ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...نقل قول:
بازم مرسی ;
Printable View
ممنون از راهنمایتون ، حالا آپدیت میکنم نتیجه رو میگم ...نقل قول:
بازم مرسی ;
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1. :31:نقل قول:
تورو خدا اگه کسی درایور p1 برای xp داره آپلود کنه اینجا بذاره آخه گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه اینجوری نمیسه آپدیت کنم
کمک کنین تو رو خدا ...
مرسی ;
نقل قول:
منظورتون از درایو چی هست؟
اگه منظورت برنامه PC Suite هست از لینک زیر میتونید آخرین نسخه این برنامه رو که بر روی تمام نسخه های ویندوز
2000 معمولی به بالا کار میکنه دانلود کنید.
اگر هم منظورتون برنامه ای است که توسط اون خود گوشی رو آپدیت میکنند و بهش میگند Update Serviceکد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/354/210/1205142344/PC%20Suite%20for%20SmartPhones_1.4.4.exe
میتونید از لینک زیر دانلود کنید. برای آپدیت کردن گوشی توسط این برنامه نیاز به نصب PC Suite و
Adobe Flash Player بر روی سیستمتون دارید.
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1200585176/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe
با اجازه استاد zhina:نقل قول:
البته اگه فریمور خاصی مورد نظر باشه میتونید گوشی را هک کنید....
مرسی از کمکت مشکل حل شد الان به کامپیوتر وصل میشه حالا آپدیت میکنمشنقل قول:
مرسی zhina_gian جان ;
اقا موفق باشی امیدوارم بعد از اپدیت حالشو ببری.نقل قول:
خبرشو بده cda بعد از اپدیت رو هم بنویس....
آره.دقیقا.البته من مدتهاست که میگم گوشی فقط P از نوع 1.نقل قول:
اگر درست آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد اکثر مشکلاتش حل میشه و مثل حامد میگی فقط پی1
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
>>>>> ONLY P1i <<<<<<
موافقین !!!!! ؟
اینجا بیشتر شده قسمت تبلیغات!!!:2:نقل قول:
هرکی گوشی میخره میاد میگه من خریدم ، هرکی که گوشیش مشکل داره به جای اینکه بره آپدیت کنه میاد اینجا قصهء 40 دزد بغداد رو میگه ، یکی میاد مینویسه >> only p1 <<
اما هیچکی نمیتونه خیلی تخصصی با گوشی کار بکنه:5:
یکی از مزیتهای p1 سیستم wlan هستش ، اما حتی 1نفر هم چیزی در مورد این ننوشته. جالب اینجاست که خیلیا هم نمیدونن این سیستم چی هست :41: و نمیدونن که میشه از اینترنت اکثر بانکها ، شرکتها ، و اداره هایی که از wlan استفاده میکنن به صورت رایگان استفاده کرد !!!
اگه کسی مطلب یا اموزشی در این مورد داره بذاره ممنون میشم:40::11: