متوجه منظورت نشدم.نقل قول:
Printable View
متوجه منظورت نشدم.نقل قول:
خب دقیقا مشکل همینهنقل قول:
و در ضمن:
To all those whiners who keep braggin' about how this Max Payne is different than the previous ones:
"what's the point of puttin out the same thing thrice?
So either play it or beat it.
چه اصراری داشتن گند بزنن به همه اون خاطرات و احساس خوبی که از بازیای قبلی داشتیم؟
میتونستن خیلی راحت یه بازی دیگه و با یه اسم دیگه و شخصیتای دیگه بسازن ، ولی ریسک نکردن و خواستن از محبوبیت مکس سوء استفاده کنن
"وقتی نمیتونی یه دنباله ی با ارزش و در شان بازی اصلی بسازی بهتره اصلا اینکارو نکنی"
نیما جان کاملا" موافقم. مث ِ این میمونه که میتریکس ِ 3 رو یهو توی مایه ی Rambo میساختن بعد میگفتن 2 تاشو که دیدید اونجوری بوده ، سومیش فرق کنه که حالشو ببرید :| حتی L.A. Noir هم فضای Noir نداشت ، رنگ بندی ها رسما" والت دیزنی بودن ، مکس پین از اون هم بدتر ... انگار یارو دائم الخمر باشه از دست ِ قدیما ناراحت باشه واسه Noir بودن کافیه :|نقل قول:
یکی پرسید فرق بازی با قبلی ها چیه که همه دارن میگن منم یه چیزی لیست وار براش نوشتم....اینجا هم میذارم تا نظر خودمو بیش از پیش گفته باشم :
.نقل قول:
تو مکس پین های 1 و 2 شما صحنه های به نظر من هنری عالی و زیادی می دیدی.....توهمات مکس پین که تو شماره 1 حول پیدا کردن مسیر ها و رفتن روی لکه های خون و... بود تا به دنبال مونا گشتنش و همه جا رو مونا دیدن و.... تو شماره 2 عالی بودن....یعنی اوج زیبایی بودن..هنوزم بعد اینهمه سال وقتی به اونجا میرسم لذت میبرم از خلاقیت سازنده ......
حالا تو شماره 3 اون جاشو داده فقط به ودکا و اسکاچ خوردن مکس و سیگار کشیدن و استفراغ کردنش و حالت نویز تو صفحه:2:.....
تو مکس پین 1و2 دیالوگای مکس پین واقعا زیبا بود مخصوصا به نظر من شماره 2 که خیلی جالب بود..کلا از اون بازیهایی بود که دیالوگ توش نقش هنری ایفا می کرد و فقط واسه جلو رفتن تو بازی نبود.......
حالا تو شماره 3 جاشو داده به اینکه :من چقدر مستم.ای کاش الان نوشیدنی پیشم بود.......لعنت به فلانی......رایول اینجوریه...پاسوس اونجوریه(شده عین دیالوگای قهرمانای بازی اکشن دیگه) اخراش هست که مکس کمی عین دو شماره قبل حرف میزنه و تا حدی جالبه....... .
تو مکس پین 1 و 2 محیط ها یه کمکی بودن برای جذابتر شدن داستان و کمک به درک بیشتر فضای داستان و هنری تر و اتمسفریک کردن داستان.....
حالا تو شماره 3 درسته که تغییر لازم بود ولی میشه گفت هیچ بار احساسی و هنری بر خلاف شماره های قبل به داستان اضافه نمی کنه و بیشتر به نظر میرسه محیطهایی ساختن تا گانگستر ما توش برتکونه بره جلو.....
تو مکس پین های 1و 2 روایت داستان از طریق graphic novel ها بار احساس و هنری عالی به بازی میداد
حالا تو شماره 3 جاشو داده به این نوع روایت که اشکالی نداره و اتفاقا تنوع هم درش لازم بود.......ولی نه به فرمی بسازن که اصلا بار احساسی و هنری نداشته باشه و بیشتر شبیه میان پرده های عادی بازیهای شوتر دیگه باشه
تو مکس پین 1 و 2 شما با داستانی روبرو بودین که تا آخر شما رو پی خودش می کشوند.....وارد یه توطیه ای میشدید....این توطیه با عشق و انتقام و خشونت و خیانت ترکیب میشد و کلا یه تراژدی رورقم میزد
حالا تو شماره 3 جاشو داده به نجات دادن همسر بادیگارد(یارو خودشم مرده شما هنوز پی نجات همسرشی)....اخراشم به طرز تصنعی یه خیانت چاشنیش می کنه که تقریبا از همون لحظه اول قابل فهم
و در آخر استفاده از آهنگای شماره قبل و نشون دادن پشت سر هم دو مرحله که فقط محیطش شبیه شماره های قبلی بود فقط جنبه جذب طرفدارای قدیمی رو داشت و به نظرم به نوعی کار غیر حرفه ای از طرف راک استار بود.....
ولی خوب گرافیک و گیم پلیش خیلی خوب کار شده......گرچه دیگه اون run & gun سابق نیست......ولی تنوعی که توش دادن به نظر من(و فکر کنم اکثر بچه ها)بر خلاف قسمت های دیگه تنوع مثبتی بوده.......
البته گیم پلی هم از نیمه دوم بازی جالب نیس و بین run & gun و کاور گیری گیر می کنه:13:
+
در نهایت حداقل من که الان برگشتم دارم از اول مکس پین 1 و2 رو بازی می کنم و عطای شماره 3 رو به لقایش بخشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نوش جون کسایی که خوششون اومده)
با سلام.توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید
baw
نمی دونم چرا جذب بازی نمی شم
تا یک ربع - نیم ساعت بازی می کنم خسته میشم ( تازه رسیدم چپتر 5 )
جان من یکی بگه " جلوتر که بری بهتر میشه "
مال من 8 دی وی دیه ؛ همه آپدیت ها و DLC ها رو هم داشتنقل قول:
من یه 5 dvd از شرکت magician گرفتم خراب بود پس دادم 8 dvd شو گرفتمنقل قول:
چند نکته تو حرفای این دوستمون بود که بد نیست راجع بشون حرف بزنم.
ایرادی اولی که از بازی گرفتن اینه که مثل شماره 1و 2 دیگه از توهمات مکس پین تو گیم پلی بازی خبری نیست و این توهمات جاشو داده به ویسکی خوری و سیگار داده، به نظر مکس پین بازی مورتال کومبت نیست که بخوایم توقع داشته باشیم دوباره همون فضاهای قدیمی رو دوباره واسمون زنده کنه. مکس تو نسخه 1 تخت تاثیر داروی ولکایری دچار توهم شد تو نسخه 2 هم به خاطر خون ریزی شدید. دلیلی نمی بینم که بازم تو این نسخه به خاطر اینکه 2 باره یه مرحله توهمی بزارن تو بازی محبور شن تو فیلم نامه ی بازی دست ببرن.
در مورد دیالوگ ها، نمی دوونم این دوستمون مکس پین 1 و 2 رو فارسی بازی کردن یا انگلییسی در هر حال، مکس پین 3 دیا لوگایی داره که به دیالوگای 1 و 2 تنه می زنه نمونش:
“Do you think a pile of shit feels popular because it’s surrounded by flies?”
“I’d been stuck in the past so long I’d forgotten what year is was.”
“I was a dumb American in a place where dumb Americans were less popular than the clap.”
محیط های شماره 3 به خوبی بیگانگی مکس رو با دنیای ی اطراف و یه جورایی دنیای درونش به تصویر می کشه. چیزی که تناقضش با فلش بک ها بیشتر مشخص میشه.
در مورد نبود گرافیک ناول ها. تو این شماره گر چه از گرافیک ناول استفاده نشده اما همین کات سین های پیوسته آن چنان سرعتی به روند بازی داده که آدم نیازی به اون گرافیک ناول ها حس نکنه.
در مورد داستان بازی نظر نمی دم چون هنوز نمومش نکردم اما تا همینجا هم آنقدر داستان جذاب بوده و کشش داشته که مجبورم کرده چند بار حدس بزنم این آدم ربایی از کجا آب می خوره. داستان بازیو دن هاوزر نوشته( نویسنده GTA و Red Dead) که جزو حرفه ای تری نویسندگان بازی های کامپیوتریه.
فلش بکا پشت سر هم نبودن. بلکه به صورت واقعا منطقی پیشینه ی آشنایی مکس و پاسس رو بره بازی کننده (و یه جورایی بیننده) روشن می کردن بر خلاف نظر دوستمون این فلاش بکا واقعا حرفه ای کار شده بودن. فضای نیو یورک مکس 1و 2 رو به خوبی بازنمایی کردن و به صورت خطی با داستان اصلی پیش رفتن. در یک جمله: واقعا حرفه ای.
برداشت ها ی جدید از تم مکس پین هم بسیار زیبا بودند. مخصوصا با پیانو. واقعا نوستالژیک.
گیم پلی بازی رو می تونم به جرات بگم که از 1 و 2 بهتر شده. سیستم کاور گیری راکستار واقعا بالا رفتن سن مکس رو به ما گوشزد میکنه. مکس 8 سال پیر تر شده و آتش انتقامشم سرد. دیگه با سر نمی ره تو دل دشمن. به قول خودش: I didn't have to look for trouble, the trouble had found me
در نهایت مکس پین 3 عنوانی که نمی شد بهتر از این ساختش. عضوی جدید در سری بازی مکس پین که لایق به دوش کشیدن این عنوان هست.
قرار بود امروز کمیک بوک دوم منتشر بشه ولی فعلا همانند قسمت قبل ، تاخیر داشته و منتشر نشده.
دوستانی که بازی رو تمام کردن..میتونن به من کمک کنن؟؟؟
توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید