با سلام
کیفیت تصویر تو آپدیت 4.430 پایین اومده می خواستم برگردم به آپ قبلی اما مثله اینکه امکانش نیست.
تشکر ویژه از دوستان.
...به امید روزی که سونی یه فکری به حال زیر نویس فارسی بکنه...
Printable View
با سلام
کیفیت تصویر تو آپدیت 4.430 پایین اومده می خواستم برگردم به آپ قبلی اما مثله اینکه امکانش نیست.
تشکر ویژه از دوستان.
...به امید روزی که سونی یه فکری به حال زیر نویس فارسی بکنه...
دوستان به نظرتون این تی وی در حال حاضر ارزش خرید داره ؟
تو این رنج قیمت تی وی بهتری امسال به بازار اومده یا نه؟
و یه سوال دیگه تو سایت ها که نگاه میکردم رنج قیمت بین 2.400ت تا 2.700ت بود ولی تو شهر ما قیمت این تی وی 3.400ت هست - دلیل این همه اختلاف برا چیه
با سلام و سپاسنقل قول:
ارزش خرید داره
چه سایزی با این قیمت ؟
با گارانتی ؟
با سلام
دوستان آپدیت جدید مربوط به 18 آگوست روی سایت سونی قرار گرفته.(PKG4.451GAA)
در صورت تغییر محسوس اطلاع رساتی کنید.
شاد و پیروز باشید.
فکر کنم 42 بودنقل قول:
بله با گارانتی بازرگانی ایران
با سلام و سپاس
من حدود 6 ماهه خریدم البته بدون گارانتی و سایز 47 قیمته 3450 شاید اونی که توشهر شما ؟؟؟؟؟ دارن سایزش 47 باشه
در کل تی وی خیلی باکیفیت و خوبیه ولی امکانات اون کمه البته نسبت به الجی و سامسونگ و ....
موفق باشید
سلام دوستان
میخوام یک۴۲اینچ سونی بخرم
ولی از این همه تنوع مدل و قیمت گیج شدم:n13:
تفاوت این مدها باهم چیه و کدومشون بصرفه تره؟؟
W800. 2420000
W800b. 2370000
W804. 2960000
W828b. 2460000
فکر کنم این مدل ها به جز مورد آخری تفاوتی باهم ندارن و برای مناطق جداگانه عرضه میشننقل قول:
مثلا آسیا شرقی w800 آسیای غربی w804 و...
در کل هیچ تفاوت سخت افزاری باهم ندارن
دوستان یه سوال تمام مدل های این تلویزیون اسمارت هستند ؟ من یه سری مدل تو اینترنت دیدم که KDL ذکر شده بود اینا اسمارت بودند به نظرم و قیمتشون 700.800 تومان بیشتر از مدل هایی بودند که این کلمه رو نداشت
حتی پایه ی تلویزیون ها باهم فرق داشتند
یکی میشه توضیح بده قضیه چیه ؟ سونی 2 تا مدل داده یا همشون اسمارت هستند ؟
نقل قول:
دوست من در تاپیک مربوطه سوال رو مطرح کن. اینجا که بخش مشاوره نیست
نقل قول:
این سوال من هم هست ... کسی جواب شو نمیدونه؟ :(
نقل قول:
دوست عزیز نسبت ابعاد این رزلوشن 800*1920 اصطلاحا بهش میگن سینما اسکپ که از قدیم هم این نسبت تصویر برای خیلی از فیلم های سینمایی استفاده میشده
این فرمت رو باید با همون نوار مشکی بالا و پایین تصویر تماشا کنید
اصلا اصلش همونه ... چون در غیر اینصورت اگه بخواید تصویر رو بکشید که اونا حذف شه، همه چیز رو قدبلند تر نشون میده! و تصویر اشیاء از ابعاد واقعی و استاندارد خارج میشه
همونطور که تلویزیون ایران رو فرمت تقریبا مربعی 3:4 پخش میشه و اینبار دو طرف تصویر جای خالی داره که اگه تصویر رو بکشی فول اسکرین کنی، افراد رو چاق و قدکوتاه تر از واقعیت نشون میده :D
در کل هر تصویری رو باید با ابعاد استاندارد خودش دید
اون نوار مشکی بالا و پایین تصویر رو کار نداشته باش ... چون صفحه نمایش تو سالنهای سینما عریض تر هست بعضی قیلم ها رو با این فرمت میسازن که دراز و باریک بشه و با اون صفحه نمایش سالن سینما سازگار بشه
با سلام
دوستان آپدیت جدید ماه سپتامبر هم اومد.Version PKG4.470GAA
در صورت تغییر محسوس اطلاع رسانی نمایید.
با سلام و سپاس
دوستان کسی از این آپدیت استفاده کرده ؟.Version PKG4.470GAA
تغیراتی هم داشتید ؟
ممنون
سلامنقل قول:
من اپدیت کردم. درورژن قبلی لبه های تصویرسایه داربود دراین نسخه بهترشده. تغییردیگه ای من ندیدم
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
با سلام .من یه سوال داشتم کسی نیست جواب منو بده؟من وقتی از وای فای مودم خونه وصل میشم به تی وی ، وقتی میرم سایت باز کنم تی وی هنگ میکنه ریست میشه.چی کار کنمممممممم خدایااااا.آپدیت 4.470 هم زدم فرقی نکرد.یعنی هیچ کس به اینتنرت وصل نمیشه جواب منو بده.کسی میتونه بره تو سایت با ایت تلوزیون؟؟؟KDL-47W804a
با سلام و سپاس
برای منم اوایل خیلی گیر میکرد ولی آپدیت کردم درست شد و تصویرش هم خیلی بهتر شد دیگه آپدیت نکردم الان که عالیه برای شما هم با یکی از این آپدیت ها درست میشه نگران نباش
با سلام.ریست فکتوری زدم درست شد.دیگه گیر نمیکنه
سلام ورژن جدید PKG4.491GAA برای سری w800 اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
لطفا اگه تغییراتی هم داشته عنوان کنید. باتشکر.
کد:Improvements over earlier version:
This software improves video and audio playback performance
This software enables TLS1.0 to ensure security of internet applications, it adds reliability to already existing SSL3.0.
سلام دوستان،
من به ورژن جدیدPKG4.491GAAآپدیت کردم.
تغییر زیادی نداشته. فقط تصویر یکم روشن تر شده.
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین که منو مخفی چی هست و به چه کاری میاد؟
چرا نزنیم؟ :n02:
اگه بخوایم استفاده کنیم باید توو صفحه اصلی بزنیم و پشت سر هم؟
راستی دوستان کسی میتونه اعداد و مشخصات تنظیم تصویر رو واسه داشتن تصویر روشن و براق توو W804 بگه؟ :n01:
سلام خدمت اساتید
من یک تی وی سونی w800b 42 اینچ گرفتم که توش دو تا عینک اکتیو بود قبل از خرید به من گفتن عینک این دستگاه از نوع پسیو هست
متاسفانه نتونستم از عینک استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
عینکهای این مدل همگی پسیو هست. این عینکها مثل عینکهای اکتیو نیاز به کانکت شدن و شارژ ندارن (پولاریزه هستن) فقط روبروی تلویزیون بشینید (ماکزیمم 5 متر فاصله)نقل قول:
تلویزیون شما خودش فیلم سه بعدی رو تشخیص میده و سوئیچ میشه رو حالت سه بعدی اما اگه نشد با کنترل برید رو فیلم سه بعدی
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی روی هر دوتا عینک نوشته active 3d glasses و باتری هم توشون دارن
میشه با این تی وی از عینک اکتیو استفاده کرد؟
فکر میکنم عینک اشتباهی گذاشتن تو کارتنش
بله اشتباه بهتون دادننقل قول:
اینجا رو نگاه کنید: (قسمت specification در picture 3d)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتن باز شده تحویل گرفتین؟
موقع تحویلش خودم خونه نبودم وصل کردن و برگ گارانتی رو مهر کردن
روی کارتنش 4 تا چسب به صورت عمودی انداختن
این تی وی مثل گوشی موبایل لایف تایم داره؟
من خودم از بانه 47w804a گرفتم.نقل قول:
به خاطر لایف تایم نگفتم. منظورم اینه که جعبه تلوبزبون تحویلی شما باید پلمب باشه و قبل ازنصب باز نشده باشه که مال شما اینطور به نظر نمیرسه چون عینکهای داخل جعبه هم عوض شده.
جهت اطمینان یه نگاه به شماره سریال پشت تلویزیون و جعبت هم ینداز یکی باشه. یه سری دکمه میزدن (الان یادم نیست کدوما) تا شماره سریال تلویزیون رو نشون بده. چک کنید 3 شماره یکی باشن. فردا صبح هم زنگ بزنید بهشون و دلیل باز شدن جعبه رو قبل تحویل بپرسید.
من برای برادرم از سامسونگ سفارش دادم کاملا آکبند تا خونه رسید و بعد اون نماینده شرکت تلویزیون رو نصب کرد.
سلام.یه سوال؟
یه هارد دارم که 2 تا درایو داره .. هارد رو به usb وقتی وصل میکنم فقط یکی از درایوارو نشون میده.. راهی داره که بشه درایو رو انتخاب کرد؟
پ.ن: ntfs , fat32 رو ساپورت میکنه.
با عرض سلام.میخواستم بدونم چه گونه محتویات اینترنتو اپدیت کنم.چون فیلتره نمیشه.کسی با تی وی رفته تو فیسبوک?ای پی ------ کع جواب بده کسی نداره?
درودنقل قول:
باید کریوو شر کنید،سرعت واقعی تون هم بعد از کریوو بالای 10 مگابیت واقعی باشه،برای فیس بوک میشه،ولی با TV جالب نیست.
XPERIA Z3
کریو از کجا شیر کنم?از گوشی میشه با نرم افزاری وایرلسو به تی وی انتقال بدم?یعنی هم گوشی وصل باشه به وایرلس هم شیر کنه به تی وی.اگه میشه نام برنامع لطف کنید چون وقتی از هات اسپات گوشی استفاده میکنی وای فای خاموش میشه.تشکر اگه جواب بدبن
پ خ شد.نقل قول:
XPERIA Z3
واسه منم لطفا بفرستیدنقل قول:
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
پ خ شد.نقل قول:
XPERIA Z3
عینک این مدل پسیو نیست، من 50 اینچ همین مدل را دارم و عینک آن هم اکتیو است و مشکلی هم با دیدن فیلم سه بعدی ندارم برای استفاده بعد از نمایش فیلم 3 بعدی دکمه سه بعدی روی ریموت را بزنید و ابتدا از فاصله نیم متری به تی وی نگاه کنید (عینک را با زدن دکمه بالای فریم روشن کرده باشید) تا عبارت عینک 3 بعدی ثبت شد بیاید و بعد می توانید فاصله بگیرید.نقل قول:
درود به همه میخواستم بپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
ایراد (2123)
یهو کسی نیست جواب بده
:n37:
سلام. در رابطه با زیرنویس باید از dlna استفاده کنید. یعنی نیاز به روتر(اکثر همین مودم های وای فای هم میشه) و برای ایجاد سرور از برنامه wild media استفاده کنید. آموزشش یکم طولانیه ولی کاملش تو اینترنت هست بگردید پیدا میشه.نقل قول:
برای آپدیت هم باید مستقیم از سایت دانلود کنید و بریزید رو فلش و از فلش آپدیت کنید.
با سلام.من یه مشکلی با تلوزیون 47w804 دارم که واقعا آزار میده منو.موقع وصل شدن به وای فای و با زکردن مرورگر هنگ میکنه تی وی و ریست میشه.همه کار کردم ریست فکتوری آپدیت آخرین ورژن ولی درست نشده..... علت چیه واقعا درست شدنی هست؟؟؟؟راهنمایی کنید تشکر