اینم اضافه کنم که دانشگاه شریف رتبش 550تشریف داره اما دانشگاههای هند 250هستن...
Printable View
اینم اضافه کنم که دانشگاه شریف رتبش 550تشریف داره اما دانشگاههای هند 250هستن...
رتبه 50-70 هم زیاد داره!نقل قول:
مگه رتبه ملاکه ؟! همین 550 رو تو یه سایت دیگه نوشته 2000 !نقل قول:
به نظرم دانشگاه خیلی ملاک نیس ...هر دانشگاهی که باشی باید درس بخونــــــــــــی اونم فقط خودت !
کاری به رتبه دانشگاه و بهترین استاد هم نداره ! همه چی به خودت بستگی داره !
پس فردا هم میخوای بری سرکار و ... ! یه نگاه به معدلت میندازن ببینن تو این 4 سال چه غلطی کردی !:31:
واسه دانشگاه یه سری امتیازات کوچولو قائل میشن که در برابر اون هیچه !
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال !!!:31:
نه!نقل قول:
کاری به رتبه دانشگاه و بهترین استاد هم نداره ! همه چی به خودت بستگی داره !
پس فردا هم میخوای بری سرکار و ... ! یه نگاه به معدلت میندازن ببینن تو این 4 سال چه غلطی کردی !
اتفاقا خیلی به دانشگاه تحصیل اهمیت میدن!!
کدوم یکی از شما فکر قبولی تو شریف رو داشت بعد کنکور؟؟؟
هیچ کس نمی تونه با این درس خوندن ها قبول شه.
پسره رتبه اول مازندران بوده تو دبیرستان الان رفته علم و صنعت نه شریف انوقت می خواهید شما..........درسته خواستن توانستن هست اما نباید زیادی بخواهی.
اما تو هند خیلی راحت می تونی وارد بشی و اینکه الان اگه تو مدرک شریف هم داشته باشی و من که {مثلا } مدرک هند داشته باشم بریم یکجا واسه کار همه میگن اون که رفته خارج بهتره چون هم انگلیش بلده { اگه بکار نیاد} و اینکه تو خارج درس خوانده.
فقط کافیه بگی خارج و تمامه.
نوچ عسیسم ! من دیدم که میگم ! تاثیرش خیلی زیاد نیس... الان از هر کسی که یونی میره میتونی بپرسی که الان سواد مهمترین عامله!نقل قول:
نه!
اتفاقا خیلی به دانشگاه تحصیل اهمیت میدن!!
در هر صورتتتتتتتتت من منظورم اینه آدم دهن بینی نباش !!!
برو از کسی بپرس که رفته اونجا و تمام شرایطش رو میدونه و اونجا زندگی کرده ...
نه کسیکه از دوس و آشنا و در و دیوار و ... خبر داره ...
من ! من هنوزم بهش فک می کنم : دینقل قول:
کدوم یکی از شما فکر قبولی تو شریف رو داشت بعد کنکور؟؟؟
به نظرم آدم همیشه و تو هر شرایطی که هس باید بهترین هدفو در نظر بگیره و نگه که نمیتونم!نقل قول:
درسته خواستن توانستن هست اما نباید زیادی بخواهی.
اگه از الان بخوای واسه یه دانشگاه اینقدر خودتو سطح پائین بگیری وای به حال بقیه چیزا !
تو الان می تونی به جای اینکه به یونی هند!! فک کنی به فکر یه یونی خیلی خیلی بهتر تو امریکا یا کانادا باشی !
الان تنها کاری که باید کنی بشینی نهایی بخونی ! اگه خوب نتیجه بگیری قول میدم کنکورتم خوب میدی :)
از طریق هند خیلی بهتر میتونی به دانشگاه های امریکا و اروپا راه پیدا کنی!نقل قول:
تو الان می تونی به جای اینکه به یونی هند!! فک کنی به فکر یه یونی خیلی خیلی بهتر تو امریکا یا کانادا باشی !
سلام
1. وثیقه 5 میلیون هست و معمولا بعد از تمام شدن تحصیلات بهت نمیدن و باید بیای سربازی رو بری بعد که تا اون موقع ( دسته کم 4-5 سال ) پولت اونقدر بی ارزش شده که ندن هم فرقی نداره ( البته اگه 15 ملیون بود قضیه فرق میکرد )
2. دیدم دوستان خیلی از انگلیس حرف میزنن , باید بگم که هزینه ی زندگی در انگلیس به صورت بسیار عادی ماهی 800 پوند هست که همون 1.2 ملیون خودمون میشه و اصلا به حرف اینهایی که میگن با فلان مقدار میشه زندگی کرد گوش ندین
شما فقط حساب غذا و پول دانشگاه و مسکن نباشین ... چون اینقدر خرج خورده ریز هست که یهو دیدی شد ....
اینها هم که گفتم همه تجربیات شخصی یه دانشجوی خارج از کشور بود
موفق .....
نقل قول:
دقیقا تایید میشه... مهم خودتی که چه قدر درس بخونی و تلاش کنی
چند وقت پیش تلویزیون یه دانشجو رو نشون میداد که کلی اختراع کرده بود و چند تا مقاله تو مجله های خارجی ازش
چاپ کرده بودن و....... ایشون دانشجوی دانشگاه آزاد یکی از شهرا بود که شهرش یادم نیست......
فردا که فارغ التحصیل بشه واسه ی کار قطعا سراغ این آدم میرن به خاطر اینکه سوادش بالاست با اینکه تو یه
دانشگاه معمولی درس خونده..........
عجب !!!!!نقل قول:
پس تا سربازی رو نری بهت پس نمیدن !!!
آقا اگه 15 میلیون بود قضیه اش چی بود ؟؟؟؟
آقا شما در باره ی سوئد اطلاعاتی داری ؟؟؟
آقا بزار راحتت کنم کلا کدوم کشور اروپایی هست که اولا واحد پولش یورو نباشه که واقعا کمر شکنه ... :31:
دوما مدارکش مورد تایید وزارن علوم باشه و دانشگاه های خوبی هم داشته باشه ....:8:
و از همه مهم تر انگلیسی تدریس کنن ...
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم .....