نقل قول:
به نظر من فقط عملکرد منچستر یکمی ناامید کننده بود
یه کمی؟!
از المپیاکوس دو هیچ باختن اونم به اون شکل فقط یه کمی نا امیدت کرد؟ :دی
در مورد قرعه دورتموند هم واقعا قرعه ی چلسی و منچستر خیلی سخت تر بود این وسط؟
نقل قول:
آرسنال و من سیتی هم بدشانس بودن که ده نفره شدن وگرنه اگه یکمی خوش شانس تر بودن و دقت می کردن نتیجه خیلی فرق می کرد و بارسا و بایرن سطحشون خیلی از این دو تیم بالاتر نبودش
همینکه داور یه آفساید نمیگیره و بعدش میشه پنالتی، یعنی خوش شانس بودن دیگه.
اینکه بیای گل صد درصد رو خطا کنی و اخراج بشی، اسمش بد شانسی هست؟ پس وقتی دوتا توپ میخوره به دیرک دروازه اسمش چیه؟ :دی
چند روز قبل از بازی شالکه با رئال به سروش هم گفتم که نبردن این شالکه کار خیلی سخت تری هست تا بردنش. یا همین لورکوزن هم فقط انتظارم این بود که بد نبازه. من اینو قبول دارم که لورکوزن و شاکه تو سطح بالایی نیستند ولی مشکل اینه که شما قبول ندارین تیم هاتون شدن چنتا تیم متوسط و دیگه خبری از اون تیم های چند سال پیش نیست.
همینکه تو دور بعد آلمان دوتا نماینده داشته باشه خیلی خوبه.
نقل قول:
فقط البته برای تیمای آلمانی یه خوبی است که نسبت به تیمای انگلیسی بازی هاشون توی جام های دیگه کمتره و از اون مهمتره بازی هایی سنگینی که توی جزیره انجام میشه اصلا قابل مقایسه نیست و تیم مطمئنا خسته میشن وقتی با تیمای بزرگتر بازی می کنن. الان توی جدول بوندسلیگا لورکوزن و شالکه دوم و چهارم هستن و این نشون میده که کلا این لیگ تک قطبی یا فوقش بعضی سال ها دو قطبیه که همین خودش یه امتیاز برای بایرنه که خیالش جمعتره ولی همین من سیتی یا آرسنال ممکنه بعضی وقتا هر 3 روز یه بازی داشته باشن اونم بازی ها سخت!
الان این منچستر با هرکی بازی کرده بازی براش سنگین بوده:دی
یا بازی منچستر و آرسنال که همین چند وقت پیش بود، در حد اسم این دو تیم بود؟ اینکه رقابت نزدیک شده دلیل نیست تیم ها قوی شدن بلکه تیم های قوی چند سال پیش، چند لولی نزول کردن و پائین اومدن.
همچی میگی خیلی از نماینده هاشون حذف بشن انگار آلمان و اسپانیا 10 تا نماینده دارن:دی
آره ممکنه بایرن حذف بشه، هر چیزی احتمال داره. ولی هر احتمالی یه درصد وقوع داره که درصد وقوع حذف بایرن در شرایط فعلی پائین هست.
نقل قول:
تبریک میگم، یه نمایش خیلی خوب با یه نتیجه که از نظر تاریخی رئال نتونسته بود در خاک آلمان به دست بیاره.
چون این روزها زیاد از این مسئله صحبت میشه لازم به یادآوریه که رئال به همون نسبت که در خاک آلمان بد نتیجه گرفته، در مادرید به همون اندازه و حتی با دُز بیشتری مقابل تیم های آلمانی موفق بوده.
معراج جان دیگه بچه که زدن نداشت :دی
این شالکه رو نمی بردین واقعا باید تیمتون از سی ال به صورت داوطلبانه کنار میکشید :دی