حالم از هرپی فیلم ایرانی اینجوری بهم میخوره
یا عشقی اند که بسختی بهم میرسند
یا بیمارستانی
فیلم هندیو ترجیح میدم
Printable View
حالم از هرپی فیلم ایرانی اینجوری بهم میخوره
یا عشقی اند که بسختی بهم میرسند
یا بیمارستانی
فیلم هندیو ترجیح میدم
اینم شد توپ پینگ پونگ ! هی فرار میکنه هی شوتش میکنن توی اون اتاقه !
بابایی :n19:
داستانش جالبه دوستان ولی خوب خیلی زیاد دارن کشش میدن.هر قسمت رو 30 مین میدن که اونم نصفش آهنگه:n02:
به جای اینکه فیلمتون بی کیفیت باشه قستماش زیاد باشه قسمتش رو کم کنین و ساعتش بیشتر باشه انقدر هم هندی بازی در نیارن.
خوب این ریاحی میتونست همون لحظه شکایت کنه چرا نکرد بیخودی سه روز وقت داد خودشونم میدونستن که نادر پس نمیده.
نادر هم خیلی پرو هست کارخونه ما اون یارو میگه برای منه این موقع کفرمون بالا میاد.:n25:
مشکل اینجاس که باران اصلی شناسنامه ندارهنقل قول:
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
باران قلوه شکیبه اشتباه گفتی ..........نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
عکس باران جیگر مهدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافشم شبيه بازيگريش ــه!!:n21: نابازيگر بي برو رو :n22:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من با دیدن این فیلم واقعا لازم دیدم در جایی حرفهای خودم رو به دیگران انتقال بدم و چه جایی بهتر از این انجمن بزرگ که شاید یکی از مسئولین هم بازدید کننده این انجمن باشه
خداوند وقتی انسان رو آفرید به خودش احسن الخالقین گفت و تمامی فرشتگان رو در برابر این آفریده اش به سجده وا داشت و فرقهای بزرگی بین تمامی موجودات خودش مثل انسان و حیوان قائل شد
آیا غیر از اینه که اگر کسی به کس دیگه ای اسم یک حیوان رو لقب بده گناه کرده؟
چه فرقی بین مثلا سگ و سوسک وجود داره؟
آیا به کسی بگیم سگ خیلی بده ولی بگیم سوسک خنده دار و خوبه؟
مثلا چه فرقی بین سگ توله و سوسک توله وجود داره که این روزها به لطف پخش این سریال که اینقدر طرفدار پیدا کرده تکیه کلام بعضیها شده؟
مثلا در صدا و سیمای ما میخوان بگن مودب هستن و به جای کلمه سگ از سوسک استفاده کردن؟
اگر کمی دقت کنید می بینید که واقعا کار ناپسندی بوده که از این کلمه در فیلم استفاده شده و اگر واقعا هدف بر این بوده که بگن فلان شخص بی ادبه و فحش میده پس میشد که از همون کلمه سگ توله هم استفاده کرد و نیازی نبود که بعضی دانشمندان ما که صدا و سیمایی که به گفته امام خمینی دانشگاه عمومی هستش در دستشونه تشخیص بدن که سوسک توله ایرادی نداره و می شه به جای فحش در فیلمهای ایرانی استفاده کرد!
امیدوارم من رو بابت ناراحت کردن احتمالی دوستان ببخشید
موفق و سربلند و پیروز باشید
من که نفهمیدم! چی گفتی؟نقل قول:
متن رو با حوصله بخون واضح نوشته .... !نقل قول:
دوست عزیز کجای کارو می خوای درست کنی ؟ منظورم با نویسنده اصلیه البته .... این کارا توی این مملکت که خیلی هم خوبه نقل و نباته ..نقل قول: