من از این سرویس دارم استفاده میکنم ولی با یاهو واقعا مشکل دارو مسنجر به هیچ عنوان کانکت نمیشه دوستان دیگه مشکلی با یاهو مسنجر ندارن؟؟
Printable View
من از این سرویس دارم استفاده میکنم ولی با یاهو واقعا مشکل دارو مسنجر به هیچ عنوان کانکت نمیشه دوستان دیگه مشکلی با یاهو مسنجر ندارن؟؟
مسنجر رو احتمالا باید با چیزپی ان باز کنی.نقل قول:
سرعت شما چقدره؟؟
نه.من مشکلی ندارمنقل قول:
سلام
من می خوام برنامه fildtest رو ساین کنم مدل گوشی n79
هستش ولی نمیدونم چیکار کنم
ممنون
برای منم اینطوری هست!نقل قول:
منم فقط فقط با مسنجر مشکل دارم
راه حالش هم تو تاپیک مسنجر یاهو گفته بودم.
بخاطر اینکه سند و رسیو توی این سیستم دقیقا بستگی به رسیو شماست( چون اشتراکی نیست ) باید رسیو داشته باشین که بتونین یاهو رو باز کنین
و چون در خیلی جاها سرعت بین سندو رسیو پایینه ممکنه یاهو باز نشه
حالا راه حلش چیه!
4 تا راه حل داره که آخریش رو دارم روش کار میکنم که چرا واقعا:18:
1- استفاده از مسنجر های قدیمی تر . چون هرچی جدیدتر باشه پلاگین و چرت و پرتهاش زیاده واسه همین رسیو بیشتری رو می طلبه
2- استفاده از سایت هایی که واسه باز کردن مسنجر ها استفاده میشه
مثل
3- استفاده از یاهو مسنجری که توی خود سایت میل یاهو هست!! البته واسه استفاده از اون حتما باید فلش پلیر مکمل مرورگرتون رو نصب کنید که نمایش داده بشه.کد:WWW.ebuddy.com
به دلیل سبکیش اون پیشنهاد میشه!
4 - استفاده از شیلتر شکن یا چیز چی ان !!!
که من واقعا موندم چه ربطی داره . البته خودم احساس میکنم چون وقتی شما با اونا کانکت میشین یه جورایی سرور مجوره شما رو به سایت متصل نگه داره واسه همین قطعی ندارین یا همیشه سند ورسیو وجود داره.
به هر حال بهترین حالت استفاده همینه
توصیه میشه اصلا از یاهو مسنجره 10 استفاده نکنین . که خیلی مشکل داره.
:46:
نقل قول:
والا من باهاش کار نکردم ولی یه راهنما هست شاید کمکت کنه
کد:http://www.4shared.com/document/JpspOExL/NOKIA_fieldtest_app_help--fars.html
آقا من که کلا نمیتونم با سیم ایرانسل به اینترنت وصل بشم . وقتی کد *130*3*5# رو هم میدم برای فرستادن تنظیمات اینترنت این پیغام میاد .
روی 2 تا گوشی هم امتحان کردم همینه . طرح بسته 24 ساعته رو هم فعال کردم ولی هنوز هیچی که هیچی !!!!!!!!!! :41:
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the inconvenience. please try agin later.
کسی میدونه ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره چیز پی ان باید وصل کنی.البته فقط روش l 2 t p .
یه شرکتی که خیلی قدیمیه من خودم ازش دارم سرعتشم واقعا عالیه
کد:http://0.sibvpns.info
دوستان اینترنت ایرانسل خیلی افت پیدا کرده سیستم هم همون ادجه من امروز زنگ زدم و ادرسمون را هم گفتم گفتند پیکیری عمومی می کنیم ولی کد پیگیری ندادند حیف این ماه ایرانسلم را فعال کردم
ماه بعد میرم روی همراه اول 15 به بالا نمیده ولی یکروزش را تست کردم باز بهتر از این وضعیت افتضاح ایرانسل بود
سرعت 1 کیلوبیت بر ثانیه دیسکانکت فراروان علما امکان دانلود فایلها را گرفته
ادم میترسه باهاش کار بانکی یا ثبتت نام کنه
در هر صورت ایرانسل گند زد رفت ولی باز واسه دو ماه قبل ممنونشیمپبه نرم باز سرعت را واسه همه بیاره روی 10 یا 15 ولی مطمین و بدون دی سی باز خوبه
شما ها هم تلفن مفت گیر اوردید به 09377000000 زنگ بزنید بعد سریع 0 را بزنید
ایرانسل وضعیتش خراب شده سرعت کم افتضاح زنگ بزنید اعتراض کنید سیستم هم ادجه و اعییری توش نشده
امکان پس گرفتن پول را هم نگذاشتن که انصراف بادیم