ثبات چیزی هست که ما ها به عنوان طرفداران یونایتد بیشتر از هر طرفدار هر تیم دیگه ای باهاش آشنا هستیم. تعویض پیاپی مربی یه دور باطل هست. در درجه اول باید تا حد امکان به مربی فرصت داد، نه به این معنی که تیم رو نابود کنه، به این معنی که از مربی حمایت کرد تا تمام تلاشش رو برای بهبود شرایط انجام بده. بعضی وقت ها اخراج عجولانه شرایط تیم رو از اون چیزی هم که هست بدتر می کنه.
چوب خط فن خال در منچستر عملا تموم شده یعنی هم فرصت کافی بهش داده شده ، هم به اندازه کافی ازش حمایت شده ولی چیزی که باید بهش توجه کنیم این هست که اگه فن خال اخراج بشه، کدوم مربی می خواد جانشینش بشه؟؟ گیگز؟ مورینیو؟ آیا مورینیو واقعا به درد منچستر می خوره؟ اگه قرار گیگز سرمربی باشه، آیا آمادگیش رو داره؟
من به هر دو سوال پاسخ منفی میدم. یعنی در انتخاب مورینیو شک دارم و در آمادگی گیگز هم همینطور. (دوست ندارم گیگز با یه تجربه بد کار جدی خودش رو شروع کنه، حدقل مثل نویل باید یه تیم رو خارج از باشگاه مربیگری کنه). اگه باشگاه یه انتخاب اشتباه دیگه انجام بده اینبار دیگه طرفدارا گلیزرها رو از باشگاه بیرون میندازن ! مثل شرایطی که پرز الان در رئال داره.
در آخر اینکه من هیچوقت از باخت منچستر خوشحال نمیشم.. فن خال دیر یا زود میره.