اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟
Printable View
اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟
شما اول تا جلو دره برید و همه رو بکشید بعدش ببینید وقتی که اون داره به پسوس شلیک میکنه و کلا حواسش یه طرف دیگه است شما کاور به کاور پیش برید تا به سمت راستنقل قول:
اسنایپره که میشه سمت چپ شما برید و ازونجا چون شیشه - ش شکسته راحت میتونید بزنیش کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟
VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH
آره به راحتی آب خوردننقل قول:
البته رو هایش فک نکنما
ما رو باش این یارو فروشنده گفت "نوچ نمیخوره!" , منم فعلا قیدشو زدم.نقل قول:
فعلا که داریم میریم مسافرت. به محض اینکه برگردم میگیرمش...
نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اشتباهی دارین میگین من اول چپتر رو میگم که همراه یه نفر میرین تو ارامگاه درگیر میشیم و اخر ارام
اه بغل ماشینها چندین نفر هستن که همه رو میکشی بعد میری جلو اخر ارامگاه که یه در هستش
من همه رو کشتم ولی اخر ارامگاه در قفله و موندم چیکار کنم
اینجا رو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل ، از اون پله ها نباید بری ، کنار پله ها سمت چپ اون یارو اسنایپر رو باید بزنی بعدش دوستت همراهت میاد و در باز میکنندنقل قول:
دقیقانقل قول:
شما تا اسنایپر رو نزنید نمی تونید از اون در برید تو:11:....
آره رو تنظیمات پایین میتونید اجرا کنیدنقل قول:
+
فروشگاه اینترنتی راسش من خودم نمیشناسم ...
من تو همون مرحله ي هستم كه ساختمون با بمب كار گذاشته شده ي مكس داره ميريزه....وقتي وارد يه جايي مثه بالا پشت بام همون سختمون ميشم سه نفرو ميكشم و ميرم سمت چپ همون مكان...اما وارد يه محوطه ايي مشم كه باز يه سطحي از من بالاتره و رو اون سطح(طبقه)سه تا دشمن هستن...منم از اونا پيينتره سطحم؟اونا رو ميزنم ولي ساخنمون ميريزه...جكار كنم؟اخراي بازيه؟