الان یه 10 دقیقه ای هست که سرعتش از 22 KB/s پایین نمیادنقل قول:
واقعا این ایرانسل شگفت انگیزه
Printable View
الان یه 10 دقیقه ای هست که سرعتش از 22 KB/s پایین نمیادنقل قول:
واقعا این ایرانسل شگفت انگیزه
اینم سرعت استثنایی که الان دارم
30 KB/s
ثابت هم هست
فکر کنم سرعت Edge شکست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باطریش ترکید ناراحت نشیانقل قول:
ولی برای ما یه لحظه داغ میکنه بعدش ولرم میشه و خنک !:27:
به چیپست مودم دستگاهت داره فشار میاد ازن میشنوی گوشی نازتو فدای 3 کیلو بیشتر نکن برو مثل شیر از بازار یه 2700 بگیر که این رفیقمون khoshshans خریده راضی بوده همش 80 تومنه
سیم کارت دانگل زیر 70 پیدا نمیکنی 3-4 پست بالاتر پستهای اقای محمد رو بخون ببین چی نوشته پست شماره یک رو هم بخون ببین من چی نوشتم حتما کمکت میکنه.
در ضمن نظرتون در مورد این که نسبت به ADSL برتری داره درسته .! البته منوط به این که شما بتونین سرعت 512 حدود 15 تومن داشته باشید اونوقت ADSL بهتره حتی اگه 5-10 تومن گرونتر باشه چون این تایخرها کمتر میشه. صفحات بهتر باز میشه
اینم یه تمشک مال تو :11:نقل قول:
با مرورگر اپرا هم میشه ! فقط اون نیست !نقل قول:
نوش جونت :27:نقل قول:
اگر ثابت باشه رکورد زدی ولی اگر پایین و بالا بره ازشی ناره چون من 45 کیلو رو هم داشتم برای 5 ثانیه !:27:نقل قول:
رکورد 30 که گفتم ثابت بود
لحظه ای که رکورد بالای 150 داشتم که تا اومدم Screen Shot بگیرم شد 102 KB/s :31:
با مدرک :
استاد کینگ ببین با این دانگل کار می کنه ؟ اگه کار کنه همه می خرن .:26:
[PHP]http://www.plaza.ir/EGate_Reader_Dongle-3168.aspx[/PHP]
سلام
لطفا آموزش اتصال گوشیهای پاکت پی سی برای استفاده از edge بزارید.
:)) والله یادم نیست استاد کینگ دیشب خواب بودم نوشتم از رفتن از دیال و ای دی اسل به ادج شک نکنید
اره گوشی را عوض نمی کنم الان تو سایت دیدم 2730 96 تومانه یک کابل هم بخری میشه 100
فعلا که دمش گرمه فقط دو تا سوال
1- ایا وقتی به اینترنت وصلیم دیگه نمیشه تماس تلفنی با سیم کارت گرفت؟
2- من این دی اس ان dsn ها گفتید پیدا نکردم میشه بگید کجاست؟
3- این ایرانسب و همراه اول استفاده کننده از شیلتر شکن را می گیرند یا نه؟ من شنیدم ای دی اس ال مخابرات یک عده را گرفته بود و بعد با تهدید ولشون کرده بود
4ممنون از استاد کینگ دوستان خوره اینترنت اصلا از رفتن از دیال به ادج شک نکنید که مثل من پشیمون میشید که دیر اقدام کردید
ضمنان 128 ای دی اس ال هم همیشه 12 تا نمیده
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
مال دی ان اس را پیدا کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
:31::13: بچه رو ببین چه ذوق مرگ شده !نقل قول:
اون یک دستگاهه که قفل سیم کارت رو باز میکنه
چیپست موبایل و ارتباط نداره ! فقط میتونی دفترچه تلفنت رو ببینی و پیامکهاتو نگاه کنی :31:
تماس بی تماس !:31:
این مورد رو بچه های که پاکت پی سی دارند باید لطف کنند . من ندارم اگه داشتم حتما میذاشتم ولی این روش زیر رو امتحان کنید بلکه جواب داد.نقل قول:
ولی خیلی سخت نیست فقط کافیه که کابل رو وصل کنید و از منوی پاپ آپی ککه باز میشه گزینه مودم رو فعال کنید همین !
ک کانکشن توی ویندوز بسازید و شماره اتصال رو ستاره نودوهشت مربع قرار بدید و کار میکنه !
