لباس فروشی دارهنقل قول:
تو فروشگاه قسمت outfit
اما بعد خرید میفهمی چه رنگیه
Printable View
لباس فروشی دارهنقل قول:
تو فروشگاه قسمت outfit
اما بعد خرید میفهمی چه رنگیه
سلام مرحله اول بازی که تو کلیسا یا تالار نشسته باید چیکار کنیم؟
مشکل همینه.نقل قول:
من میرم رو Clue ها و دکمه E رو میزنم و چکشون می کنه. بعدش تو همون منطقه bait یا طعمه رو میریزم. بعدش هم همونجا snare یا تله رو کار میذارم. وقتی که حیوون توش گیر میکنه (که اکثرا روباه[؟] گیر می کنه) بعد که میرم بالا سرش و E رو میزنم باز هم قبول نمی کنه.
تو دو تا سایت خارجی هم دیدم همین رو نوشته اما خب نمیشه نمی دونم چرا. البته تو هر دو تا سایت نوشته خرگوش. بدبختانه خرگوش کمه و همش یا آهو هستند و یا روباه.
سلام ، باید از چشم برزخی استفاده کنی .نقل قول:
چیزی نمونده تا زمان واقعی حال که درش هستیم به پیش گویی نوشته های قرمز رنگ روی دیوار بخش پایانی و مجهول قسمت اول این سری ، Assassin's Creed 1 برسیم.
من تو این مرحله ی نبرد کشتی ها موندم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش میگه 5 تا کشتی رو منهدم کن که رنگ شونم قرمز کرده.
یه کشتی هم هست که زور کشتی من به اون نمی رسه.
با بدبختی 5 تا کشتی رو که گفته می زنم ولی اون بزرگه می مونه و من و می زنه
راه حل چی؟
ممنون
راه حل خاصی نداره فقط باید بزنیش..همین.نقل قول:
.
اون کشتی بزرگه رو باید اینقدر بزنی تا اینکه خود پدر کانر میاد و سکانو بدست میگیره و به کشتیشون حمله میکنه..
ممنون رفیقنقل قول:
با عرض سلام
من امروز بازی رو نصب کردم که یه چیزی رفته تو اعصابم
وقتی یه دکمه ای رو درخواست میکنه(مثلا v)به صورت یه چیزی شبیه * میاد
چی کار باید بکنم؟در ضمن تو اون مرحله که تو کشتی باید فک یه نفر رو بیارم پایین(مرحله 1)موندم!چون هرچه کلیک میکنم مشت نمیزنه مشکل چیه؟
نقل قول:
روی کشتی باید e رو هر وقت داد ثابت بگیری..........
خیلی ممنون سه چهار مرحله رفتم جلو ولی همچنان دکمه ها به صورت * هستندنقل قول:
اون dlc که برای رفع مشکلات بازی اومده بود 400 مگ حجم داشت رو نصب کردی این مشکل برات پیش اومد یا از اول که بازی نصب کردی اینجوری بود؟من اول که فقط بازی نصب کردم مشکلی نداشتم بعد نصب اون dlcهم مشکل تورو پیدا کردم باعث شد بازی پاک کنم دوباره نصب کنمنقل قول:
خیلی نارحت کننده تموم شدا اخرین سری اساسین بود , دیگه نمی اد
:Dنقل قول:
هنوز هیچی معلوم نیست داداش
در ضمن
نمیان که اینقدر مزخرف بازیو تموم کنن که
که دزماند دستشو بزنه به گوی و وسلام
باید حداقل داستان دزماندو تموم کنن بعد دیگه سری های اساسینس رو بیرون ندن
دوستان بعد از عقب موندن من از قافله به مدت 2 هفته و بعد بازی 8 ساعتی یه نظری دارم اونم اینه که دکمه های بازی خیلی آدمو دستو پاچه میکنه!
و این که عوض شدن یه اسسین از یه اسسین به اسسین دیگه خیلی زمان میبره!
و دکمه هارو خیلی تحول دادن که حال من یکی رو به شخصه گرفته!
همچینم که شما میگی تغییر خاصی نکردهنقل قول:
2-3 تا دکمه تغییر کرده و من اصلا مشکلی نداشتم
نه از اول که نصب کردم این مشکل وجود داشتنقل قول:
یه چیزی هم بگم این که خیلی بد قیافس بزرگیش!:sq_4:
لباسشم خیلی بد طراحی شده!:sq_11:
(آقا این یه نظره ها!دوستان به نظر من نظر ندن لطفا"!:sq_2:)
سلام دوستان.من اساسین یک رو بازی نکردم و اساسین دو رو بازی کردم.و سه هم در ادامه ی پروژه ام خواهد بود :دی
فقط خواستم الکاهیر و دزموند و اتزیو رو بشناسم.درکل داستان این بازی در مورد چیه؟(همه ی سری ها و چی دنبال میشه؟؟)همش در مورد سیب بهشتی هست که مغز انسان ها رو کنترل میکنه؟قاطی کردم!
قبل از انسانها موجودات پیشرفته تری روی زمین بودند (خدایان و ملائک یا موجودات فضائی) که با کمک " Piece of Eden " (قطعه ای از بهشت یا سیب بهشتی ) فکر و اندیشه انسان ها را تحت کنترل خود درآورده بودند بدون اینکه انسان ها متوجه این موضوع باشند ! " Piece of Eden " یا " سیب بهشتی" ساخته ی دست این خدایان یا موجودات بسیار پیشرفته بود که با تکنولوژی فوق العاده قدرتمند و ظریفی بوجود آمده بود و هدف از ساخت آن ، کنترل مغز انسانها و بکارگیری آنها به عنوان نوکر و برده برای خود و فرزندان و نوادگان بعد از خود بود !
این در واقع ویژگی " پیس آف ایدن " یا سیب بهشتی است که شخصی که صاحب آن سیب بهشتی یا دارنده آن است (ارباب) ، تمام افکار و اندیشه و اعتقادات و باورهای انسانهای اطراف خود را تحت کنترل خود می گیرد بدون اینکه آنها (انسانها) متوجه شوند که کنترل میشوند ! رفتار این انسانهای تحت کنترل هم به گونه ای هست که کاملا از موقعیت خود راضی هستند و برای رئیس یا ارباب خود (شخصی که آنها را کنترل میکند) دعا میکنند و او را می پرستند حتی اگر به دستور او (ارباب) کشته شوند یا دستور بدهد که باید فرزند خودشان را به دست خودشان سر ببرند !!!
هر گونه ارتباط یا ازدواج خانواده ی ارباب ها با انسانها ممنوع است . . . ولی روزی می رسد که " آدم " و " حوا " از نتیجه ی یک ارتباط عاشقانه و مخفی بین یک مرد از انسانها و یک زن از اربابها به دنیا می آیند و به این دلیل که هم خون ارباب ها و هم خون انسانها در رگشان می چرخد، سیب بهشتی روی " آدم " و " حوا " اثر نمی گذارد و تحت کنترل ارباب ها قرار نمی گیرند...آن دو با مشاهده ی وضع غمناک انسان ها ، تصمیم می گیرند برای نجات انسان ها، سیب بهشتی را از ارباب ها بدزدند و انسان ها را آزاد کرده و فرار کنند که همین کار را می کنند ... در نتیجه " آدم " و " حوا " را " اولین اساسین " و ارباب ها را
" اولین تمپلار " می شناسند که جنگشان از ابتدا تا امروز ادامه داشته و خواهد داشت.
----------------------------------------------
حالا یه فکری به حال مشکل بنده بکنین اساسین کرید 3 رو نصب کردم نمیتونم بازی کنم
حداقل یکی لیستی از دکمه هارو بذاره یا راه حلی بگه که بتونم اینو درستش کنم
مشکلمم اینه که وقتی که بازی یه دکمه ای رو میخواد مثلا v به صورت یه شکلی شبیه * میاد و من نمیدونم چی کار کنم
برو به قسمت تنظیمات یا option بعد control بعد می تونی ائنجا کلیدها رو تغییر بدی. من گذاشتم رو موس و کیبرد و از دو تا شون استفاده می کنمنقل قول:
کسی می تونه این مرحله رو جای من بره؟ من نمی تونم.
من همون روز که گذاشتی سیوها رو انقال دادم که برات ردش کنم...ولی سیوات رو بازیم نخوند..نسخه من بلک باکسه ...انقل قول:
ببخشید من یه سوالی داشتم.تو نسخه pc شخصیت بازی اسمش کانره یا یه چیز دیگس؟
آخه اسمش کانر نیست.:sq_6:
درسته؟
آقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟
شما اونجا مهمات خودت رو تعویض کن و به نوع زنجیردارش مجهز بکنش...اون موقع به کشتی بزرگ با اون شلیک کن.
حتما تازه شروع کردی ، یکی دو ساعت اول با شخصیت کانر نیستیم ، کانر جلوتر معرفی خواهد شد.نقل قول:
ببخشید من یه سوالی داشتم.تو نسخه pc شخصیت بازی اسمش کانره یا یه چیز دیگس؟
آخه اسمش کانر نیست.:sq_6:
درسته؟
اینجا هم میشه ولی متاسفانه این مورد هم شامل حال گیم پلی پرفراز و نشیب بازی قرار گرفته و فراموش شده وگرنه هست یادم نیست با هیدن بلید میکشت یا نه ولی همزمان دو نفر رو یک جا میکشه ، کشتم خودمنقل قول:
آقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟
همین الان رو موس و کیبرد هست و نمیتونم به چیز دیگه ای تغییر بدم(از اول همین جوری بوده)نقل قول:
حداقل یه راهنما از کلید ها بگین
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها زبان بازی من انگلیسی نیست... فک کنم روسیه.... چجوری تغییرش بدم؟؟؟؟؟
دوست من کلا" اسم کانر کانر نیست!:sq_2:نقل قول:
این یه اسم مستعاره!
اسم خودش خیلی اجق وجقه!
نمیدونم چرا این اسمو اون پیر مرده روش گذاشت!
(شاید اونقدر ضایع بود اسمش که عوض کرد!:sq_24:یا شایدم تلفظش اونقدر بد بود که نتونستن زود زود به راحتی صداش کنن برا همون عوض کردن!):sq_13::sq_6:
دوستان یه سوال
این ببرا یا خرسا چهطوری با چه وسیله ای بکشیمشون؟
من که والا کم آردم !
دیگه کلا" میترسم تو جنگل پا بزارم!:sq_2:
سلام دوستان . یک سوال.
من تا حالا همه شماره های قبلی اسسین رو با جوی استیک بازی کردم
اما تو این شماه اصلا نمیشه کلیدهای جوی استیک رو تنظیم کرد.:sq_3: کرکم THETA هستش.
کسی میتونه کمک کنه. با اسکید رو هم این این مشکل وجود داره.؟؟؟ ممنون
داداش منظور این رفقمون یه چیز دیگه بود :دینقل قول:
ایشون احتمالا بازی رو تازه شروع کرده و با بابای کانر داره بازی میکنه فک کرده کانری در کار نیست :دی
:sq_2:نقل قول:
مردم از خنده
خرس که خیلی اسونه
3 بار میگه e رو بزن و یه دکمه رندم
من بیشتر از گرگاش میترسم
وقتی هنوز پیداشون نکرده صدای خخخخخ میاد میترسم :دی
ولی بازم تو 1 شب 51 گرگ زدم به رگ
bobcat نمیدونم ببره یا گربه وحشیه چیه نمیدونم
اونا خیلی سریعن
تا میای دکمه هارو بزنی میپرن روت و در نتیجه با تفنگ دخلشو میاری
ولی خرس که میگی جای دقیقشم به ما بگی لطف میکنی
من واقعا هر چی میگردم پیدا نمیکنم
یه سوال تو اون مرحله که یه نفر رو تو کالسکه میکشی و لباسش رو میپوشی و زن سرخ پوست کنار تان است
اون جا یه افسر میاد پیشتون و میگه یه دکمه رو بزن باید چی کار کنم
؟
:sq_3::sq_3::sq_3:نقل قول:
سلام.من وقتی می خوام بازی کنم بازیم خیلی کند می شه یه راهنمایی می کنید ممنون .واقعن دیونه شدم!
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟
این یارو که جای کانر حرف میزنه فکر کنم داشته رد میشده بهش گفتن داداش بیا یه متن بهت بدیم از روش بخون! خیلی ضد حاله! صحبت کردنش با انیمشن بازی هم همخونی نداره. اتزیو فقط اون لهجش آدم و میگرفت.
خرسا کلا" دورو بر رودخونه ها زیاد میشن!:sq_8:نقل قول:
خرس و ببر که کلا" حرفشو نزن با اون دکمه ها سهله با هیچی نتونستم یکیشونم بکشم!خیلی سریعن باید دستت روهمه دکمه ها باشه و در عرض 1 ثانیه با اون همه ترسو لرزی که داری یکی رو بزنی که کامپیوتر انتخاب میکنه!به نظر من که باید یه روش خاصی براشون بود!(شاید از اینه که تازه اول بازیم و کانر هنوز قدرتمند نشده!!):sq_6:
گرگا راحتن و گروهای 3 تایی دارن بعضی وقتا هم تکی میشن!
(یه چیز داخل پارانتز هم بگم این که اتزیو خیلی خوش قیافه تر و قلدر تر از این بود!!):sq_25:
یه چیز دیگه هم هست در باره ی ای اسسینا که فک کنم تو خونشونه که باید حتما" یه بار از پای چوبه ی دار فرار کنن!:sq_24:
زره اینا هم درکار نیست انگار!:sq_3:
ممنون رفیقنقل قول:
برای من نسخه ی دست نخورده بازیه. نصبش اوریجینال هست
ممنونم رفیقنقل قول:
آقا این توپ های زنجیر دار یه دو متری اختلاف فاصله دارن!
پدرم در اومد
اولین DLC بازی ACIII منتشر شد
ولین DLC بازی ACIII منتشر شد
The Hidden Secrets اولین DLC بازی Assassin’s Creed III، هم اکنون برای پلتفرم های Xbox 360 ،PS3 و همچنین PC قابل دانلود است. تاریخ عرضه DLC برای Wii U هنوز مشخص نشده است. The Hidden Secrets شامل 3 مأموریت جدید به نام های Lost Mayan Ruins, The Ghost of War و Dangerous Secret می شود که هر کدام 1 ساعت به گیم پلی بازی اضافه می کنند. همچنین با رد کردن مأموریت ها جوایزی به بازیکن داده می شوند که شامل سلاح های جدید، 2 لباس بخش تک نفره و 2 شخصیت بخش چندنفره می شود.
نویسنده: متین توانا از پردیس گیم