من شنیدم بعد از 10 گیگ دانلود،در بسته ی نامحدود یک ماهه، بسته باطل میشه.درسته؟
Printable View
من شنیدم بعد از 10 گیگ دانلود،در بسته ی نامحدود یک ماهه، بسته باطل میشه.درسته؟
اینکه میره روی آنتنی که شبکه درست حسابی نداره بخاطر چند مورده:نقل قول:
آنتنهای دیگه ضرفیتش پره و شما شیفت میشی روی آنتن های دیگه. واسه منم پیش میاد. شبا میرم روی یه آنتن مسخره. که وقتی کانکت میشم 5 دقیقه یک بار اینترنت سکته میکنه. سند و رسیو نداره!! بعد یهو قاط میزنه!!!
یااینکه گوشی شما این قابلیت رو نداره که بهترین آنتن رو واسه خودش ست کنه!! معمولا گوشی ها نزدیکترین رو ست میکنن!
منطقه ای که هستین منطقه ی شلوغی هست!و احتمالا واسه شما هم یکی یا دوتا از آنتن ها هنوز بهینه نشدن!!! واسه همین کیفت خوبی ندارن واسه شبکه!!
شما با یه گوشی دیگه هم تست کنید. اگه مشکلی نبود که مشکل از گوشی هست اگه بود مشکل از شلوغی منطقه و شیف شدن روی BTSی که ارسال ودریافت کمتری داره!!
راستش من که 2 ماه ایرانسل داشتم بعدش بخاطر کیفت همراه اول توی منطقه مون رفتم همراه اول!نقل قول:
دوستان که از ایرنسل شاکی هستن ولی من تا امروز شاید هر ماه بالای 12 13 گیگ دانلود داشتم!!!!
مشکلی یا پیغامی یا تهدیدی چیزی هم دریافت نکردم:31::27:
سلام دوست عزیز ؛نقل قول:
این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم ! :41:
ممنون.
شما اول مطمعن بشین لپ تاپتون آنتن داخلی داره؟نقل قول:
سلام دوست عزیز ؛
این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم !
در دیسک درایور ها بخشی به نام 3g یا یه چیزی تو این مایه ها( مثل 3g Watcher ) داره یا نه!!
اگه داشت نصب کنین. ببینین علامت آنتن کنار ساعت میاد؟ بعدش سیم کارت رو نصب کنین. ببینین بخش آنتن دهی روشن میشه؟ و چطوریه؟
اگه اونم آره نشون میده. میتونین راحت کانکت کنین از طریق اون برنامه!!
اگه هم یکی از انی موارد نه هست شما اسلات رو دارین ولی خروجی ندارین!! مکانش هست ولی آماده به کار نیست.
دلیلش که بخاطر اینکه وجودش هزینه ی اضافه رو داره و خوب توی ایران کسی پول اضافه واسه ی چیزی که نمیدونه چیه رو نمیده و فروشنده های لپ تاپ هم سعی میکنن لپ تاپ ها رو ارزونتر بفروشن!!
مثلا بدون ویندوز اورجینال. خود ویندوز اورجینالی که روی سیستم هست 70 تومن قیمتشه( ویستا) .120 تومن پول ویندوز 7 هست که روی لپ تاپا وجود داره!! واسه همین بخاطر کم کردن هزینه یه سری امکانات رو درخواست نمیدن که قیمت بالا نره!!!
:46:
این کارایی رو که گفتی انجام میدم ولی قبلش فکر کنم لازم باشه بگم :نقل قول:
تو تنظیمات بایوس لپتاپ تو بخش وایرلس یه گزینه ای هست به نام Cell ، این به اون مربوط نمیشه ؟
و نوشته زمانی فعال میشه که کلید کشویی مربوط به فعال کردن wifi رو بزنم.
این لیستی از درایورهاییه که تو CD درایورهاس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینا به نظر شما لپتاپ من این ماژول رو داره و میتونم ازش استفاده کنم ؟
اگه آره کدومو باید نصب کنم ؟
البته قبلا اونی که نوشته vodafone رو نصب کردم کار نداد ! شاید مخصوص خود vodafone باشه.
هر مدل دستگاهی یه کانفیک خاص خودش رو داره .مدل شما با قطعات مختلفی ساخته میشه . این مشخصات مدل دستگاه شماست: زیاده ولی!!!
محتوای مخفی: کانفیک های مختلف برای این دستگاه
در کل. مدل شما این موضوع رو نداره!! تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت ای قطعه بین 130 تا 200 تومنه!
( هزینه ی چیپ و آنتن و غیره!)
:46:
پس ظاهرا کلاه رفته سرم ! :41:نقل قول:
آخه 1 میلیون و 800 هزار تا پای این لپتاپ دادم ؛ به این امید که full config باشه. :5:
بلوتوثش که دو سه ماه پیش به طرز عجیبی خود به خود از کار افتاد ، حالا هم که شما میگی این قطعه رو نداره.
کم کم داره از چشمم میفته. :41:
سلام رفقا.. راجع به ایرانسل بگم که من خودم از تاریخ 89/5/20 تا 89/6/20 14.9 گیگا بایت دانلود و 4.9 گیگابایت حجم آپلودم بوده...
و مشکلی نداشتم قطع هم نکردن.
گفتم دوستان بدونند.
حذف شود .................................