سلام
برای این ساعت در یافت sms راه حلی وجود داره؟
مال من اصلا دقیق نیست؟
Printable View
سلام
برای این ساعت در یافت sms راه حلی وجود داره؟
مال من اصلا دقیق نیست؟
این مشکل تاریخ اس ام اس هم مثل اون مشکل آنتن دهی که بعضی ها دارند فقط در ایران وجود داره.نقل قول:
من هیچ وقت در طول این 8 ماه حتی 1 دفعه هم این مشکل برام بوجود نیومده.
من جایی خوندم که به تنظیمات ساعت خود گوشی ربط داره. یعنی کسانی که مشکل دارند باید بدونند ساعتشون
رو چطوری تنظیم کنند. حالا این تنظیمات در ایران روی چه ساعتی قرار میگیره رو نمیدونم چون ایران نیستم و
اطلاعی ندارم.
اما مشکل اونها با این تنظیمات حل شده بود.
من هر کاری کردم این درست نشد.ربطی به تنظیم ساعت نداره!مثلا بعضی موقع ها بر اساس نام فرستنده ساعت میزنه!یعنی بر اسا حرف الفا هرکدام جلوتر بود زودتر میزنه!نقل قول:
من این مشکل رو نداشتم(قبلا هم گفتم)و وقتی آپدیت کردم اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینو نمیدونم ولی میدونم برای cda me فقط 1 بار اونم 5 ماه پیش آپدیت شده!
آهان.ولی فکر کنم بعد از اون هم اومده.توی صفحه قبل تاریخ رلیز ورژن جدید رو گذاشتم.
من فردا میخوام آپدیت کنم.نتیجه رو اینجا میگذارم.
فقط یکی به من بگه معادل دکمه C که موقع اپدیت باید گرفته بشه توی P1 چه دکمه ای رو باید بگیرم؟همون back رو؟
عزیزم در P1 روی کلید7 دکمه CوX هست شما تا زمان کانکت شدن دکمهC را نگه دار بعد دکمه رو ازاد کن....نقل قول:
ممنون محمد جان.خوب شد گفتی.من میخواستم دکمه back رو نگه دارم.
راستی موقع آپدیت مگر نباید با برنامه seus کار کنم.
پس کار pc suite و flash player چی هست؟
ممنون محمد جان.خوب شد گفتی.من میخواستم دکمه back رو نگه دارم.
راستی موقع آپدیت مگر نباید با برنامه seus کار کنم.
پس کار pc suite و flash player چی هست؟
اقا حامد شما اول برنامه update servise را که حدود 36 مگ هست را باید از سایت سونی اریکسون دانلود کنی.نقل قول:
بعد از نصب باید با اینترنت کانکت بشی بقیه مراحل بصورت تصویری نمایش داده میشه.البته اگه با اینترنت ADSL اینکارا
سریعتر میشه من خودم با DIAL UP UPDATE کردم حدود 80مگ اطلاعات 4 ساعت کشید.:10:
البته احتیاجی به pc suite نداری.ولی flash player باید روی سیستم نصب باشه.......
اقا ممنون. اگه در این ضمینه به اطلاعات جدیدی بر خوردی ما را بی خبر نذار.:11:نقل قول: