اینجا رو ببین:نقل قول:
دانلگل هایی هست که سیم کارت میخوره و مثل فلش مموری هم هست!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
قیمتش هم 70 تومنه حداقل×
Printable View
اینجا رو ببین:نقل قول:
دانلگل هایی هست که سیم کارت میخوره و مثل فلش مموری هم هست!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
قیمتش هم 70 تومنه حداقل×
برادران و خواهران، مومنین و مومنات کشفی بکردیم بس عظیم و آن این است که اگر چنانچه در حال استفاده از کل پهنای باند EDGE به وسیله کامپیوتر از طریق گوشیمان باشیم اگر فردی نیت کند به ما تماسی داخل کند با پرچم بالای بوق اشغال مواجه میشود... این را خودمان چند باری به مرحله آزمایش نهادیم و بدیدیم که بلی و شبکه پس از اندکی تفکر و تامل بوق اشغال میزند...
کشف دیگرمان این بود که در همان حالت بالا، تماسی اگر برمان گرفته شود علاوه بر بوق اشغال بعضا منجر به قطع اتصال اینترنت شده و حتی بعضا باعث نابودی اتصال USB شده و درنتیجه redial هم ناممکن میگردد و باید وین 7 را ریست بنماییم به کلی (64) چون اتصال dial-up مربوطه خشکش میزند و قطع نمیشود... البته این در مورد گوشی من صادق است و بقیه را نمیدانیم...
Samsung GT-B3210 Corby txt
دقت داشته باشید که تمامی این مشکلات تنها زمانی رخ میدهند که در حال به احتزاز کشیدن کل پهنای باند EDGE هستیم و با 20 اتصال همزمان داریم فایل های استکباریمان را بسته به ساعت روز با سرعتی بین 10-30 تا دانلود مینماییم...
با این وضعیت به نظر میرسد که فعالسازی سرویس رایگان صندوق صوتی ایرانشل برایمان ضرورت میابد تا تماس های مومنین و مومنات را اگر مهمند از دست ندهیم...
حال سوالی از شما مومنین و مومنات حاضر در جبهه های این تاپیک داریم که آیا تا بحال تجربه استفاده از سرویس صندوق صوتی را داشته اید و اگر آری یا اطلاعاتی در این مورد دارید، آیا وقتی که بوق اشغال هم بزند، تماس گیرنده به پیامگیر صندوق صوتی سرور ایرانشل دخول میکند یا فقط این امر در زمانی رخ میدهد که بوق بزند ولی ما در این سوی خطوط مقدم موبایل جواب ندهیم...؟
- اگر هم مشکلی از نظر تایپی و غیره در این پست و پست بالایی این عند المومنین میبینید بدین علت است که در این لحظات ملکوتی این پست ها را داریم با موالمان و با مرورگر Opera mini میدهیم...
و السلام و علیکم و نوکیا 0000 در دهان شیطان بد...
یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟
گوشی من نوکیا 5800 هست و ویندوز 7 64بیت و موقع بروز این مشکل فقط کابل گوشی رو یه بار می کشم و دوباره نصب می کنم. ریسارت کردن ویندوز خیلی وقت گیره.نقل قول:
میشه مشکل ندارهنقل قول:
یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟
حالا نمیشه کاری کرد زمانی که از edge استفاده می کنیم اصلاً بوق اشغال بخورد و قطع نشود؟نقل قول:
و صد البته وقتی از کل پهنای باند استفاده میکنید این مشکل بوجود میاد.:31:
وقتی طرف زنگ میزنه یا اشغال میخوره در بیشتر مواقع هم دیده شده که میگه دستگاه مورد نظر خاموشه!:13:
و البته لازم نیست شما سیستم رو خاموش کنید!
شما این کاری که من میگم بکنین بسی جواب میده!!
1-گوشی رو با کابل وصل کنین
2-ازطریق برنامه ی PC StudiO کانکت کنین و به شبکه وصل بشین
3-بعد برنامه ی PC Stidio روی نوار استارت وجود داره ببندین!
4- بعد برین تو بخش کانکتش هاتون و کانکشنی که برای استفاده از EDGE ساختین رو بزنین و کانکت کنین.
5- هر دفه که در حین اتصال غبر از ریست کردن سیستم مشکلی بربخورین میشه دوباره کانکت کرد و در عرض جیک ثانیه دورباره اتصال رو برقرار کرد.
برای اینکه کسی هم بهتون زنگ نزنه من پروفایل Offline رو تست نکردم. ولی فکر کنم جواب نده. واسه کسی جواب میده استفاده کنه!
یا اون کدی که شماره رو دایورت میکنه به یه شماره دیگه.
اینطوری قبل از اتصال به گوشی طرف شوت میشه یه جا دیگه!
:31:
Nokia PC Suite واسه اتصال به موبایل و استفاده از اینترنتش Dial-up کانکشن میسازه...؟نقل قول:
هر گوشی ای متفاوت میتونه باشه... در اینکه اگه تمام پهنای باند رو اشغال کنید برای تماس گیرنده بوق اشغال میزنه که احتمالاً اکثر گوشیا مشترکن ولی در اینکه احیاناً اتصال قطع بشه شاید همه اینطور نباشن... واسه منم این قطع شدنه بیشتر موقعی که شبکه شلوغه و سرعت اینترنت کمه پیش میاد... البته کسی زیاد به من زنگ نمیزنه...!نقل قول:
Samsung New PC Studio و Motorola Phone Tools واسه استفاده از اینترنت موبایل به ترتیب Dial-up کانکشن میسازن با این شماره ها #99* و #***99* ... البته کار من با سامسونگه...نقل قول:
واسه این قطع شدنا راه حل داره و اونم تنظیم کردن redial if line dropped و گذاشتنش روی 3 ثانیه و 99 تلاشه ولی Samsung New PC Studio اگه کانکشنی که ساخته رو تغییری توش بدین در استارت بعدی تنظیمات کانکشن رو ریست میکنه که اونم راهش راست-کلیک روی کانکشن و Creat Copy ـیه و من تنظیمات علاوه بر redial روش گذاشتم مثل google public dns servers...
در کل از لحاظ اتصال مجدد (در صورت قطع شدن) مشکلی نیست و مشکل برمیگرده به یه مشکل احتمالی در ویندوز 7 (حداقل نسخه 64-بیتیش)...
وقتی تمام پهنای باند در حال مورد عنایت قرار گرفتنه، تماسی گرفته میشه به موبایل و بعضی وقتا (کم پیش میاد) این تماس که البته در واقع نا موفقه و هیچی توی موبایل نشون نمیده که کسی زنگ زده باعث قطع شدن اتصال و از بین رفتن اتصال USB میشه و دیگه خبری از اتصال USB گوشی توی کامپیوتر نیست...
در این حالت که اتصال USB از بین میره، Dial-up connection مربوطه قطع نمیشه و در تصور متصل بودن به سر میبره (البته اینترنتی در کار نیست) و Disconnect کردن اتصال هیچ فایده ای نداره و اتصال و Networking به کلی فریز نسبی میشن...!
حتی ساعت ها منتظر موندم از این وضع دربیاد و اتصال با موفقیت دیسکانکت بشه ولی نمیشه و کلاً گیر سه پیچ میزنه... قطع و وصل کردن گوشی / log off کردن / refersh در سخت افزارای شناخته شده ویندوز و غیره هیچ فایده ای نداره و اتصال USB برنمیگرده و کانکشن های ویندوز 7 همچنان فریز میمونن... تنها راهی که من میبینم در حال حاضر ریست کردن کامپیوتر در مواقعیه که این شرایط پیش میاد... البته ریست کردن واسه من کار زمانبری نیست...
پروفایل Offline ـم فایده نداره چون این پروفایل اصولاً آنتن رو آف میکنه و دیگه EDGE اینایی در کار نخواهد بود.......
:13:
بچه هایی که دانلود میکنن ، ماهیانه چند گیگ و با چه سرعتی میگیرن ؟ راستی 5800 برای edge جواب میده ؟؟