سلامنقل قول:
گوشی 2730 روی مرزه آخ وقتی 3G نیومده خریدنش ارزشی نداره . کار اینها هم که معلوم ینست شب میخوابن صبح یه چیز میگن
1-گوشی با گوشی فرق میکنه کاری نداره یه امتحان بکن ببین میشه یا نه
2-خودت پیداش کردی که هییچی
3-قیلتر شکن کار میکنه ولی سرعتش کمه من از پوق استفاده میکنم و نمیشه متاسفانه بچه ها میگن چیز پی ان هم کار نمیکنه..اونی که شما میگی من نشنیدم .
4 - خواهش داداش
سلام.
چطوری یا نه دوستان باحال این بخش مخصوصا کینگ بزرگ!!!
اول از همه بگم که ایرانسل کوفتی اینجا رو یعنی فروم رو باز نمیکرد.
من امروز یک تعرفه ی یک روزه همراه اول رو فعال کردم...
چی بگم؟؟ چی دوست دارین بگم؟
من امروز واسه تست 2 تا فیل دانلود کردم و رسیوم بیین 35 تا 45 بود.
حدودا 40 هم میچرخید.
البته پایینتر هم میاومد تا 17 ولی دیگه پایین 17 نیومد!!!
امروز دیگه از شر ارور های مسخره از سرعت پایین ایرانسل خلاص شدم. و واقعا میشه گفت یکی از مهمترین مسائل همونطور که کینگ بزرگ گفت نزدیکی به دکل و ساپورت اون منطقه هست!!!
خوب دوستان سوالی داشتن بگم
در ضمن واسه ی کانکت شدن با همراه اول( نمیدونم قبل گفته شده یا نه) باید در قسمت اسم شرکت mcinet رو بزنین!!!
به سلامتی .نقل قول:
حالشو ببر
بی زحمت بکو بنداز روی دانلود یه 10 گیگ دانلود کن ببین اوضاع چه جوریه
نتیجه رو هم در داخل تایک خودش بزار تداخل فرکانس پیش نیاد :31:
ممنون دوست من عید توم مبارکنقل قول:
ok پس خوب میگیرم
بازم ممنون
سلام
حداکثر سرعت دانلود سرویس EDGE چنده؟
سرویس EDGE سرویس 1 روزه و 30 روزه داره؟
حداکثر سرعت پژو روآ :2: تقسیم بر 4.375 :31:نقل قول:
در بهترین حالت حداکثر 43 بوده برای مننقل قول:
اگه پست اول رو مطالعه بفرمایی تعرفه ها و قیمتش نوشته شده!
با سلام
در صورت امکان یک ping بگیرید و نتیجه را اعلام بفرمایید . آیا برای وبگردی سرعت باز کردن صفحات خوب است ؟ یا فقط برای دانلود کردن مناسب است ؟
با تشکر
خبر داغ دارم
امروز رفتم جمهوری اون انتنی که گفتم قضیه اش ok هست
میخوام بگردم ببین سایتی چیزی داره یا نه
افزایش برد میده چه جورم ارتفاعش1.5 متره !!! مستقیم میره توی گوشی.
ولی دهنم سرویس شد اصلا نمیشه توی جنوب شهر رانندگی کنی.
بزودی پست یک به روز میشه حالا یا امشب یا فردا
سرعت EDGE هم 450 و خورده ای هست که خوردش مهم نیست ولی حدود 512 است دیگه
من یه هفته پیش که داشتمش سرعتم از 20 کمتر نیمشد در حالی که با ADSL تا 14 تا میرفتیم ولی ADSL نهایت به درد وبگردی میخوره این EDGE لامصب پینگش زیاده و اذیت میکنه ولی برایدانلود حرف نداره.:8:
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
تایادم نرفته اینو اینجا ویزارم بدا ویرایش میکنم
قیمتش 21 یا 23 تومن بود مغازش هم طبقه 5 پاساژ علاادین توی جمهوری هستش
پلاک 531 یا 535 دقیق یادم نیست کنار راه پله هست دقیقا از پله که میری بالا کنارشه. ( پله معمولی رو میگم نه برقی )
دوتا از این انتنها رو داشت ولی اگه بخواید براتون میاره دیگه
کلی براندازش کردم و فهمیدم چی به چیه تا بعدا که پست یک رو ویرایش کنم و مفصل توضیح بدم. :20:
اقا تبریک... بازگشت غرور آمیزتو حسابی تبریک میگم
فکر کنم اون آنتها رو دیدم
توی دهاتمون که بودم اون اولا( دانشگاه) موبایل خیلی خوب آنتن نمیداد. مخصوصا طرف دانشگاه که روی قله بود تفریبا
یادمه همه دهاتیا روی مبایلشون یه آنتن داشتن که یه جورایی بهش وصل کرده بودن!! دقت نکردم ولی زور چپونی نبود..
اگه عکس هم میتونی ازش بگیر ببینم همینه!؟
اگه باشه که بدجوری مخشون کار میکرده. من که اصلا به فکرش نبودم!!!!
هه هه چه باحال بازگشت غرور آمیز :31:نقل قول:
اره داداش برای نقطه کور استفاده میشه . یارو میگفت خطها رو پ=ر میکنه .حالا بزار سر فرصت ولی دنبال عکسش میگردم میزارم.
در اخر هم دمت گرم خیلی اقایی:10:
منتظر آنتن هستیم البته قبلش بگیر بخواب
من یه adsl 128 دارم میتونم یه ایرانسل هم باهاش قاطی کنم سرعتشون با هم جمع بشه؟ البته تا یه مدت پیش edge اینجا نبود حالا تست میکنم ببینم چجوری شده
با ویندوز نمیشهنقل قول:
سیستمعامل لینوکس رو باید نصب کنی یه برنامه برای این کار هست
چون توی لینوکس مباحث شبکه به نسبتویندوز فعلی شما ببشتر مطرح شده.
چشم داداش ولی بد جوری گیج خوابم :13:
در ضمن یادم رفت بگم کینگ جان تو پست اول قیمت های ایرانسل رو بروز کن :
[PHP]http://www.irancell.ir/Webfiles/Files/image/cntc_gprs_2010.07.04_fa_big.jpg[/PHP]
حدودا 1 مگ دانلود کردم ، سرعتش خوب بود 15 تا 16 ؛ یه لینوکس پیدا کردم ubuntu دارم دانلود میکنم ؛ تا الان لینوکس ندیدم ، کارمو که راه میندازه ( مخلوط کردن دو تا اینترنت و میگم) ؟سخت که نیست ؟
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::3 1::31::31::31:نقل قول:
اگه ساده بود که زیر دست همه بود .
:31::20:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
دوستانی که مشکل انتن دهی دارند و انتن موبایلشون ضعیفه
پست یک به روز شد :
معرفی انتنهای اکسترنال قابل استفاده در موبایل
به همراه شکل وقیمت و ادرس فروشنده.
راه حلی برای تمامی کسانی که با پوشش ضعیف شبکه روبرو هستند.
(در پست یک با رنگ مشکی به این موضوع اشاره شده است )
بدلیل نیاز مبرم به اینترنت موبایل یه دونه از این یو اس بی مودم ها گرفتم
مودم 25 دلاری رو 70000 تومن خریدم!!!!! مملکته ما داربم ؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک مشخصات
جالب اینجاست وقتی میخواستم بخرم دو تا قیمت بهم دادکد:http://www.t-elek.com/products_new.asp?idd=650&title=&class_id=
یکی 85 تومن میگفت، voice call هم داره و اون یکی 70 بدون voice call
اون 85 تومنیه فقط یه هندزفری 500 تومنی اضافه تر داشت
از اونجایی که همونجوریش هم به اندازه کافی تو پاچم رفته بود همون 70 تومنی رو خریدم ولی وقتی که استفاده کردم دیدم اینم همون قابلیت رو داره!!! هم اس ام اس میفرسته هم میشه باهاش تماس گرفت!
همینجوری بی حساب کتاب واسه خودشون قیمت میذارن، بیچاره ملت!
یکی از دوستام برای دانلود میخواد از این سرویس استفاده بکنه.ارزونترین گوشی که eDGE 12 رو داشته باشه چیه؟(دست دوم)
با توجه به اون چیزی که من توی این تاپیک خوندم کمترین سرعت 5 و بیشترین 40 کیلوبایت بر ثانیه بود.درسته؟
کلا برای دانلود مناسب هست؟
1ماهه این تاپیک رو زدم میومدی راهنماییت میکردیم جنس خوب بردارینقل قول:
معلومه همشون هندفری میخوره
عسکهای توی تاپیک منو نگاه کنی میبین
فوقش هم نخوره
این که بدون کامپیوتر کار نمیکنه درسته ؟
میتونی یک گوشی بخری که برای اسکایپ ساتفاده میشه قمیتش 25 تومنه و Usb هستش شاید با اونبشه وگرنه در حالت کلی با تنظیم کارت صداتون میتونید با هدست کامپیوتر به همه جا زنگ بنزید.
این که غصه نداره برایش ناراحت میشی.
این وسیله اسمش سیم کارت دانگله شبیه سازه موبایله دیگه همه چی داره باید تبونه از همه امکانات سیم کرات بهره ببره.
همین دیگه
E250 دس دوم امروز زیاد توی بازار بود ریخته مثه سگ .نقل قول:
بفرستش جمهوری یکی بخره
اها اصفهانی از مرکز موبیال فروشی نزدکتون برید نگاه کنید
eDGE این گوشی کلاسش 32 هست
قیمتش هم حدود 40-50 تومندر میاد برای آکبندش دست دومش رو نمیدونم برو ببین اگر دست دوم و نو یک قیمت بودند نو رو بخر که عاقلانه تر هست.
ضمنا گوشی 2700 هم چیز باحالیست که 88 تومن دوستمون در پستهای باالا خریدند
ولی جیگریهههههههههههههههههههه هه
رویه اشکربنی و برق میزنه که من عاشقشم
و کلاس EDGE هم 32 هستش که بیشترین پهنای باند رو میده دروبینش هم 2 مگ از این بهتر چی میخوای ؟
خیر برای من سرعتم از 20 کمتر نشده تا 45 هم رفته ولی ثابت بین 20 تا 28 هستش برای من برای بقیه معلم نیست قبلل از تهیه گوشی حتما منطقه محل سکونت رو چک کنین و ببینن که ایا EDGE ساپورت میشه یا نه با ی گوشی که کلاسش حتما 32 باشه که کل پهنای باند رو بگیرید
این مدل سرویسفقط مال دانلوده به درد وبگردی زیا نیمخوره ولی دانلود میکه مشتی !
لپ تاپ دل دوست من همین قابلیت رو داره ، میشه بگی چطوری تنظیمش کنم یا از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
مصرفش بالاس و وبگردی میکنه اونم با دایل اپ که هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه !
چقدر سرعت پایین ، چقدر پول تلفن ، چقدر پول کارت !!! اخه خدارو خوش نمیاد !! نه جونه من میاد ؟؟
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
این دو مدلی که معرفی کردی خوبه.ولی e250 فکر نکنم کلاس 32 باشه (توی gsmarena که نزده).
اون هم فقط برای دانلود میخواد. یک adsl از مخابرات داره که سرعتش توی روز در حد 2Mb بر ثانیه است ولی متاسفانه دانلود رایگان نداره.
یک سوال دیگه اینکه با گوشی مشکل پیدا نمیکنه که دائم در حال دانلود باشه؟
اگر قرار 70000 بده بهتر نیست یک دانگل مثل همین که دوستمون توی چند پست بالا داشت رو بگیره؟
در مورد تست هم حتما با گوشی خودش که 5800 هست تست میکنه.
متاسفانه لپتاپ دل مشکل داره باید برید نمایندگی .نقل قول:
من یه روز تمام روی این لپتاپهای مسخره دل وقت گذاشتم ولی بی فایده بود.
لپتاپ میلادی خیلی سریع سیمکارت و قورت داد و کانکت شد ولی یه دونه دل نیدیدم که این قابلیت رو داشته باشه.
باد ببرید نمایندگی بپرسید و یه هیچ عنوان اجازه تعمیر ندید چون مشکل نرم افزاری فقط داره
همچنین به دست تعمیرکا نسپ=ارید چجون اصلا نمیدونه سیم کارت چیه چه برسه به EDGE
درسته اشتباه از من بود شما مدل 251 مال خودمو بگیر که دوربین VGA دارهو 32 مگ حافظه خالی تا دو گیگ هم رم مییگره که 1 گیگ انداختم روی ایننقل قول:
ضمنا کلاسش هم 322 هست قیمتش هم حدود 70-80 تومنه
که اگر بخوای دست دوم اینم میتونی بگیری
ولی هیچ اون مدل ک2700 نوکیا نمیشه که قشنگتر از اینه کلاسش هم 32 هست
اگر هم شکلی برای بعدها نداره دانگل بهتره ولیکیفیت ارتباط رو بهتر میکنه
اگربعدا برای فروش به مشک نمیخوری دانگل بخر ولی این گشوی رو هرجا ببری دیگه گوشیه و میشه کار کرد بازم میل خودتونه این تصمیم گیری تا وقتی که قیمت دانگل ازاد نشه از نظر من به عهده کاربرر باشه بهتره چون که قیمت جفتشون یکیهست هر کدوم هم معایب و مزایای خوبی دارند
دیگه انتخاب با کاربره.
درضمن دانگل ارزونتر هم هست میلادی بود فکر کنم یکی گفت 50 تومن دیده
کمتر بود و مارک خوبی داشت مثل وودافون بخرید مشکلی نداره
ولی ترجیحا سراغ متفرقه نرید.
حالا اول تست کن ببین همه چی اوکی هست:8:
ضمنا اگه خودش گوشی داره نیازی نیست گوشی بخره :5: مگر اینکه دیگه خیلی خوره دانلود باشه که اون بحثش جداست
در ضمن این اصفهان مخابرات لارژی داره ها :31: خداوکیلی مدیرش باید اصفهانی اصیل باشه ...اصل اسفهون.:31:
اخه کجای کشور اینقدر دندون گرد بازی در میارن برای اینرتنت:13:
ما الان 128 کیلو رو نامحدود گرفتیم 10 تومن ماه به ماه هم قبض میاد نوشته اینترنت 19800 و خورده ای تومن که تو بگو 20 تومن
ولی ارزش داره
باور کن دیگه حال اینکه بگه اخطار شارژتون تموم شده نداریم.:19:
ایشالا برای اونجا هم درست بیشد..شما غوصه نخور:27: :31: ..:10:
از پاساژ رضا گرفتی؟اون هم دقیقا همین رو میداد با همین قیمت.ولی عزیزم ضرر کردی چون فقط edge رو ساپورت میکنه و نسل بعدی هرموقع که بیاد برات کارآیی نداره.نقل قول:
کینگ جان اون دانگلها با مارکهای معتبری مثل وودافون رو من نتونستم تو ایران پیدا کنم.اگه کسی بتونه اینترنتی از سایتهای خارجی خرید کنه خیلی بنفعش میشه.چون هم با قیمت جهانی میخره و هم مارکش معتبره.البته اگه گمرکی مثل گمرک اتومبیل بهش نخوره!!در غیر اینصورت من پیشنهاد میکنم که تا ورود اپراتور سوم یه جوری صبر کنن(کسانی که دنبال خرید دانگل هستن)و یا گوشی بگیرن.چون اپراتور سوم با هر نسلی که بیاد مجبور میشه این دانگلهارو وارد کنه.
بازم یه سوال از جناب کینگ:این آنتنهایی که برای تقویت آنتن دهی معرفی کردی،آیا برای تقویت شبکه هم کاربرد میتونه داشته باشه؟مثلا من آنتن گوشیم فوله(هر دو اپراتور) ولی مکالمات منطقه زیاده!آیا با استفاده از اینها میتونم استفاده بهتری از پهنای باند داشته باشم؟؟(با اینکه میدونم میگی ربطی نداره بازم پرسیدم:31:)
مرسی از امیدی که دادید:31:نقل قول:
یه چیز دیگه ، تو ویندوز نمیشه با دانلود منیجر یا هر چیزی دیگه ور رفت که دو تا فایل دانلود کنه اولی با adsl دومی با edge ؟
من تهران ميدان حسن اباد با N70 بيشتر از 5 نشد سرعتم
OMNIA I900 هم كه تعطيله كانكشن نميشه ساخت باهاش
سلام
تا حالا نمیدونستم این سرویس چیه، تازه فهمیدم
نیاز به راهنمایی دارم
من یه 6220c دارم که edge 32 داره ولی نمیدونم جای آنتن اکسترنال داره یا نه
نیاز مبرم هم به اینترنت پرسرعت دارم
تنها جایی هم که میتونم اینترنت پرسرعت تعیه کنم به خاطر فیبر نوری بودن خط تلفنم مبین نت هست
حالا شما چه پیشنهادی دارین که edge ایرانسل رو دنبال کنم یا وایمکس مبین نت رو
1000در 100 EDGE ایرانسل فقط از فعال شدن بسته و بودن EDGE در منطقه خودتون اطمینان حاصل کننقل قول:
با سلام
منم روي آيفون نتونستم باهاش كانكت شم متاسفانه!!!!!!!!!!!
من يك روزش رو فعال كردم اما هنوز با گذشت سه چهار روز هنوز قطع نشده اشتراكم
روي گوشي ديگه ( نوكيا امتحان ميكنم جواب ميده فقط روي آيفون درست نيست ) :41:
انتن اکترنال هم داریم مگه ؟
چنده
چه قابلیتی داره؟
برو پست 1 . پست 1 توسط دوست عزیزمان استاد کینگ بروز شد .نقل قول: