ببینم دوستان اونیموشا شماره 5 هم داره؟ منظورم اینه که قراره ساخته بشه؟
Printable View
کپکام اولین بازی آرکید خود را در ماه می(May) سال 1984 با نام Vulgus منتشر کرد.نقل قول:
نه خیر.اما خدا رو چه دیدی شاید یکی از اون دو بازی که می خواد معرفی کنه Oni5 باشه!!!:31:نقل قول:
به به می بینم که تاپیک دوست داشتنی منو کشیدین بالا! اوه اوه چه قدر خاکیه :31: ممنون
خواهش میکنیم.نقل قول:
اول اینکه ممنون از بابت اطلاعات
خوب من معروفاشو گزاشتمنقل قول:
دوم اینکه چرا در نظرسنجی همه ی موارد رو نذاشتی
آره واقعا حیفه. به نظرم بازی های ساخت این شرکت با شرکتهای دیگه قایل مقایسه نیست.هر عنوان از بازیهاش با صدها بازی دیگه برابری میکنه.نقل قول:
سوم اینکه حیفه این تاپیک به گور بره
فکر نکنم ساخته بشه.چون هیچ خبری ازش نیست.یعنی من نشنیدم.نقل قول:
دلمون برای سامانوسکه تنگ شده!
می دونم.منظورم این بود که برای تمام مواردی که گذاشتی بذاری.یعنی اینجوری:تمام موارد بالا:31:چون همشون قشنگن.:8:نقل قول:
خوب من معروفاشو گزاشتم
جدي ؟ همشون قشنگن؟نقل قول:
خوب متاسفانه من فقط اويل رو بازي كردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تصميم گرفتم برم دويل مي كراي هم بگيرم بازي كنم بايد قشنگ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم فقط دویل می کرای و اویل رو رفتم فکر نکنم بقیه باحال باشن
یا قدیمی هستن و یا با گرافیک کم
ولی از نظر من اویل و دویل می کرای از همشون قشنگ ترن
نه بابا.لاست پلنت که بازی تازه ای هست.انیموشا هم که مثل دویل می کرای شمشیری و مربوط به سامورایی ها هست.4 تا شما ره فکر کنم از اونیموشا هست.حتما بگیر چون گرافیکشون مثل اویل و دویل می کرای هست.:46:نقل قول:
فقط اویل رو؟؟؟؟؟:18::18:نقل قول:
جدي ؟ همشون قشنگن؟
خوب متاسفانه من فقط اويل رو بازي كردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تصميم گرفتم برم دويل مي كراي هم بگيرم بازي كنم بايد قشنگ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما دویل می کرای(که شماره ی 3اش برای پی سی اومده و شماره ی 4 که قراره بیاد) رو بازی کن.مطمئنم که خوشت میاد.قول می دم.
من بدون شوخی بیش از 20 بار دویل می کرای 3 رو تموم کردم.:8:
اونیموشا رو هم بگیر.اون هم خوبه و فقط شماره ی 3اش برای پی سی اومده.
می مونه لاست پلنت که اون رو فکر نکنم به سبکت بخوره.یه چیز جنگی است.
من دویل می کرای 3 رو داشتم (قبلنا) بعدش سی دی رو دادم به دوستم اون هم گم کردش الان یه 3 بازی در یک سی دی خریدم و دویل 3 توش هست ولی هی گیر میکنه و میندازه بیرون
اخرش تا اخر نتونستم برم
چند تا مرحله موندش...
ولي هركي دويل مي كراي 3 رو بازي نكرده بازي كنه كه خيلي بازي فوق العاده ايه!
سري انيموشا هم قشنگه هرچند يه ذره لوس بازيه! ولي down of dreams خيلي چيز جالبي دراومده بود!
سري لاست پلنت چطوريه؟ من زياد ازش خوشم نيومد بازيشم نكردم بنظرم سري داينو كرسيس رو توي ليست مي ذاشتي بهتر بود
اونطوری که من از دموهاش فهمیدم یه بازیه که باید با موجودات فضایی بجنگی و از سلاح ها و روبوت های پیشرفته استفاده میشه.نقل قول:
سري لاست پلنت چطوريه؟