متاسفانه بازی زیبا و اکشن تیمی استراتژیکی و خاطره انگیز Ghost Recon هم با ارائه این دو نسخه رفت واسه خودش.
بازم آفرین به RainbowSix که با ارائه نسخه Vegas یه تکونی به خودش داد و از خجالت افتضاح Lockdown در اومد.
Printable View
متاسفانه بازی زیبا و اکشن تیمی استراتژیکی و خاطره انگیز Ghost Recon هم با ارائه این دو نسخه رفت واسه خودش.
بازم آفرین به RainbowSix که با ارائه نسخه Vegas یه تکونی به خودش داد و از خجالت افتضاح Lockdown در اومد.
دوستان عزیز من در بازی ghost recon همون مرحله اول اخراش گیر کردم اونجایی که خودش و یک سرباز هستش یک دری داره نمیدونم چجوری باز میشه ممنون میشم کمک کنید البته با ps2 بازی میکنم
منم اين بازي را تمومش كردم البته چند وقت پيشنقل قول:
بازي خيلي خوبي بود
خيلي هم سخت بود
ولي كلي حال كردم
شما برو اونور پل بعد از قسمت چپ پل يك راه داره ميره پايين بعد اونجا يه بمب بزار بعد برگرد موقع برگشتن يك دمو پخش ميشه و راهي مرحله بعد ميشي البته اگه اشتباه نكنم
سلام به همگی !!:20:
اقا من تو مرحله نهم این بازی گیر کردم (( اسم مرحله codename farallon هست ))
تو این مرحله که هلیکوپتر مارو تو بیابون پیاده میکنه سه تا ماموریت هست که اولی پاکسازی دروازه ورودی نیروگاه هستش !!
منم از فاصله دور با تفنگ دوربین دار همشون رو قتل عام کردم !! ولی نمیدونم چرا این ماموریت اول تموم نمیشه در حالیکه خیلی جلوتر از دروازه نیروگاه ماموریت های دوم و سوم رو هم میشه تموم کرد و منتظر دستور فرماندهی برای ادامه مرحله نهم بازی شد ولی این ماموریت اول که گفته بود تمامی محوطه ورودی رو پاکسازی کنید رو علیرغم اینکه تمومش کردم ولی نمیشه ردش کرد و علامت موقعیت ماموریت همچنان پابرجاست .
این عکس رو ببینید متوجه میشید:
همنطور که میبیند تو اینجا همه رو کشتم !! ولی ماموریت اول این مرحله که همون کشتن تمام افراد درب ورودی بود تموم نمیشه !!:41:کد:http://irapic.com/uploads/1215493559.jpg
نمیدونم چیکار کنم !! حتی تو اون ساختمونهای بلند کنار عکس هم نارنجک انداختم ولی انگار قضیه به این راحتی ها نیست !!
تمام محوطه اطراف رو هم با دوربین تفنگ دید زدم !! ولی کسی رو پیدا نکردم که هدف بگیرمش !!:31: همشون مردن !!
از بچه هایی که این بازی رو تموم کردن میخوام بمن هم یه کمکی بکنن :11::11:
مرسی
بازی هنوز تمام نشده است
دوستاران graw که یکیش خودمم منتظر graw3با نام جدید Rumours باشید .بی صبرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فک کنم باید منتظر هلیکوپتر باشی که پاکسازی کنه شایدم مشکل کلا از بازیته تا یادمه اون بازی گیر اساسی نداشتنقل قول:
نقل قول:
با سلام
اقا شما مرحله یکی مونده به اخر هستی
شما با ید بعد کشتن همه افراد با ید بری اونور سد و اون دربازه ای که شکل گنبدی داره ( سمت راست اخرین در بازه . که توش هم کامیوتر هست ) رو بمب گذاری کنی که بعد اون هم بهت حسابی حمله میشه و بعد دوتا هلیکوپتر میاد که باید اون ها رو از بین ببری
نقل قول:
دوست عزیز من این بازی رو رو ایزی رفتم و بعد 1 هفته تمومش کردم . کلا 10 تا مرحله داشت .
به نظر من که خیلی اسون بود .
کسی تراینر این بازی رو نداره یا سیو این بازی رو
دوستان من که کف کردم حقیقتش نمی تونم به بازی جنگی غیر از گاست ریکون فکر کنم تا کی باید برای نسخه سوم صبر کنیم
من چون نمی دونستم چیکار کنم اولیشو با موشک زدم دومین هلیکوپترو حدود 1500تا تیر بهش زدم تا به روغن سوزی افتاد بعدشم سقوط کردنقل قول: