه؟