راستی من دارم update میکنم
update همون فلشه؟؟؟؟
فرقشون چیه؟
Printable View
راستی من دارم update میکنم
update همون فلشه؟؟؟؟
فرقشون چیه؟
update کردم
اول یه نیم ساعت اوند بالا اما باز همونطوره
دیگه حتی صفحشم نمیاد
با فلشم درست نشد دادم تعمیر چند جا
چیکار کنم>؟؟؟
سلام.يه تاپيك خيلي پربار من قبلا برا دانلود آيكون ها و تم هاي P1 ديده بودم.الان هر چي ميگردم پيدا نميشه.
ميشه راهنماييم كنين.
اینجا دنبالش بگردید:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
اینجا به همه جواب میدن الا به من
خوب تورو خدا راهنمایی کنین
من اگر میتونستم کمکی میکردم.بقیه هم همینطورن.
ببخشید که اینجا هم مشکلو عنوان میکنم چون واقعا ضروریه:11:
راستش قصه از اونجا شروع شد که: :41:
یه شب بارونی بود ، رعد و برق وحشتناکی میزد ، زوزه ی باد گوش همه رو کر کرده بود !!!! :19:
یه صدایی از حیات پشتی میومد من مجبور بودم که علت رو جستجو کنم
با هزار تا صلوات و قل هو و نزر و نیاز رفتم پشت که یهو با یه صحنه فوق العاده عجیب روبرو شدم !!!! :18:
P1 رو در آوردم که ازش عکس بگیرم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
دوربینش کار نمیکنه
تو رو خدا یکی کمکم کنه تا دکمه دوربینو میزنم میره تو اون صفحه اولیش که میگه دکمه صفر را برای راهنمایی بزنید میمونه و دیگه تکون نمیخوره؟ آپدیت هم کردم از رو بک آپی هم که از موقع سالم بودنش گرفته بودم بازیابی کردم ولی فایده نداد
قبلا چند بار همین مشکل پیش اومد و وقتی از رو بک آپ اجرا میکردم درست میشد ولی حالا نمیشه
شما رو به جون اون نوه کوچولوتون کمکم کنید؟
:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
سلام
بهترین راه برای هک p1 در حال حاضر چیه؟
نقل قول:
شما بهتره به تاپیک هک UiQ مراجعه کنید
شما یه کی از ic های گوشیت سوخته!چیز خاصی نیست با دادن به تعمیرگاه درست میشه...:46:نقل قول:
یا به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه...البته فقط احتمال میدم.
نقل قول:
شما فرمت اینترنال کردی؟اگر کردی و نشد مشکل سخت افزاریه...اگر افتاده تو آب این مشکل براش ایجاد میشه.امکان سوختن lcd هم هست.اگر با فرمت اینترنال درست نشد یه راست ببرش تعمیرگاه.خاموشش هم بکن که اگر lcd آب خورده بهش فشار نیاد و نسوزه.
با اینکه جواب پستت جاش اینجا نیست ولی بهت میگم.نقل قول:
1.برنامه caps switch رو نصب کن.2.caps switch on start رو هم نصب کن.
3.swiss manager یا Xplore رو هم نصب کن.
4.فایل های هک رو در جاه های مشخص شده بریز.
5.یه ریستارت(خاموش/روشن)
6.تبریک میگم گوشیت هک شده.
***برای توضیحات کامل و دانلود هک ها به تاپیک زیر مراجعه شود.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Caps Switch.1 باید off باشه!نقل قول:
2.هک رو دوباره بریز!
3.مستر رست و دوباره هک رو بریز!
4.اگر نشد اونوقت فرمت اینترنال و دوباره مراحل هک کردن رو مو به مو انجام بده...آدرس تاپیک هک در پست بالایی نوشته شده.
*این به نظر من مشکل حادی نیست ولی اگه اذیتت میکنه مراحل زیر رو انجام بده.نقل قول:
جواب شما اول مموری رو در آرر اونوقت ریستارت(خاموش/روشن) کن.
اگر نشد مستر رست و اگر باز هم نشد فرمت اینترنال!(توصیه میشه حدالامکان از internal format استفاده نشود.)
من چیکار کنم با گوشیم
جواب منم بدین
هر جا میبرن میگن فلش میخواد اما بعد خودشونم گیج میشن و نمیدونن چشه
من جوابتونو دادم.نقل قول:
ممنونم ازتون
وقتی گوشی در حین کار کردن باشه هنگ نمیکنه اما وقتی مثلا تو شارژ میزنی یا یه دفعه صفحشو روشن میکنی یا کلا standbye که باشه هنگ میکنه
من هم میگم 100 % سخت افزاریه اما هیچ تعمیر کاری تا الان عیبشو نفهمیده
نظرتون چیه؟
کسی چیزی نمیدونه؟؟
آخه این چه مشکلیه که هیچکس بلد نیست!
شانسه منه دیگه
سلام
مشكل من با اين گوشي اينه كه زبون فارسي نداره! فايل زبان فارسي رو گرفتم اما موقع نصب ميگه يه سري به سيكوريتي گوشيت بزن! نصبش نميكنه! كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
از راهنمايي اساتيد ممنون! مشكلو حل كردم!
ببخشید
لطفا میشه یکی یه لینک دانلود foxit reader برای uiq رو برای من بذاره؟
فقط بدون مشکل باشه
trial نباشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به این بخش سر بزندید:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
سلام دوستان ببخشید چند جا دوستان رو به مستر ریست توصیه کریدن، اگه گوشی هک شده باشه اینکار باعث میشه گوشی بالا نیادنقل قول:
فقط از فرمت اینترنال استفاده کنین که خطری نداره
سلام دوباره به همه بچه های کلوپ خیلی وقت بود به کلوپ سر نزده بودم اما انگار تب P1 کم شده اما با اینکه 1000 تا گوشی رنگ وارنگ و جور واجور اومده تو بازار به نظر من اگه از gps صرف نظر کنیم هیچ گوشی جای p1 را نمی گیره
اما یه سوال دارم کسی تا حالا با voice control گوشی کار کرده؟من برای یک contact صدایی ضبط کردم و voice control را هم setting کردم اما باید چی کار کنم که با کفتن صدای صبطی یک کانتکت اونو بگیره؟
سلام.
من یه مدت هست که دور قاب گوشیم یکم له و لورده شده.(میدونین که ،فلزیه).
می خواستم بدونم کسی تا حالا قاب عوض کرده؟
درست میشه عوضش کرد؟
مثل اولش خوب میشه یا کج و کوله میشه؟
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
هر چیزی از گوشی که بخوای عوض کردنش شدنیه !
اما هر چیزی بستگی به قطعش میتونه هزینه بردار باشه :: حتی MICRO اصلی گوشی که اگه بسوزه میشه عوضش کرد اما هزینه تعویضش از کل گوشی بیشتر میشه چون اولا میکروش تو ایران نیست دوما کار ساده ای نیست
قاب هم اصلیش فکر کنم حدود 60 تومن باشه حالا تعویضش هم حتما یه پولی می گیره که فکر نکنم صرف کنه !
من پرسیدم قاب اصلیش 30 تومن!نقل قول:
مطمئن هستین 60 تومن؟
بعد از تعویض قاب مثل اولش یعنی قابی که تو کارخانه وصلش شده میشه یا نه؟
تاپیک برنامه های uiq اصلا خوابیده.
این همه برنامه خوب هست هیشکی نمی ذاره.:13: :44: :22: :23: :17: :29: :45: :41: :angry:
دوست عزیز چند وقت پیش یکی از دوستان می گفت قاب اصلی p990 45 تومان هست و p1 در حدود 60 تومان حالا شاید ارزون شده باشه شایدم اون تقلبی بوده و اصل نبوده
P1 یه چیــز دیــگه س!.. قدرشو بدونین در کل لنگه نداره!
من که p1 واسم تکراری شده.
دوست دارم عوضش کنم ولی نمیدونم چی بگیرم
سلام
من p1 دارم
phone lock رو یادم رفته الان که میخوام مستر ریست کنم phone lock میخواد چیکار کنم؟
شما باید با نرم افزار XS++ کد رو پیدا کنید!نقل قول:
آموزشش توی تاپیک هست.سرچ کن!
5800 بگیر،نقل قول:
نظرت عوض میشه :31::46:
تاچش نسبت به P1i خیلی عالیه. امکاناتش هم به غیر از اینکه چیزی از p1 کم نداره، چیزای اضافه تری مثل GPS یا شتاب سنج اینا داره
سلام
من p1 ام رو ساین کرده بودم و مشکلی نداشتم
اما الان میخوام هز برنامه ای نصب کنم میگه فایل مشکل داره
حتی برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم رو تست کردم
اوووونا هم اجرا نمیشه
واتس رانگ ؟
شما اگر میتونی مموری رو با گوشی فرمت کن!نقل قول:
اگر درست نشد فرمت داخلی بکن.
5800 یکی از دوستان دو روز دستم بود ولی اصلا باهاش حال نکردم شاید به خاطر اینه که p1 بد عادتم کرده.نقل قول:
کلا از سیمبین زده شدم ولی به uiq خیلی عادت کردم الان هم تو فکر Omnia هستم.