error quit was not are requested in the main thread بعد اینکه دوتا دموی dolby و teryh اون ارور رو میده
Printable View
error quit was not are requested in the main thread بعد اینکه دوتا دموی dolby و teryh اون ارور رو میده
اگه بازی رو تموم نکردید نخونید اسپویلره
محتوای مخفی: حالت های مختلف که داستان بازی رو عوض میکنه
سلام دوستان
بخش مولتی پلیر کرک شده؟
میشه شبکه ای بازی کرد؟
ممنون
مشکل از کرکه یا نسخه بازیته.چه نسخه ای گرفتینقل قول:
اینکه بازیا کوتاه بشه ولی تعدادشون زیاد خوبه، ولی اینا دیگه دارن شورشو در میارن.
خداییش میگم War Fighter خیلی بهتر از این بود، خیلی.
این جا گیر کردم باید چیکار کنم ؟!
یک چیزی در مورد هوا پیما بدون سرنشین میگه نمیفهمم چیکار کنم :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری اینجا رو ردم کنم بد جوری گیر کردم جلو نمیره اصلا من خودم روی پشتبونم و یک هوایپما هم سمت راست و هارپر روی جیپ :n21:
وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده:
direct X encountered an unrecoverable error
نرم افزار direct X هم روی سیستم نصب شده.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
حتما مربوط به directx هست
نمیدونم چرا زیاد با این یکی حال نکردم
به نظرم زیادی پیشرفتش کردن سلاحا و امکانات و ازین صوبتا رو
من سبک سادش رو بیشتر دوست داشتم
بچه ها دوتا سوال...
کرکی برای آنلاین+مود زامبی هنوز نیومده؟
من رسیدم به قسمت cocain bunker ولی نمیدونم چرا نمیتونم از پله ها وارد زیرزمین بشم. کسی اگه سر در میاره لطفا راهنمایی کنه.
ایول به ولت
اقا حیف بود اسمی از call of duty..........mw3 اینجا نباشه خدایش بهترین بازی هست که تا حالا بازی کردم
سلام
من موقعی که میخوام وارد بازی شوم صفحه سیاه میشود ووارد نمیشود.دوستان لطف کنند یه راهنمایی بکنند
ممنون
سلام من در مرحله karma
در عملیات access crc computer and search for karma
وقتی که جلوی کامپیوتر مرکزی میرسم و دکمه Fرو میزنم دیگه بعدش اون صفحه بزرگه روشن میشه و جلوش وایمیستم دیگه بلد نیستم چیرو بزنم که ادامه بده عکسشم براتون گذاشتم میشه یه راهنمایی کنید[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کینگ عزیز واقعا خسته نباشی !!! :n02: ... آخه اینجام گیر کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا خوبه پایینش زده D و جهت موس ... موس رو به سمت راست بکش :n16:
نمیدونم چرا وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو میده . این steam رو هم نصب کردم اکونت هم ساختمون لامصب 200 مگ از ترافیکمو حرووم کرد الان بازی میاد ولی رو دموی اول بازی گیر میکنه بعضی مواقع هم صفحه سیاهه و فقط صداش میاد این ارور رو هم میده . هرجور کرکی رو بگید تست کردم نشد
نقل قول:
دوستان کمک کنید منم تقریبا اینجوری میشه.توی بازی میره ولی صدا نداره و بخواهی تصویرو تغیر بدهب میاد بیرون
کمک کنید
این بازی زیر نویس نداره مثل فیلم ما که فقط بازی میکنیم اصلا نمیفهمیم داستان چیه :n02::n09:
راستی چرا این داستانش اینطوریه یه بار نشون میده نارنجک از دست مندز ول شد تو اتاق جوزفینا
یه بار نشون میده از دست سربازه ول شد:n22:؟
زیر نویس داره باید تو آپشن فعال کنی.نقل قول:
از دست منندز ول نشده، اون صحنه اونجوری نشون میده و خیلی جالبه.
آدم فک میکنه منندز مقصر بوده ولی در ادامه میفهمیم که در واقع ووووود اون نارنجک رو انداخته.
این زیبایی روایت داستان رو میرسونه :n12:
آقا برای من درست شد این آپدیدت رو نصب کردم درست شدنقل قول:
اینم لینک دانلودش که 60 مگابایت .. جایی که بازی رو نصب کردی بریزش و کرکی هم که خودش داره نصب کن ( جای خط چین ها download ha) البته بدون فاصله
یا
ما که این بازیو تموم کردیم آخرشم رفتم رو سینه مندز نشستم دوتا انتخاب داد که بکشمش یا دستگسرش کنم منم که همیشه تو این فیلما دیده بودم نباید دشمنو زنده گذاشت کشتمش:n28:
برای بقیه چجوری تموم شد؟
nنقل قول:
درست شد گرافیکش ولی صدانداره هنوز
Proper Crack رو دانلود کن و نرم افزار استیم هم نصب کن نیمخواد اپدیت و اجراش کنی.از همین سایت دانلود ها بگیر.مشکل صدات حل میشهنقل قول:
زیاد با این نسخه حال نکردم,گرافیکش که با حداکثر جزئیات خیلی از BF3 و MoH WF خیلی عقبه ولی چیزی که بود داستانش بخوبی نسخه اولش نبود هر چند 3 پایان های مختلفی داشت ولی من حال نکردم.تا قبل این نسخه باهاش حال می کردم ولی واقعا این نسخه چیز جدید برای ارائه نداشت.خیلی جالب بود که توش رمبو بازی هم قرار دادند تیکه می رید دنبال خواهرتون
در عوض من مندز رو دستگیر کردم و بعد از زندان فرار کرد و سراغ woods رفت و رگ گردن woods رو با اون نشانی که داشت برید و همزمان خنجر رو تو شکمش فرو کرد و جسد woods رو روی تخت خوابوند و سر قبر جوزفینا رفت قبر رو شکافت و در حالی که به اسکلت خواهرش نگاه میکرد بنزین رو خودش ریخت و خودشو اتیش زد:wac:نقل قول:
نه آقا استیم چیه علکی ماهم نصب کردیم هیچ تاثیری نداشت فقط 200 مگابایت ترافیک مارو خورد ... اخرش پاکش کردم رفت الانم بازی داره اجرا میشه هم با صدا هم تصویر .. فقط فکر کنم بعضی مواقع سیو نمیکنه و از عقبتر میارهنقل قول:
بااون که اصلا اجرا نمیشهنقل قول:
من خودم نسخه اسکیدرو رو دانلود کردم اومدم اجرا کنم همون دمو DB گیر می کرد.اپدیت و کرک جدید اسکیدرو ریختم اجرا می شد ولی صدا نداشت.رفتم کرک پراپر رو ریختم دیدم و استیم رو نصب کردم(اپدیت نکردم)بازم اجرا نمیشه.بازی رو پاک کردم از اول ریختم کرک پراپر رو ریختم بازی اجرا شد بدون مشکل.کرک اسکیدرو مشکل داره.اگر بازی رو خریدی مواظب باش توش اپدیت اسکیدرو رو برات نصب نکنهنقل قول:
اون ماموریتی که باید محافظت بکنی از پایگاه جلوی حمله چینیا خیلی سخته
من فقط روی دو تا نقطه برق و ماهواره دفاعمو متمرکز میکنم ولی بازم نمیتونم و سقوط میکنه بیس
من هر دو تا ماموریتای strike رو از طریق replay mission انجام دادم ولی توی story که میرم میزنه که ایران و هند هنوز در خطر هستن
استرایکینگ فورس من هم الان منفی 2 شده
چرا اینطوریه؟
دوستان سبکترین نسخش چیه من بگیرم، اگر تورنت باشه که بهتره...
سلام.من تا حدودي از بازي را بدون اينکه تاريخ را روي نوامبر يا روي هنگ کنگ بذرام ساعت را رفته بودم توي ديسک 2 تا کرک بود که کرک دومي را کپي کرده بودم
امروز که خواستم برم سراغش توي دموي بازي اون پيغامي را که فقط دکمه close داره ميداد.چند باري هم امتحان کردم اما فرقي نکرد.
طبق راهنماي توي سي دي تاريخ سيستم را عوض کردم و هر کدوم از کرک ها را کپي کردم
بازي اجرا شو ولي سيو گيم هاش پريده و فقط گزينه new story داره.
کسي ميدونه ميشه کاري کرد که save هاش برگرده و Save Game هاش کجا ذخيره ميشه
کسی جواب این سوال رو نمیدونست؟نقل قول:
الان کرکی هست بشه زامبی رو بازی کرد؟؟
من بازی را بدون strike missin ها تموم کردم فکر کردم اینا برای بعده حالا اگر بخوام اونا را بازی کنم باید چکار کنم؟
اگه ممکنه سیو بعد از مرحله ای که نیمدونم تو افغانستان کجاس که اسب میافته روت رو میخوام.
آخه هر کاری میکنم یارو زور میزنه ولی اسبه رو نمیتونه از رو خودش برداره.
دو کلید موس را فشار بده اسب را بلند می کنه بعد بیا بیروننقل قول:
باید دو کلید موس رو نگه داری چند ثانیه.نه اینکه بزنی فقط.چیز سختی نیست
بازی پایان های متفاوتی داره ؟؟!:n23: