آخرین قیمت تو شیراز چنده ؟؟؟
Printable View
آخرین قیمت تو شیراز چنده ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم اينكه تا اونجاي كه من سوال كردم از فروشنده ها وسايلي كه توي كارتون p1 ميزارن در كشوراي اروپايي با اون چيزي كه واسه ما ميفرستن فرق ميكنه! و كمو كسري داره. دوستاني كه گرفتن منظور (در ايران) بگن دقيقا چه چيزاي توي كارتونش هست ممنونتون ميشم
فك كنم همون external gps باشه.نقل قول:
هندسفري بلوتوس شم ميگن نيست دورسته ؟ يا اونم ميدوزدن :5: :18:نقل قول:
آره تا اونجا كه من ميدونم اونم نيست.نقل قول:
يه هوي بيان خوده گوشيم وردارن ديگه!:27:
کارت اعتباری هم مثل اینکه توش هست
اره توش هست اما بعضی ها که احتیاج ندارن اون رو نمیگیرن یعنی با بلوتوث قیمتش بالاتر میره حدود 50 توماننقل قول:
نقل قول:
ممنونم دوستان از پاسخ گويي سريعتون:10: اما ميشه در مورد كارت اعتباريش كمي توضيح بديد موارد استفادش و يا اينكه اصلا توي ايران قابل استفاده هست يا نه ثانيا چند تا كارت هست چون تا اونجاي كه دوستان نوشته بودن يكي دوتاي هستش و در آ خر 1 سوال ديگه از خدمت دوستان عزيزم داشتم من اين تايپنگ از اول خوندم و توي كامل بودن p1 شكي ندارم اما اگه لطف كنيد يه مقايسه اي هم p1 با n73 me بكنيد ممنون ميشم چون n73 Me هم از نظر بلندي صدا بهتره ازp1 و دوربينشم بيشتر نگم كمترم نداره ممنون ميشم اگه بدون تعصب جواب بدين چون خودمم SE بازم و p990 دارم كه مي خوام عوضش كنم:5:
پی وان صد در صد از ان73 بهتره چه معمولی و چه موزیکال
سرعت بالاتر صفحه لمسی خیلی خوب.دوربین عکاسی خوب پی1-صفحه کلید خوب.
در عوض ان73 فقط سبکتر هستش اونم نه خیلی زیاد. و صدای بلند دیگه هیچ خاصیتی نداره
در ضمن ان73 از هندسفری بلوتوث پشتیبانی نمیکنه که خودش یه عیب بزرگ هستش
ان73 فاقد وای فای هستش .که اگه توی تهران باشی این وای فای خیلی به درد میخوره
کیفیت صفحه و بزرگی ال سی دی پی1 خیلی توپه
باتری خیلی خوب پی1
الان تفاوت قیمت موزیکالش با پی1 زیاد نیست و صد در صد پی 1 بهتره
دمش گرم با اینکه 3-4 ماه بیشتر نیومده ولی خوب افت قیمت کرده
zimka جان ممنون اما من يكمي صدا مهمه برام با مقايسه ي كه دوست عزيزمون persin boyكرده بودن و جا داره براي زحمتهاي كه ايشون و بقيه دوستان كشيدن تشكر كرده باشم واقا كامله اين کلوپ .اما از اونجاي كه من ميترسم اگه اين گوشي دستم بياد آپديتش كنم مي گم كمه صداش و چه معلوم اندازه گوشي فعليم باشه. اگه لمسي نبودن n73 در نظر نگيريم گوشي بدي نيست حقيقتش p1 صداش نگرانم ميكنه كه كم باشه اما فكر نكنين من انتظار دارم بتركونه نه!! اما مي خوام بدونم در حد قابل قبولي باشه و از p990 كمتر نباشه :41: دو دلم واسه خريد هر كدومشون اما دلم بيشتر رو p1 هستش :31:نقل قول:
از 990 که اصلا کم تر نیست.تقریبا در حد متوسط رو به بالا حساب کن.
خیالت راحت p1 صداش نسبت به p990 خیلی خیلی خیلی بهتره. برو با خیال راحت بخرشنقل قول:
حقيقتش p1 صداش نگرانم ميكنه كه كم باشه اما فكر نكنين من انتظار دارم بتركونه نه!! اما مي خوام بدونم در حد قابل قبولي باشه و از p990 كمتر نباشه دو دلم واسه خريد هر كدومشون اما دلم بيشتر رو p1 هستش
غول جدید سونی اریکسون P3 هم كه قراره بياد توي بازار که البته فعلا در دست طراحی هستش اينجوري نوشته بودن :13: آدم ميمونه صبر بكنه يا همين p1 بگيره :13: آخر هر چي گوشيه با دوربين5MP Cyber shot lens
فكر نكنم ديگه چيزي كم داشته باشه اين گوشي SE
مشخصاتش مي تونيد در عكس زير ببينيد :18:
Specifications: hope
- HVGA 2.8" 320 x 480, 16M colors
- HSCSD
- EDGE
- 3G
- WLAN 802.11b/g/i, VoIP
- A2DP Bluetooth
- 5MP auto focus with xenon flash
(Sony Cyber shot lens)
- FM Radio with RDS
- Symbion 9.2 UIQ 3.2 or 4.0
- Built-in GPS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكسها فيك هستن
باز اگه عكس رو با دوربيني چيزي ميگرفتن ميشد باور كرد (اينو از رو تجربه ميگم بيشتر گوشيهاي سوني قبل از اومدن عكسهاشون در رفته بود مثل پ1 و ك850 و دبليو 380 و دبليو 890 و دبليو 910 و ....)
برای 10000مین بار این عکسای فیک رو اوردن گذاشتن تو فروم. بابا اینا وجود خرجی ندارنو نخواهند داشت. منم دارم یه گوشی طراحی میکنم مخلوطی از سریهای k -w -s -p -t -m- j بچه ها شما راهنمائیم کنین چیزیو از قلم ننداختم؟!!!
تایید میشه من فقط به Gsmarena اعتماد دارم و بسنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p3_m610_and_motorola_e9_spotted-news-370.php
سلام!
من P1 ام وقتی میرم تو فایل منیجر >مموری کارد! همونجا یه فایلی به اسم PHONE هستش که هیچ پسوندی هم نداره!تو کامپیوتر هم که گوشی رو وصل می کنم تو مموری کاردم اصلا چنین فایلی نست و لی تو گوشی نشون میده!یه فایل منیجر دیگه تو گوشی نصب کردم!ولی اون نشونش نداد(xplore) !حتی آنتی ویروس هم نصب کردم ولی اونم گفت ویروس نداره گوشی !
با ناد 32 هم مموری رو اسکن کردم ولی خبری نبود!
جالب اینجاست نه پاک میشه نه Move داده میشه !نه Hiden میشه!
چه کنم؟
تایید میشه هم کیفیت و هم بلندی پی1 سر هست.نقل قول:
دوست عزيز من هيچ وقت نميام شب خواب ببينم و فرداش بيام پست الكي بدم خوب ؟ منم نگفتم مثل شما طراحم اگه با دقت مي خوندين گفتم كه ( اينجوري نوشته بودن ) منظورم استناد از سايت هاي خبري مختلف مثل Gsmarena بود.نقل قول:
سلام به همگي
من هم بالاخره دلمو زدم به دريا رفتم يه P1 خريدم
470 تومن
گارانتي سيتادل
البته قيمت بالاش به خاطر هندزفري بلوتوثي هست كه تو پكش بود.
حالا منتظر راهنمايي هاي شما هستم.
چطوري مي تونم بفهمم ورژن فريمورش چيه؟
Cda اون جنريكه يا ...
بالاخره آپديت مي شه كرد يا نه؟
فونت فارسي روش نصب كنم؟
ميشه فارسيو به زبانهاش اضافه كرد؟
خلاصه هر راهنمايي كه بكنيد ممنون مي شم.
نياز هست برم سايت سوني اريكسون عضو شم؟ سريال گوشيو بزنم ؟
كلا چه كارهايي بايد انجام بدم؟
ياعلي
مبارك باشه Raahi جان:10: :20:
صداش چطوره ؟ مي توني يه مقايسه كني ببينم كيفيتش چه جوريه ممنون
سلام من هم دیروز پی1 خریدم فقط 1سوال داشتم می خواستم بدونم تو جعبش قلم زاپاس داره یا نه؟
راستی فکر کنم این بهترین تاپیک تو این انجمنه
مبارک باشه.....
ممنون سلامت باشيد
بله تو جعبش قلم زاپاس هم هست.
صداش بد نيست از p990 بيشتره . با n70 هم مقايسه كردم صداش يه نمه بيشتر بود و البته خيلي واضح تر
سرعتش خيلي بالاست. آدم باهاش خيلي راحته
كيبوردش حرف نداره
كلا خيلي خوبه . من كه دارم ازش لذت مي برم.
فقط فكر كنم دوربيتش راضيم نكنه . تا حالا كه ازش راضي نبودم . حتي به نظرم طبق همون گفته هاي قبليم از n70 هم ضعيفتر باشه. خيلي نويز رنگي داره . نمي دونم شايد بايد تنظيمات خاصيي انجام بدم كه ندادم . ولي كيفيتش به هر حال اصلا راضي كننده نبوده.
اگه دوربينش رو بگذاريم كنار تا حالا از بقيه چيزهاش راضي بودم.
كيفش رو هم همين امروز گم كردم:41:
جناب Persian.Boy
در مورد میزان حافظه SMS میشه یه کم توضیح بدید؟ آخه من الان K750 دارم ولی میزان حافظه SMS فقط 140 تا هست.
میزان تعداد اس ام اس P1 چندتاس؟
سلام منم رفتم گوشی p1i خیریدم
خیلی باحاله و حالا عضو لین کلوپم
کا800 هزار تا اس ام اس جا میشهنقل قول:
ولی پی1 هر چقدر بریزی تو شکمش پر نمیشه :31:
بچه ها اين كيفش بايد تو جعبه باشه ؟
آخه من p1 رو كه گرفتم كيفش رو يارو جدا بهم داد تو جعبش نبود !!
توی پک گوشی باید باشه.فروخت یا هدیه داد؟
p1 بدون دوربين بهتر از w950 است ؟توضيح ميدهيد.؟
پی1 بدون دوربین همون ام600 هستش که بستگی به نیاز طرف داره اگه واکمن میخواد 950 بهترینه .نقل قول:
پی1 بدون دوربین همون ام600+رادیو+وای فای هستش .
نه هديه داد با يه مموري كارت 1 گيگ يه 512 مگابايت هم كه تو جعبش بودنقل قول:
توی پک گوشی باید باشه.فروخت یا هدیه داد؟
البته با سرعت خیلی بیشتر در تایید حرف شما.نقل قول:
پی1 بدون دوربین همون ام600 هستش که بستگی به نیاز طرف داره اگه واکمن میخواد 950 بهترینه .
پی1 بدون دوربین همون ام600+رادیو+وای فای هستش .
کیف که باید روش باشه ولی مموری رو خوبه که گذاشته.نقل قول:
نه هديه داد با يه مموري كارت 1 گيگ يه 512 مگابايت هم كه تو جعبش بود
ممنون از توضيحتون p1 چهار گيگ رو ساپورت ميكنه با سرعتي كه 950 داره .باتشكر
یکی بگه صدای p1 چقدره ؟؟؟؟؟؟ من p990 دارم صداش خیلی کمه .ببینم صدای p1 در حد w810i هستش؟! یا کمتره؟ ممنون میشم یه نفر راهنمایی بکنه
در مقایسه ببا W810 و P990 بلند تر هست.تقریبا 20 درصد از 990 هم از نظر کیفیت هم بلندی بیشتر هست.نقل قول:
یکی بگه صدای p1 چقدره ؟؟؟؟؟؟ من p990 دارم صداش خیلی کمه .ببینم صدای p1 در حد w810i هستش؟! یا کمتره؟ ممنون میشم یه نفر راهنمایی بکنه
مرسي آقا حامد از بابت راهنمايتون
خواهش میکنم.در خدمتیم.