با صرفه نظر از اون 4gb حافظه w950 -ام 600 بهتره.كه الان يه رم 2gb از نوع m2 حدود 50 تومنه.كه فكر نكنم بيشتر از اينم احتياج باشه.:31:نقل قول:
Printable View
با صرفه نظر از اون 4gb حافظه w950 -ام 600 بهتره.كه الان يه رم 2gb از نوع m2 حدود 50 تومنه.كه فكر نكنم بيشتر از اينم احتياج باشه.:31:نقل قول:
الان كه تو بازار نيست ولي فكر نكنم هم ديگه بياد.چون اين ملتي ايراني ميرند 300 -400 پول ميدند گوشي ميخرند تا باهاش عكس بگيرند.يكي نيست بهشون بگه اخه گوشي ماله عكس گرفتنه پس دوربين برا چي هست؟نقل قول:
برا همين زياد طرف دار نداره كسي ريسك نميكنه بياره بعد رو دستش باد كنه.
اين قيمت هم كه نوشتي 230 فكر كنم يه كم زياد باشه.فعلا هم كه مخابرات ريجستر كردنا ازاد كرده و خودش گوشي هاي كه از خارج بياري را ريجيستر ميكنه.اگه برات بفرستند خيلي خوبه.يه قلم هم بگو برا من بفرستند.:31:(شوخي)
بابت برنامه هم تقريبا خيالت جمع باشه تقريبا گير مياد براش.
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
دوستان سلام.می دونید قاب m600 از کجا میشه تهیه کرد؟تا حالا کسی خریده؟با تشکر.
قاب فابريكشا ميخواهي؟نقل قول:
فكر نكنم گيرت بياد من الان حدود 1 ماه هست دونبال يه دونه قلم هستم گيرم نمياد.:31:
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
سي دي كه اصلا به نظر من نخر.چون يا همه برناماش خرابه يا كرك نشده هست و يا جاواست.به نظر من دانلود كني بهتره.نقل قول:
يه سري به لينك هاي پايين بزن برنامه هاي خوبي داره.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=88326
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
کد:http://www.persianforum.net/forum_posts.asp?TID=12115
آی گفتی من از وقتی که خریدم دنبالشم و پیدا کردمنقل قول:
ولی تو چند تا سایت دیدم عجب چیزایی داره کیف های خیلی باحالی داره
کاوراشو نگو که خیلی خوشکلن. اگه اون سایتو پیدا کردم حتما
میزارم
من امروز واسه گوشیم یه اسپیکر مشکی خریدم خیلی صداش بلنده
ولی یه خورده جر میزنه مدلشم Mps-60 است.
به نظر شما چون این اسپیکر ماله سری واکمنه رو گوشی من جر میزنه؟
یا.....
چند خريدي؟نقل قول:
منظورت از جر ميزنه چييه؟
اگه تونستي يه عكس ازاش بزار
من اپلود کردن رو کامل بلد نیستم لینکشو گذاشتم ولی عکسش نیومد
با سلام به همه
کسی می دونه قیمت الان ام 600 چنده؟
خیلی کم پیدا میشه
اما بین 370 تا 390
میشه با تغییر Cda از طریق Seus گوشی رو به W950 تبدیل کرد؟
با سلام به همه دوستان:
این گوشی ام 600 به سختی گیر میاد. اگر کسی جای خاصی را برای تهیه این گوشی می شناسه لطفا معرفی کنه.
سلام خسته نباشد .من ديروز علائدين بودم رفتم ببينم واسه گوشيم (m600i) قابي چيزي اومده ديدم كه هنوزم خبري نيست.خيلي اعصابم خورد كه هنوز جز يه قلم واسه m600 چيزي نيومده.:41:نقل قول:
ولي قيمتشو كه سوال كردم دو جا داشتن هر دو جا ميگفتن 300 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم قاب سيليكون براي M600 ......افسوس!!!
ميخواستم به دوستان براي تهيه قاب و لوازم جانبي M600i يه پيشنهاد بدم.
اگه كسي دوست يا آشنايي در آمريكا داره كه ميتونه هر چند وقت به ايران بياد من ميتونم چيزي كه ميخواهيد رو براشون تو آمريكا پست كنم تا براتون اگه تونستن بيارن. مثلا قاب -كيف -كاور يا هر لوازمي براي M600 حتي لوازم داخلي مصل LCD يا صفحه كليدش رو
به هر حال در خدمت دوستان هستيم هر چند كه شايد اين پيشنهاد من كمي خنده دار و غير ممكن باشه!!!!:10:
شما کجا دیدی 300 تومن، کدوم مغازه بود؟نقل قول:
من حدوددا هفته پیش می پرسیدم میگفتن 370-390 اینطورا. خیلی هم به زور پیدا می شد!
m600 dar hade ak be foroush miresad, ba w850 ham taviz mikonam. 09173189686 shiraz
با با ما تو هر تايپيكي كه ميريم تو توش آگهي تبليغاتي برا فروش m600 گذاشتي.خدا وكيلي دلت مياد با w850 تعويض كني؟نقل قول:
دوستان سلام.تو این سایت کیف و قاب m600هست ولی تو لیست خریدش ایران نیست.:19: ولی گفتم شاید دیدنش بد نباشه...:13:
:31: اینم لینکش ببخشید یادم رفته بود بزارم.کد:http://zxpro.com/catalog/category_330_Sony_Ericsson.html
بابا این m600 خیلی صداش بیخودهو درسته که با کیفیته ولی اگه یه کم صدا دور و برت باشه دیگه صداشو نمی شنوی. اول که می خواستم بخرم گفتن صداش مثل k750 هست ولی نصف اونم نیست. من کلاٌ آدمیم که اگه گوشیم خداهم باشه بیشتر از 2 ماه نمی تونم باهاش سر کنم. هر 2 ماه یه گوشی می خرم. حالا اگه مشتری داشتی خبرم کن.
اولندش که کا750 دو زار صداشو من قبول ندارم چون فقط صدای زیرش بالاست که اونم واسه کسای هست که بیشتر به بلندی زنگ گوشیشون اهمیت میدن ولی M600 با یه بار آپدیت شدن صداش خیلی بهتر میشه مخصوصا تو زنگش .بعدشم کیفیتشم که حرف نداره من که تا حالا گوشیی با این کیفیت ندیدم به غیر از چند مدل سونی اریکسون که تو رده M600 هستن.(اینهایی که گفتم همه نظر شخصی منه)نقل قول:
تو پاساژ علائدین طبقه پایین همون زیر زمین .شماره پلاک مغازرو یادم رفت ولی رفتی پاییننقل قول:
برو دست راست شاید بتونی پیدا کنی:20:
خدا خیرت بده زودتر میگفتی! من امروز رفتم علاءالدین اصلا حواسم به زیر زمین نبود!نقل قول:
طبقه بالا هم که هیچ کس نداشت!
لوازم جانبی با یه pm
منظورت از لوازم مثلا چیهاست میشه نام ببری ؟نقل قول:
با سلام به همه دوستان
دو روز پیش یک گوشی M600i مشکی به قیمت 350 هزار تومان از علاءالدین گرفتم. چند سوال دارم. یکی اینکه کیفهای اورجینال این گوشی را از کجا میشه تهیه کرد؟ برای محافظت از LCD این گوشی چه کار باید کرد یعنی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از آسیب دیدن و خدشه دار شدن آن چه کار باید کرد؟ در ضمن ورژن نرم افزار گوشی من R3A004 است. آیا باید اون رو آپدیت کنم و چگونه؟
اولا موبارکت باشه.بعد هم باید در مورد کیف بگم که فکر نکنم گیرت بیاد.چون من گیر نیاوردم به یه اشنا ها هم که رفته بود دبی گفتم برام بیاره زنگ زد گفت که 80000 تومنه منم بیخیال شدم.lcd هم به این راحتی ها خش نمیفته.و برا ÷اک کردنشم من از این دستملپال های مخصوص عینک استفاده میکنم.نقل قول:
با سلام به همه دوستان
معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنیم اما به گزینه لایف تایم دسترسی نخواهیم داشت. برای دسترسی به این گزینه در این نوع گوشی راهی هست یا نه؟
شما برو تئ قسمت calls بعد کلید more را فشار بده برو تو قسمت total call info اونجا تمام کنتورا موبایل هست.امید وارم منظورت همین قسمت باشه.نقل قول:
بلاخره گوشی منم صاحب یه دونه قلم شد.:31:
نقل قول:
ظاهرا منظور بنده درست بیان نشده است. در این قسمت گه شما راهنمایی می کنید تنها مدت زمان مکالمات دیده می شود. اما آنچه منظور بنده است مدت زمانی است که گوشی شروع به فعالیت کرده است. در دیگر گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور بالا به این امکان دست پیدا می کنی ولی در ام 600 نمی دونم چرا این گزینه ظاهر نمیشه
من چون اولین گوشی سونی اریکسونم هست اطلاع دیگه ای ندارم.شرمنده:41:نقل قول:
من همین العان گوشیما آ÷دیت کردم.نقل قول:
الان ورژنش شدهr9f011
برا آ÷دیت کردن گوشیتم یه سر به اینجا بزن.من از همین روش رفتم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114742
ای بابا. شما از کجا گیر آوردی؟ چرا من هر چی میگردم به زور دست دومش رو میبینم!نقل قول:
راستی مشکیش بهتره یا سفیدش؟
ورژن گوشی من هم با اینکه چند ماه پیش اپدیت کردم همینه!:13:نقل قول: