سلام
اگر من طرح نامحدود ساعات كم مصرف رو فعال كنم توي ساعت 11 تا 6 صبح چند مگ ميتونم از شبكه بكشم؟؟؟؟؟؟؟؟
تقريبي بگيد دوستان
Printable View
سلام
اگر من طرح نامحدود ساعات كم مصرف رو فعال كنم توي ساعت 11 تا 6 صبح چند مگ ميتونم از شبكه بكشم؟؟؟؟؟؟؟؟
تقريبي بگيد دوستان
ببخش. هواسم نبود!!نقل قول:
آره. معمولا مرورگر های خود گوشی قاطی پاتی هست. منم با بروزر خود گوشیم ( گوشیم سامسونگ استار هست ) مشکل دارم. تا امروز فقط تونستم یوتوپ باز کنم اونم با ویدجتی که داره نه از طریق بروز .فقط واسه پلی شدن یه لحظه میره تو بروزر بعد دوباره میره تو پلیر واسه نمایش کلیپ.
کلا شما از اپرا مینی استفاده کن . مشکلت حل میشه. نسخه ی فارسیش هم میتونی ازسایت بگیری!!
چون گوشت رو نمیدونم چیه لینک نمیدم. بری تو سایت اپرا خودت متوجه میشی!!
از این آدرس برو:
گوشیت رو پیدا کن و اگه زبان انگلیسی نمیخوای بگرد و تو زبان های آسیایی فارسی رو پیدا کن!کد:http://www.opera.com/mobile/download/pc/
در متعادل ترین حالت ساعتی 70 مگابایت. به عبارتی حدودا 400 تا 450 مگابایت.از شب تا صبح.نقل قول:
با افت و خیزی که داره گفتم!!
البته باید دید سرعت در منطقه ی شما چقدره!!
با موبايل توي منطقه ما 10 كيلو در ثانيه بيشتر نميدهنقل قول:
حذف شود .................................
آقایون خانمها
دست یاری به سویتان دراز می کنم
واقعن کسی یه راه حل اساسی واسه ساین این شدن یاهو مسنجر با اینترنت ایرانسل نداره؟
البته بگم ها
من اگه می خواستم پول وی پی ان بدم خب می رفتم ای دی اسل ال می گرفتم
:31:
من گفتم که:نقل قول:
راههاش زیاده
یکی استفاده از مسنجر های قدیمی تر
مثلا 8 یا 9
یکی استفاده از مسنجر درون سایت یاهو میل
یکی استفاده از سایت های مسنجر مثل eBuddy.com
استفاده از چیز پی ان
استفاده از مسنجر هایی غیر از یاهو مسنجر ( برای یاهو)
l
سلام
ميلاد جان و دوستان ترو خدا راهنمايي كنيد
ببينيد من الان تست كردم وقتي با وي پي ان ميرم تو اينترنت ثانيه اي 16 كيلو بايت بهم ميده
ولي وقتي بدون وي پي ان و در حالت معمولي ميرم تو اينترنت ثانيه اي 6 كيلو بايت بهم ميده
حالا شما يه روشي رو پيشنهاد كنيد ببينم اگر بخوام بدون وي پي ان برم تو اينترنت و 16 كيلو رو بهم بده بايد چيكار كنم؟؟؟؟
بايد اي پي دستي بدم به سيستم ؟
اثلا چه اي پي بايد بدم به سيستم ؟
و ايا خودتون تستش كرديد اين روش رو؟
راستي دليله اينكه نميتونم هميشه با وي پي ان برم اينه كه وي پي ان من تست است و هر 2 دقيقه 1 بار قطع ميشه.
دوستان راهنمايي كنيد:11:
دیروز خودمون رو چشم زدیم
امروز یا اصلا وصل نمی شه یا وصل هم بشه به زور یه صفحه رو میاره
نمی دونم برای شما هم چنین چیزیه یا اینکه نه فقط برای ما اینطور شده؟
بعضی وی پی ان ها روی این سیستم جواب نمیده. من چند تا شرکت (سایت ) رو پیدا کردم فقط یک دونه اش جواب داد بهم!نقل قول:
اونم بخاطر اینه که مدتی هست امنیت اطلاعاتی روی شبکه ی GPRS زیاد شده! واسه ارسال و دریافت یه مدت زمان طول میکشه تا اطلاعات از زیر بخش امنیتی رد بشه!! نمیدونم دقیقا مشکلش چیه! ولی هرچی هست این وی پی ان باعث میشه شما با آی پی که مطلق به یه کشور دیگه هست این قضیه رو دور بزنین و عملا از این دیوار امنیتی رد نشین!!
من شده همین قضیه باز نشدن مسنجر رو با وی پی ان حلش کردم!!!
در حال کشف راه حل های راحت تر هستم!!!:31:
نقل قول:
من که یه سه روزی هست کلا قطع شدم. یا گوشیم پوکیده یا شبکه ی منطقه ما در حال بازیابی هست. به احتمال زیاد نرم افزاری و مشکل از گوشیم هست.
البته بگم. من قبلا شده بود قطع بشم... یک روز هم رکورد قطعی شبکه رو داشتم!
:13:
سلام
اگه من نخوام گوشی رو به لپ تاپ متصل کنم خشابی هست که سیم کارت رو ساپورت کنه بذاریم داخلش و وصل شیم به نت؟!
اگه هست قیمتش,نوعش و اینکه تهران پیدا می شه یا نه بگین
مرسی.