از همه خواهش می کنم که صبور باشن و از کل کل کردن بپرهیزند که کار به جاهای باریک کشیده نشه..ببخشید برای این میگم که سال پیش دغدغه ای شده بود اداره کردن تاپیک های این دو بازی .همه رو کلافه کرده بود.مرسی که توجه می کنید!
Printable View
از همه خواهش می کنم که صبور باشن و از کل کل کردن بپرهیزند که کار به جاهای باریک کشیده نشه..ببخشید برای این میگم که سال پیش دغدغه ای شده بود اداره کردن تاپیک های این دو بازی .همه رو کلافه کرده بود.مرسی که توجه می کنید!
نقل قول:
ببینم مگه دسته PS3 به pc میخوره؟
gamescom: FIFA 12 “Best Console Game”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Best of gamescom: Battlefield 3 - Electronic Arts
Best Hardware or Hardware Accessories: Playstation Vita – Sony Computer Entertainment
.
Best Console Game:FIFA 12 – EA SPORTS
Best Mobile Game: Uncharted: Golden Abyss - Sony Computer Entertainment
Best Online Game: Star Wars The Old Republic – Electronic Arts
Best PC Game: Diablo III - Blizzard Entertainment
Best Browser Game: The Sims SocialElectronic Arts
Best Family Game: Sesame Street: Once Upon a Monster – Warner Bros. Interactive Entertainment
Xperia Play owners can play the football game this “holiday” (autumn), whereas all other Android device owners will have to wait until 21st February 2012
خبر خوب برای دارندگان سری Xperia , و بد برای صاحبان دیگر گوشی های اندرویدی.
سونی اریکسون تونسته انحصار نسخه اندروید بازی رو تا تاریخ 21 فبریه 2012 بگیره,یعنی کسانی که گوشی های اندرویدی دیگه دارند باید تا این تاریخ صبر کنن.
چجوری؟:18:نقل قول:
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
:11:
خب حتما مبدلی چیزی دارهنقل قول:
چجوری؟
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
بابا اینا هم ما رو اسکل کردنا
بیاین اینم گیم پلی بازی :
همون بازی سابقه،حداقل من که با دیدن چیزی نفهمیدم،شاید باید بازی کنیم بفهمیمکد:http://www.youtube.com/watch?v=GhS1wCupFZo
نه شهروز جان به نظر من تغییر داشته .. دویدنا به نظر من خیلی بهتر شده!!! البته این ویدئو ها خیلی کوتاه بودن..نمیشه نظر داد. ولی گرافیک به نظر خیلی بهتر شده.. دوربین هم بنظرم خیلی خوب شده بود.
از Skill Moves های فیفا 12 حرفی زده نشده ؟
چیزه جدیدی اضاقه شده ؟
از این تریلره که 6 دقیقه بود تقریبا اینو فهمیدم که :
- دویدن ها بهتر و طبیعی تر شده بود .
- دوربین کمی بهتر شده بود
- دوربین صحنه اهسته هیچ فرقی نکرده بود . هر چند طرف سریع رد میکرد اما صحنه های گل اخر بازی رو مثل قبل از دوربین ثابت وسط زمین نشون میده .
- خدا کنه اینی که داشت بازی میکرد رو Amateur بازی کرده باشه چون به شدت هوش مصنوعی ضعیف بود (البته خوب نسخه دمو هم بود)
- گرافیک هم اونطور که به نظر میرسید به طور کلی با این موتور جدید بهتر شده البته بازم چون نسخه دمو بود فکر کنم هنوز پایین حساب میشد و بالاتر هم جا داره .
- menu ها هم که میشه گفت بهتر شده . در واقع روی visual خوب کار کردن .
- اون اولش هم به نظر دوربین pro فرقی نکرده و همون جور هست و توی main menu هم با یه بازیکن توی ارنا هستیم .
کاش لااقل بارسا رو برمیداشت فرقشو بفهمیم .
نکته : این نظر شخصیم بود .
با سلام
به نظر من هم هیچ گونه تفاوتی با نسخه قبلی حاصل نشده الی چند تا نکته
مثل نحوه ی دویدن و گرافیک و . . .
به نظر من که گیم پلی همون گیم پلی سابق هستش
امیدوارم که چند تا آیتم رو به بازی اضافه کنن مثل درصد مالکیت توپ (possession) حین بازی
و نشون دادن مصافتی که بازیکن تو زمین در حین بازی طی کرده (مثلا زمانی که بازیکن در حال تعویضه)
البته همونجوری که دوستمون گفت این نسخه دمـــو هستش و نمیشه نظر جامع و کاملی نسبت بهش داد.
امیدوارم بازی هر چه زودتر ریلیز شه (دیگه طاقتم تموم شده)
سپـــاسگذارم.
سلام کسی جایی را سراغ داره که وقتی که منتشر د به صورت ورژن اورجینالو بصورت پک دی وی دی بفروشه؟
فیفا تا دستت نیاد ، تفاوت رو احساس نمی کنی ، فیفا 12 رو یک هفته بازیکن ، بعدش فیفا 11 رو یه بار دیگه بازیکن :20:نقل قول:
والا منم موافقم این فیفا تو نسخه 12 ایمان دارم دیگه بمب اتم میشه
به یه شرط میگیرمش !
فابرگاس توی بارسلونا باشه : دی
اون دمو 6دقیقه ای رو دیدم...
انصافا تغییر آنچچنانی نکرده نسبت به فیفا11...
دلیلش رو نمیدونم ولی زیاد جالب نیست 12 مثل 11 باشه! با اینکه 11 فوقالعاده بود!
ولی همیشه تغییرات نیازه!
چرا هوش مصنوعیش اینقدر داغون بود!!:31:
ولی گرافیکش و البته چمناش بهتر شده بود!
در مورد گیم پلیش هم نمیشه نظر داد ! چون تا آدم خودش بازی نکنه تغییراتش رو احساس نمیکنه.
اجازه بده, وقتی نسخه اصلی بازی اومد دستت و بازی کردی (البته فقط با Playstation 3 بازی کن ، PC رو فراموش کن*) و قدرت Impact Engine رو حس کردی خودت میای اینجا میگی ایول فیفا 12 :10:نقل قول:
pa na pa تو رئاله ؟! :31:نقل قول:
pc = console versionنقل قول:
البته یکم تفاوت دارن
عزیزم مگه PSN ID منو تو امضا م نمیبینی ؟ من کلا فقط فیفا رو تو کنسول بازی میکنم،میتونم با قدرت بگم جز 3 نفر اولی بودم که فیفا 11 رو اریجینال خریدم و بازی کردمنقل قول:
ایشالا امسال هم واسه کنسول هم واسه پی سی رو میخوام اریجینال بگیرم
اگر ایراد های نسبتا کمی که تو گیم پلی بازی تو فیفا 11 بود رو همرو برطرف کنن،من راضی میشم
ای خدا Gamespot چرا فیلتره ؟ خواستم برم اون فیلم گیم پلی رو ببینم دیدم فیلتره !
ناسلامتی فیفاست تا آخرین نقل و انتقلات تابستانی رو اعمال میکنه.نقل قول:
pes نیست که تیما رو با ترکیب فصل قبلشون بده بیرون.
درسته یه کم با هم فرق دارن . گفته شده که گرافیک پی سی حتی از کنسول هم بالاتره .نقل قول:
به نکته باحالی اشاره کردی :46:نقل قول:
سلام
تنها چيزي كه نظرمو جلب كرد سرعت بازي بود اين طور كه به نظر ميرسيد سرعت بازي نسبت به 11 بيشتر بود
هوش منصوعي هم كه تعطيل بود يا نميدونم اوني كه داشت بازي ميكرد خيلي وارد بود:13:
منم پارسال خواستم منیجر فیفا بازی کنم بعد هفته اول گیر کردم نتونستم برم هفته بعد؟نقل قول:
میشه یکی توضیح بده مستر لیگ فیفا چطوره؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
درست حدس زدم اونجایی که خواست بازیکن تعویض شه اگه گل زده باشه گلشو نشون میده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP] http://www.myup.ir/viewer.php?file=17341377492675826112.jpg[/PHP][PHP]http://www.myup.ir/viewer.php?file=15220971457216483642.jpg [/PHP][PHP] http://www.myup.ir/viewer.php?file=51839397369824855091.jpg[/PHP]-----------------------------------------------
:40::40::40:
mario gotze
-------------------------------------------
ایول فالکائو
------------------------
NICE
[PHP] http://www.myup.ir/viewer.php?file=35612961150160746239.jpg[/PHP]
سلام
من كلا طرفدار pes هستم و فقط pes بازي ميكنم و خيلي وقته كه فيفا نصب نكردم ولي با ديدن اين تايپيك كمي به فيفا علاقه مند شدم و هر وقت كه اومد شايد نصب كنم و بازي كنم البته pes رو هم كنارش نصب ميكنم
فكر كنم آخرين فيفايي كه نصب كردم fifa07 بوده كه اصلا خوشم نيومد و سريع پاكش كردم اين فيفاي جديد به نظر ميرسه كلا فرق كرده
ممنونم بخاطر اين تايپيك:40:
نسخه اولتیمیت بازی رو اینجا داره بیش فروش میکنه:
کد:http://www.ebgames.com.au/xbox360-153666-FIFA-12-Ultimate-Edition-Xbox-360
شامل:کد:http://www.ebgames.com.au/ps3-153668-FIFA-12-Ultimate-Edition-PlayStation-3
FIFA 12 +
24 تیم اولتیمیت پکیج طلایی و قاب استیل به همراه دو توپ فوتبال!
دوستان مشخصه که کسایی که دارن بازی میکنن هوش مصنوعی رو درجه 1 یا 2 گذاشتن دوستان فیفا باز ما باید راحت تشخیص بدن این موضوع رو
به گفته ی دیوید راتر در آفلاین یک سری slider قرار داده شده جهت تنظیم میزان دقت cpu در مواردی مثل میران دقت شوت ، دقت پاس و سرعت عملکردشون.
+
جزئیاتی درباره بخش آنلاین بازی منتشر شده که می تونین در لینک زیر ببینین.
[HTML]http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2011/aug/19/gamescom-2011-fifa-12[/HTML]
با سلام گفتم فیلم های بازی که دیدم کمی راجبشون یه توضیح یا موضوعات جالبی رو که دیدم بگم
اولین نکته مهم در باره این فیلم ها این که cpu فضای خالی رو بیشتر درک میکنه و پا به توپ و دویدن بیشتری در این فضا ها میکنه صد در صد امسال بازی های کریس و مسی و خیلی از بازیکن های از این قبیل cpu بازی بهتری از این میگیره پرتاب اوت دستی هم جالبه که بازیکن ها میرن توپ رو بر میدارن و پرتاب میکنن البته اگه توب خیلی دور بره به اوت بازم تصویر سیاه میشه و بازیکن ها پرتاب اوت میکنن کات سن ها هم خیلی بهتر شده مثلا بازیکنی که شوت میزنه از پشت محوطه رو بازیکن زوم میکنه یا اینکه اگه مدافعی توپ گیری خوبی بکنه و حرکت جالبی انجام بده تصویر روش زوم میکنه کلا کات سن های امسال خیلی خیلی خوب شده خروج بازیکن ها هم مابین دو نیمه عوض شده البته اول بازی و پایان بازی هم دچار تغییرات شده در باره هوش مصنوعی که اصلا نمیشه نظر داد باید نسخه اصلی بیاد بعد راجبش نظر داد نسخه دمو هم حتی بیاد بازم نمیشه نظر قطعی راجبش داد و این که مشخصه سیستم پرسینگ از بین رفته اگه بازی های یوزر با یوزر رو دیده باشین اکثر موقعی که مثل موشک میخوان برن توپ بگیرن توپ گیر ی هاشون ناموفق انجام میشه شعاع دریبل حرکتی بازیکن ها و نرم بودنشون رو میشد حس کرد در صحنه هایی مسی بسیار زیبا بازیکن ها رو جا میذاشت امسال مسی فوق العاده میشه ازش کار کشید مثل فوتبال واقعی موتور ایمپکت هم در خیلی از صحنه ها هم میشد دید و بودنش رو حس کرد تنوع برخورد ها و..... سرعت بازی هم زیاد نشده برخلاف نظر دوستان . مشخصه بازی یوزر با یوزر همیشه سرعت بازی بیشتره اونم دلیلش رو خودتون خوب میدونید به علت دادن پاس های زیاد و سریع اونم درحالت آسیست .
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
بهترین خبری بود که امسال شنیدم در رابطه با این بازی :40::8:نقل قول:
جزئیات مد آنلاین :
در آنلاین 10 لیگ وجود داره که در ابتدای کار همه تیم ها در لیگ دهم قرار می گیرن و هر فصل شامل 10 هفته هست که شما با کسب حداقل 12 امتیاز به دسته ی بالاتر صعود می کنین و این امتیاز لازم جهت صعود به دسته بالاتر رفته رفته بیشتر میشه ... در کنار این شما در Cup Competition هم شرکت می کنین چیزی شبیه به جام حذفی ... و تیم هایی که در 3 لیگ اول جا دارند در Continental Cup شرکت می کنن.
در صورت خروج از یک بازی شما هیچ امتیازی کسب نمی کنین ولی این بازی به عنوان یکی از 10 بازی شما در لیگ محسوب میشه و بنابراین با تکرار این کار صعودتون به دسته بالاتر دچار مشکل میشه.
در کل در بخش آنلاین بازی سعی شده که با اضافه کردن موارد مختلفی تجربه داشتن یک تیم در دنیای واقعی القا بشه ... باری مثال گزارشگر بازی به وضعیت تیم شما در جدول اشاره می کنه مواردی چون خطر سقوط یا ... و در کنار این موارد EA Sports Football Club هم وجود داره که یکجور شبکه اجتماعی برای فیفا 12 هست و عملکردی شبیه به Need For Speed's autolog که در سری NFS به کار برده میشه داره. و شما می تونین بهترین نتایج خودتون در آقلاین ، باشگاهتون ، خرید هایی که کردین و ... را با دوستانتون به اشتراک بگذارین.
جزئیات بیشتر در مورد EA Sports Football Club
[HTML]http://www.ea.com/uk/football/news/easfcmoredetails-02[/HTML]
دوستان من چند تا ترفند خفن برای دریبل و شوت و پاس و ... میخوام . میشه برام بذارید . کنسولم هم xbox هست . ممنون میشم .
با سلام،در صورت امكان لينك مستقيم ويدئوي كه توضيح داديد رو بزاريد ،خيلي ممنونمنقل قول:
تنها نگرانی من در مورد فیفا12 اینه که سیستم دریبل کردن و دفاع کردن کمی انگار تغییر کرده.حالا باید ببینیم تا چه حد بازی بالانس هست.اینکه مسی در واقعیت میتونه چند نفرو جا بذاره شکی نیست ولی اگه این اتفاق در طول بازی به کرات رخ بده جالب نیست میشه همونی که توی PES میدیدیم.دفاع کردن انگار دیگه مثل قبل نیست که فقط A رو بگیری بچسبی به مهاجم و با قدرت بدنی توپو بگیری تایمینگ نقش مهمی داره.حالا یه بازیکن مثل رونی که هم سرعت داره و هم قدرت بدنی با این تفاسیر میخواد چند نفرو دریبل کنه؟؟ حالا این تغییرات تا چه اندازه توی واقعیت بازی تاثیر میگذاره تا موقعی که یوزر با یوزر بازی نکنه معلوم نمیشه.منکه از سیستم دریبل قبل راضی بودم با اینکه اوایل کمی سخته ولی رفته رفته با تسلط بیشتر میتونی اینکار رو انجام بدی
فقط امیدوارم بازی در این زمینه به PES نزدیک نشه :13:
و دیگه اینکه من یکی از معترضان اصلی سیستم پاسکاری در فیفا هستم.آخه چه معنی میده در حالت اسیست دقت پاس بنزما با آلونسو یکی باشه؟ باید درصد خطا رو بیشتر توی بازی اعمال کنن.در حالت منوال هم که همه چیز به توانایی گیمر برمیگرده نه بازیکن!
چند روز پیش PES 2008 رو سیستم نصب کردم.تنها نکته مثبتش همین پرسنالدی هاش بود که واقعا جالب بود.وقتی توپ به مسی میرسید در 70 درصد از مواقع اقدام به دریبل زنی میکرد یا ژاوی که اصلا دریبل نمیکرد و همش پاس میداد.چیزی که به هیچ وجه توی فیفا 11 ندیدیم.
حتی توی پاسکاری های معمول هم تغییراتی دیده میشد.شما براحتی میتونستی تفاوت پاسکاری بین جرارد و کارگر رو حس کنی.جرارد خیلی محکم و تند و تیز پاس میده در حالی که کارگر پاسای کند و تپه ایی میده.خیلی عالی بود واقعا
همین 2 مورد رو توی گیم پلی اعمال کنن من دیگه هیچی نمیخوام همه چی عالیه : دی
-----------------------------
چه انتخاب تیم جذاب شده :
دوست عزیز من این فیلم های بازی رو دیدم و به صورت کلی از هر کدوم تونستم موضوعات جدیدی رو ببینم و توضیح بدمنقل قول:
این ویدیو پایینی بازی یوزر با یوزر هستش که پرتاب اوت سریع و نکات زیادی توش هستش اول اینو بگیرید .
و این فیلم های بازی هم تو هر کدومشون میشه نکاتی پیدا کردکد:http://fifasoccerblog.com/blog/next-gen-gaming-blog-fifa-12-gameplay/
کد:http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-gameplay-from-gamescom/
نقل قول:
سلام
قرار دادن اسلایدر , خبر خیلی خوبی میتونه باشه البته هنوز دقیقا مشخص نشده شامل چه مواردی میشه . من چون ف ی ل ت ر شکن ندارم نتونستم این لینکو باز کنم اما یک سرچ توی گوگل زدم یک فایل صوتی از مصاحبه با راتر پیدا کردم توی یک بخش از این گزارش ( 1.40 ثانیه مونده به پایان فایل صوتی ) گزارشگر از راتر میپرسه آیا توی فیفا 12 اسلایدرهایی شبیه اسلایدرهای بازی nhl وجود داره که بشه تنظیمات بازیو تغییر داد که راتر فقط این مساله رو تایید میکنه و در مورد جزئیاتش چیزی نمیگه . این مصاحبه مربوط میشه به 11 جولای یعنی حدود 40 روز پیش ( ماشالا کاربرا اینجا چقدر فعالن که اخبار 40 روز پیشو الان توی تاپیک میزارن ! قابل توجه آقا معراج , آقا مسعود , امین و چند تا دیگه از بچه ها که میدونم زباناشون خوبه ) .
توی یک گزارش دیگه که اصلش به زبون فرانسویه هم به این مساله اشاره شده و اونجا به مواردی از قبیل تنظیمات درصد پاسهای درست شوتها و چند مورد دیگه اشاره شده که میتونه حقیقتا خبر بسیار خوبی باشه . با این اوصاف گیمر میتونه قبل از بازی با هر تیمی با توجه به ویژگیهای اون تیم این اسلایدرها رو مطابق با ویژگیهای اون تیم تنظیم کنه . مثلا اگه در مقابل بارسا بازی میکنیم میشه با قرار دادن اسلایدر مربوط به دقت پاس در نقطه ماکزیمم خودش دقت پاسکاری این تیمو به حداکثر خودش رسوند و از این نقطه نظر دقت پاسکاریو در این تیم شبیه سازی کرد .
یادمه پارسال راتر گفته بود برای نسخه بعد آپشن ها و گزینه های تنظیماتی بازیو زیاد میکنیم که به قولشون عمل کردن فقط باید امیدوار باشیم تعداد این گزینه ها زیاد باشه تا دستمون برای شبیه سازی بازتر باشه . مواردی مثل تنظیم هوش مصنوعی بازی برای تیمهای مختلف و موارد دیگه .
به نظر میرسه این اسلایدرا چیزی شبیه این باشه :
اینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :
کد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/938088.page
اگه بشه این تنظیمات اسلایدرها رو ذخیره کرد خیلی خوب میشه , اینطوری میشه قدرت هر تیمی رو با توجه به خصوصیاتشون ذخیره کنی و توی مدهای بازی بخصوص منیجر مود خیلی جالب میشه
مثلا جلوی بارسا با اون توانایی بالا در پاسکاری باید مقاومت کنی که کار خیلی سختی میشه...مخصوصا اگه فینال لیگ اروپایی باشه :27:
متاسفانه از قرار معلوم روی تنظیمات مربوط به دقت پاس نمیشه زیاد حساب کرد توی متن زیر گفته شده با کم کردن اسلایدر دقت پاس ,پاسها فقط بیحال تر میشن و توپ بیشتر پله میکنه و این اسلایدر روی دقت پاسها از نقطه نظر جهتشون تاثیری نداره . علاوه بر این این اسلایدر روی پاسهای هوایی کلا بی تاثیره . اسلایدر مربوط به شوتهای فنی هم در کم و زیاد کردن دقت اون شوتها هم بی تاثیره .نقل قول:
توی این متن گفته شده حدود 20 تا اسلایدر توی بازی وجود داره که شامل اسلایدرهای مربوط به دقت در پاسها و شوتها سرعت و قدرت پاسها و شوتها و حرکات میشه اما خیلیاشون چندان کاربردی نیستن .
محتوای مخفی: