حذف شود .................................
Printable View
حذف شود .................................
چطوری؟؟نقل قول:
یعنی با بلوتوث؟
خوب مگه سونی اریکسون بلوتوث نداشت؟
راستی
با K750 چطور بود سرعتت؟
میخوام یه تست بگیرم!:31:
eeeeeeee سرعتو دیگه کم کردن پس دیگه ایرانسل کم اورده!کسایی هم که دانگل خریدن باید به اپراتو سوم امیدوار باشن.:20:
حذف شود .................................:19:
هنوز طرح تابستانه ایرانسل ادامه داره یا غیر فعال شد؟
برای پائیز تمدید شد.نقل قول:
پینگ ایرانسل خیلی بالاست اصلا به درد نمی خوره بالای 1200 در حالی که پینگ دایل اپ 500 الی 600 و پینگ ADSL بین 200 الی 300 هستش با این پینگی که ایرانسل داره به درد وب گردی اصلا نمی خوره سرعت دانلود ساعت 3 شب به بعد خوب میشه تا 8 ،9 صبح اونم بین 15 تا 25 KB کلا باید بگم سرویس مزخرفی
این مساله ای که شما میگین ربطی به همه نداره یا سرویسی که میگیرننقل قول:
همین موضوع رو سرویس های دیگه هم داره
مثل وایمکس
یا ADSL مخابرات
یکی میگه خوبه و عالیه. یکی میگه بدرد نمیخوره.
بدی اونا کاملا بسته گی به خطتون و موقعیتتون داره.
وایمکس برد کمی داره واسیه ی همین هست که برای بعضی ها خیلی قطعی داره یا سرعتش کمه. چون به نزدیک ترین آنتن ، دورن!
همین طور ADSL یه منطقه ای بخاطر کابل کشی درست و اصولی خدمات خوبی رو میتونه روی این خط ارائه بده و مشتریاش رو راضی کنه ولی یه منطقه ای نه!
دقیقا EDGE همینه!
یه جایی خوبه یه جایی بده!
منم گفتم. اون اوایل که من با این سیستم آشنا شدم با ایرانسل می اومدم! حداکثر سرعتم 7 بود! ولی هرگز قطعی نداشتم.
بعدش کم کم دیدم همراه اول روی گوشیم خیلی سریع فیلم های یوتوپ رو باز میکنه. گفتم بذار تست کنم که دیدم واقعا هم درسته.
اون اوایل با همراه اول با سرعت فیکس 35 دانلود داشتم و 25 با تورنت!
ولی خوب کم کم شلوغ شد و این سیستم که دچار کندی شد
ولی هنوزم به نظرم از دیال آپ بهتره.
ممکنه بعضی وقتا صفحه ها با کندی رود میشدن ولی خیلی وقتا صفحات خیلی سریع تر از دیال آپ باز میشن!!
به نظر من کاملا بستگی به منطقه داره!!!
:46:
آقا من دارم میرم 1ماه نامحدود رو بگیرم چون بشدت واسه چک کردن ایمیل و وبگردی لازم دارم. زیاد هم دانلود ندارم.
وضعیت سرعت در حالت EDGE چطوره؟؟
نسبتاً خوبه.تو بعضی از شهر ها معمولیه و بعضی از شهرها عالیه.نقل قول: