سلام دوستان
من میخوام تازه این کار رو انجام بدم.
حدود سرعت با توجه تجربه های اخیرتون چقدره؟
شماها همتون از موبایل به عنوان مودم استفاده میکنید؟
Printable View
سلام دوستان
من میخوام تازه این کار رو انجام بدم.
حدود سرعت با توجه تجربه های اخیرتون چقدره؟
شماها همتون از موبایل به عنوان مودم استفاده میکنید؟
بله.:31:نقل قول:
من سرعتم کم شده... ولی EDGE در بهترین حالت واسه من 25 کیلوبیت هست
برای سیستم شیر مثل تورنت هم 22 هست!:5:
البته منطقه به منطقه فرق داره. شما اول روی گوشی با ون 200 تومنیه یه چک بکن ببین چطوره!
یه چیزی که رسیو بگیره. بافر کنه!
اگه اپرا مینی داری برو تو سایت Youtube.com و یک کلیپ رو اجرا کن ببین چقدر طور میکشه بافر کنه!!
اگه سریع بافر کرد که مطمعن باش درسته!
ببین E رو هم روی گوشیت نشون میده یا نه!!
:46:
دقیقا چطوری میتونم گوشیم رو به عنوان مودم استفاده کنم؟
جایی توضیح یا آموزشی هست؟
نقل قول:
بله - طرح شبانه هم خیلی خوبه .11 شب تا 8 صبح هم هست!! فکر کنم 3 هزاذ تومن پول زیادی نباشه!!! واسه ی یک ماه!!
من قبلا که کارت شبانه ی یک ماهه میگرفت 4 تومن بود. پسنتا. یادتش بخیر!!:8:
آره. به صرفه تره و من میگم شما همراه اول هم تست کنین. ببین اون بهتره جواب میده یا نه. تکنولوژی ایرنسل و همراه اول مثل هم دیگه هست! فقط ممکنه بعضی جاها سرعت بیشتری داشته باشه!!
نقل قول:
برنامه که زیاده. ولی بهترینش همون Speedtest هست.خطا و اشتباهه هم نداره. رسیو ثابت نیست. بالا وپایین میره!
تا کجا باشین!!کد:Www.Speedtest.net
آنتن فرستنده ی مبایل خیلی قوی تر از اکسس پیونت عمل میکنه.
من توی شرکتومن اکسس پوینتمون طبقه دوومه. من توی انبار هم ازش استفاده میکنم!!!
نباید زیاد نگران باشین ولی باید استحکام ساختون هم دید. مثلا توی شهرک امید( شرق تهران) برجهایی هست که وقتی واردش میشی کلا انتن قطع میشه. بخاطر استحکام ساختمون و دیواراشه!!!
ولی تاثیر خودش رو داره. ولی اگه خیلی زیاد نیست، مهم نیست!!!
معلمومه مدل گوشی روی سرعت تاثیر داره!!
مثلا من با سامسونگ استار تست کردم با سامسونگ ULTRA هم تست کردم
بنظرم Ultra خیلی بهتر جواب میده.
کلاس ها وسرعت ها در گوشی های مختلف فرق داره و پهنای باند بیشتری رو دریافت میکنه!!!
کابل بهتره.
چون همینطوری اینترنت کلی شارژ خالی میکنه ، بلوتوث هم که به کنار!
تاثیر خودش رو داره. شما با کابل وصل کن حداکثر امکانات رو میتونین داشته باشین!
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
مدل گوشیتون رو بگین که بگم!!!:46:نقل قول:
مدلم:s3653 samsung
البته دیدم مدل خیلی خوبی برای سرعت نیست:31:
راستی این قطعاتی که در پست اول معرفی شده چطوره؟کسی امتحان کرده؟
اتفاقا مدل عالیه هست واسه این کارنقل قول:
EDGE چهار بانده. مخصوص این کار. من استار دارم و واقعا به نظرم گوشی کوربی گوشی نازیه!! حالشو ببر. من که بعد از خریدن گوشیم ( استار) از نظر تریپ یکم کلاسیک هست . بعد از مدتی دل و میزنه. ولی کوربی چیز دیگه ایه هست. البته خود کوربی فروشش بریشتر از استار هست . هم به خاطر قیمتش هم به خاطر قالب و طرحهاش!!
بگذریم.
دقیقا مثل گوشی منه
EDGE کلاس 10 رو داره و سرعت رسیوش تا236 کیلو بیت هست که البته شما فقط حد اکثر میتونین از 40 کیلو بیت استفاده کنین( در ایران اینطرویه)
خوب اگه تا حالا این کارو نکردین اینطرویه:
اول برنامه ی PC Studio رو روی سیستم نصب کنین( فقط ورژن جدید روی 7 نصب میشه و کار آمد هست)
بعد که نصب شد خودش درایورها رو نصب میکنه( مودمهای گوشی های سامسونگ از یه مدل هست و البته با اختلاف سرعت!!!
بعد از اینکه شما برنامه رو نصب کردین گوشی رو وصل میکنین با کابل به سیستم و روی گوشی بخش اتصال به PCStudio رو میزنین
بعدش گوشی شما شناخته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش شما با زدن روی گزینه ی تنظیمات یا یه کشوری رو انتخاب کنید همینطوری . یا برین کشور و سرویس رو Other بزنید و قسمت شماره گیری هم اینو بزنین.
(از راست به چپ بخونین) ستاره 99 ستاره #
و بعد هم شماره گیری کنید تا روی سیستم متوجه بشین که اتصال برقرار شده!!!
برانامه ی را نبندین!
راه دیگه هم اینه که یک کانکشن دیال آپ بسازین و مودم رو مودم گوشی معرفی کنید و با همین روش شماره گیری کنید
اگه از PC Studio جدید استفاده میکنین باید برین اینجا. ولی به طور کلی از این عکس میتونین به نتیجه برسین!!
من واقعا از اساتید این پست و عزیزان تشکر میکنم که این اموزشها رو گذاشتن من دیگه از دست اینترنت ذغالی راحت شدم فعلا شبانه ام فعاله و تا 30 دانلود دارم قبض تلفن هم از 25 به 10 تومن تغییر پیدا کرد.
راستی الان دیگه صد در صد میتونیم مودمو بخریم دیگه؟
بله دیگه. البته باید یه سیمکارت واسش بگذاری کنار. چون عملا از دسترس خارج میشه( اگه بخوای فقط واسه نت ازش استفاده کنی)
که البته سیم کارتهای اعتباری ایرنسل مثل .... ریخته. فقط یکی باید ازش استفاده ی درست کنه:31:
سلام
دوستان چی شد ایرانسل طرحش رو جمع میکنه یا نه ؟
امروز 1 مهر ها
ممنون
تو چشنواره پاییز این طرح ادامه پیدا کرده اونم فقط برای اعتباری ها!!!