ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟
Printable View
ميگم چه جوري مي تونم از روي صفحه تاچ شماره گري كنم ؟
راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !
دوستان ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن
Gallardo جان محافظ صفحه یا همون Cellphone رو تو خیابون داریوش مجتمع تجاری پردیس یا تو ملاصدرا هم میتونی پیدا کنی ... ولی تو همون داریوش از همه جا ارزون تر گیرت میاد .
موفق باشید
باید توی قسمت نرم افزارها پست میدادی ولی مهم نیست من خودم دبلیو950 دارم و از نظر نرم افزاری یکی هستن.نقل قول:
توی سایت gsm.ir اگه بری توی قسمت نرم افزارهای UIQ برنامه ای هستش که از روی ال سی دی میتونه شماره گیری کنی درست مثل آیفون
سلام
من با ساعت اس ام اس های دریافتی توی P1 مشکل دارم
بیشتر وقتا ساعتش اشتباس
حتی بعضی وقتا تاریخ اس ام اس دریافت شده مال یه روز بعده !!!
می خواستم ببینم همه این مشکلو با P1 دارن یا مشکل منه؟
اگه مشکل همه هست کسی راه حلی براش سراغ نداره؟
توی همین قسمت تاپیکی هستش با عنوان اینکه تاریخ دریافت اس ام اس در دبلیو950 اشتباهی هستش.البته یه چیز توی همین مایه ها هستش.توی اونجا برو جوابت رو میتونی بگیری.چون دبلیو950 وئ پی990 و پی1 همین مشکل رو دارن.منم همچین مشکلی با گوشیم دارم نمیدونم چی کارش کنم اعصابم رو خراب کرده
سلام.این محافظ های LCD رو میتونین از مغازه های دوربین فروشی هم بخرید.اسمش هم LCD protector هست.با مارکهای مختلف.نقل قول:
راستي آقا حامد شما كه تو شيراز زندگي ميكني جايي سراغ داري محافط Lcd بتونم پيدا كنم
اگه آدرس بدي ممنونت ميشم !
من خودم گرفتم 3000 تومان.یک پلاستیک خیلی شفاف هست که روی LCD میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.
کسی نمی خواد جواب منو بده؟!!! ميشه كساي كه p1 خريدن بگن توي كارتونش چي داره اينجا كه پرسيدم wayfinder navigator 7 نميزارن توي كارتونش .دوستان كمك كنن بگن چي داره كه سرم كلاه نره راستي ايران هستم! چون شنيدم توي ايران wayfinder navigator 7 برمي دارن؟
بعدا كه خواستيم بكنيمش به Lcd صدمه نمي زنه ؟نقل قول:
روی Lcd میچسبه واصلا قابل تشخیص نیست.
برای این مشکل آنتن ندادن بعد از update راه حلی پیدا نشد.
من هم di hajfhid ;vnl , گوشیمو Update کردم حالا آنتن نمیده موندم چکار کنم ؟؟؟
اتفاقا اونی رو که گذاشته بودیم کنده شده وافتاده و اثری که نگذاشته ظاهرا.نقل قول:
بعدا كه خواستيم بكنيمش به Lcd صدمه نمي زنه ؟
اون تاپیکو دیده بودمنقل قول:
ولی کسی اونجا جواب درست حسابی نداده بود
گفتم بیام اینجا بگم ببینم اصلا بقیه هم با P1 یا W950 این مشکلو دارن یا نه
پس شما هم راهی براش پیدا نکردی.شما گوشیتو آپدیت کردی تازگیا؟اونایی که آپدیت کردن هم باز این مشکلو دارن؟
3 جی رو غیر فعال کن و ساعت رو هم روی تهران بزار.نقل قول:
سلام!
من P1 ام وقتی میرم تو فایل منیجر >مموری کارد! همونجا یه فایلی به اسم PHONE هستش که هیچ پسوندی هم نداره!تو کامپیوتر هم که گوشی رو وصل می کنم تو مموری کاردم اصلا چنین فایلی نست و لی تو گوشی نشون میده!یه فایل منیجر دیگه تو گوشی نصب کردم!ولی اون نشونش نداد(xplore) !حتی آنتی ویروس هم نصب کردم ولی اونم گفت ویروس نداره گوشی !
با ناد 32 هم مموری رو اسکن کردم ولی خبری نبود!
جالب اینجاست نه پاک میشه نه Move داده میشه !نه Hiden میشه!
چه کنم؟
ميگم بچه ها من يه سوال فني دارم
نمي دونم به تاپيك ربط داشته باشه يا نه !!
مي خواستم بدونم چه جوري مي تونم رو گوشيم walkman نصب كنم
يعني نرم افزار پخش موزيكم شبيه w960 بشه !
گوشيم هم p1 هست
بالاخره من هم بعد از كلي تحقيق p1 خريدمش:31: زبان عربي ساپورت مي كنه اما زبان خود گوشيم فقط English هستش CdA گوشيمم /92 R4A مي خواستم ببينم نياز به آپديت هست دوستان يا نه؟!
فكر نكنم نيازي به آپديت باشه !
من هم از چند نفر پرسيدم گفتن نمي خواد آپديت كني !!
Gallardo جان مرسي از جوابتون CDA كه مشكلي پس نداره اما كيفيت دوربينش چرا در حد 3.2 م.پ نيست:41:؟؟؟نقل قول:
به خاطر اينه كه از لنز كمپاني معروفي استفاده نمي كنه مثلا K800 هم 3.2 م.پ هست ولي لنزش سايبرشات هست كه فوق العاده بود يا N73 كه 3.2 م.پ كارل زايس هست !نقل قول:
اما كيفيت دوربينش چرا در حد 3.2 م.پ نيست؟؟؟
ولي اگه بخواي با بقيه گوشي ها مقايسه كني كيفيتش عاليه !!!!
تائيد ميشه.درسته كاملا فرمايشتون:10: حالا كه خريدمش و خدارو شكر گوشيه كامليه از هر نظر و راضيم از انتخوابم و از اول تاپيک خوندم و از نقطه نظرات دوستان استفاده كردم كه جا داره از همه بابت زحماتي كه كشيدن قدرداني كنم و خشحالم كه عضو اين تاپيک هستم:40: :8:نقل قول:
بچه ها اگه ميشه راهنماييم كنيننقل قول:
مي خواستم بدونم چه جوري مي تونم رو گوشيم walkman نصب كنم
يعني نرم افزار پخش موزيكم شبيه w960 بشه !
گوشيم هم p1 هست
دمتون گرم
فکر نمیکنم بشه.مگر اینکه یک player پیدا کنی که با تنظیم اکولایزرهاش به صورت دستی به کیفیتی نزدیک به سری واکمن برسی.
سلام دوستان چند تا سوال در مورد P1 داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :11:
1- بلندی اسپیکر این گوشی در حد کدوم گوشی سونی اریسکونه مخصوصا با سری W ؟ آخه من M600 داشتم واقعا صداش کم بود (لطفا دوستانی که خودشون با یه گوشی دیگه امتحان کردن نظر بدن)
2- LED کنار دوربین آیا موقع عکس گرفتن یکسره روشن میشه یا اینکه مثل فلاش عمل میکنه و موقع عکس گرفتن روشن میشه ؟ موقع فیلمبرداری چطور؟
3- این گوشی چینی هم داره یا همشون فرانسوی هستن ؟
4- باطری این گوشی چند میلی آمپره؟ تو سایت GSMArena زده 1120 میلی آمپر اما تو یکی از عکسها تو خود سایت زده 950 میلی آمپر
5- این گوشی هنگ هم میکنه ؟ مثل P990 ؟
6- تو پک کامل این گوشی چه چیزهایی هست؟ مخصوصا اونایی که با گارانتی کامتل خردیدن ؟
7- یه قیمت هم از علاالدین به ما بگین عالی میشه
ببخشید زیاد شد ممنون میشم با ذکر شماره سوال جوابهامو بدید .
با تشکر فراوان :40:
چند تا از سوالاتتونو من جواب ميدم بقيه رو اساتيد محترم جوابتونو ميدننقل قول:
1- صداش 20% از p990i بيشتر و مقايسه با 2 گوشيه w810i و p990i كه امتحان كردم از نظر بلندي و مخصوصا كيفيتش بيشتره!
3-اصلش ماله چينه و فرانسوي نيستش
5- من قبل از اين p990i داشتم كه خيلي هنگ مي كرد اما تو اين چند روز كه اين گوشي p1 دستم بوده تاحالا گوش شيطون كر هنگ نكرده! و سرعتشم خيلي بهتره از p990i يا اين جوري بگم قابل مقايسه نيست
7- من شرمنده تهران نيستم
نقل قول:
LED یه سره روشن می شه و وقتی که عکسو می گیری اون لحظه نورش ماکسیمم می شه.
P1 منو از دبی آورده بودن : غیر از شارژر و کابل USB و هدفون و CD، کیفش یه همراه stand و 2 کارت VIP SE هم توش بود.
صداش هم اندازه w810 هست.
من بدون گارانتي 425 گرفتم نميدونم خوب گرفتمش يا انداختن به ما دوستان؟!:20:
اگه شهرستانی هستی که همین حدوداست ننداختن بهت !!نقل قول:
مبارک باشه گوشیه خیلی خوبیه ...
من با گارانتي كامتل خريدم تو پكش هم اينا بودنقل قول:
- تو پک کامل این گوشی چه چیزهایی هست؟ مخصوصا اونایی که با گارانتی کامتل خردیدن ؟
7- یه قیمت هم از علاالدین به ما بگین عالی میشه
1- خود گوشي
2 - قلم اضافه
3- مموري 512 مگابايتي
4 - پايه رو ميزي ( شارژر )
5- شارژز معمولي
6 - كيف نگه داري
7 - كابل Usb
8 - هندزفري
من 430 تمون خريدم ( گارنتيش هم كه گفتم كامتل بود !)
مرسي دوست گرامي:11: نه مرديمو 1 نفر تبريك گفت:31::10:
از دوستان تشکر میکنم جهت راهنمایی
مبارک باشه دوست عزیز :46:نقل قول:
سه تا سوال :
1- هندزفری که داخل پک گوشی هست هندزفری بلوتوث هست دیگه ؟ میشه مدلش رو دقیقا بگید راستی باهاش میشه آهنگ گوش کنی ؟
2- ببینم هدفون نداره ؟
3- باطری گوشیتون چند میلی آمپر هست ؟ (روی خود باطری نوشته)
بازم ممنون
2- روي باتري گوشي من نوشته :27:1120mAhنقل قول:
نه بلوتوث نيست معموليهنقل قول:
- هندزفری که داخل پک گوشی هست هندزفری بلوتوث هست دیگه ؟ میشه مدلش رو دقیقا بگید راستی باهاش میشه آهنگ گوش کنی ؟
آره ميشه آهنگ گوش داد !
تو جعبش كه نداشتنقل قول:
- ببینم هدفون نداره ؟
1120mAh هستنقل قول:
باطری گوشیتون چند میلی آمپر هست ؟ (روی خود باطری نوشته)
2 تا كارت توي جعبه گوشيم هست كه مال شركت SonyEricsson هست مي دونيد واسه چيه اينا؟
با این کارتها میتونید از سایت سونی اریکسون تا سقف نمیدونم چقدر برنامه دانلود کنید.
بچه ها اين Vip كارت جريانش چيه كه تو جعبه بود ؟!
نقل قول:
ممنون دوست عزيز
خوب چجوری باید دانلود کرد؟؟
دوستان سلام ببخشید شاید این سوال تکراری باشه آخه وقت ندارم 52 صفحه قبل را بخونم :25:می خواستم بدون تعصب جواب این سوالات را بدید:11:
1-مزیت p1 به p990
2-آیا p1 هنگ می کنه؟
-به نظر شما قیمت تا نزدیک عید چقدر می شه با تشکر از اساتید:46: