منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
عالیه عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
Printable View
منم p1 خرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییدم .فریمورش جدید ترین فریمور که تا حالا آمده
ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
آقا خیلی مبارکه.گوشی عالی هست.حرف نداره.نقل قول:
[quote=hamed1297;2300934]ممنون محمد آقای گل.
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:
phone:CXC 162037 R9K009
bluetooth:CXC 162143 R1D
organizer:CXC 16108 R6G04
CDA: CDA 162022/9 R6G02
فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.
پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.
سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.
حامدجان به سلامتی برو حالشو ببر.:27:
مبارک باشه به جمع p1 دارها خوش آمدینقل قول:
حامد جون خوشحالم که مشکل گوشیت بر طرف شد.نقل قول:
مبارک باشه!.انشا الله که هیچ مشکلی نداره!.من هرچی آپدیت میکنم درست نمیشه.یه مشکل جدید با sms فرستادنش پیدا کردم.حالا cda رو عوض میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
ممنونم از همه دوستان.
سعید جان شما مشکلت چی هست؟هنوز همون آنتن دهی؟
من دیروز تا حالا که آپدیت کردم تقریبا هر جا قبلا مشکل داشت رو سر زدم ولی خدا رو شکر مشکلی نبود.
شما همه موارد گوشی lثل CDA مثل من بود؟
یه مشکلی که در فیرم جدید به نظرم ملموس اینه که سرعت اعمال تم های انتخابی پایین تر اومده + سرعت جستجو در دفترچه تلفن.دوستان هم این مشکل رو دارن؟
در مجموع فیرم جدید عملکرد خیلی خوبی داره بخصوص که کیبورد مجازی بزرگتر شده و تایپش راحت تر.
سلام آقا حامد شما گوشی رو آپدیت کردی تازه شده مثل گوشی من (فریمورش رو می گم )نقل قول:
ممکنه گوشی که خریدم دست 2 بوده باشه و طرف آپ کرده باشه؟
از بچه ها کسی گوشی خریده که فریمور اورجینال اینی که آقا حامد نوشته باشه؟
خیالت هم راحت با این فریمور هیچ مشکل آنتنی نداری
تو بقیه گوشی های سونی اریکسون با زدن کد معروف <*>>*>* می شد میزان کارکرد گوشی رو فهمید این p1 رو من تا حالا ندیدم کلا راهی نداره بفهمم
سلام دوستاننقل قول:
مبارك باشه دوست من .
يه سوال مشخصات گوشي رو از كجا مي تونم پيدا كنم.منظور cda و .... هستش.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي ام كنند.
و اين كه اگه زحمتي نيست از دوستان كسي در باره چگونگي آپديت كردن گوشي برام توضيح بده.(به صورت مشروح)
ممنون دوستان