شناسنامش با عکس بیتا هستنقل قول:
Printable View
شناسنامش با عکس بیتا هستنقل قول:
از لحاظ رعايت موارد حقوقي و ... مزخرف هست !
نحوه كلاه برداري ! پيچيده نبودن مسئله در حالي كه سريال ميخواد نشون بده خيلي مسئله پيچيده هست و روشن نميشه براي دادگاه ! وكيل بسيار بسيار مبتدي و احمق نشون داده شده !
در كل فيلم خوبي هست اما بايد نحوه كش دادن فيلم رو جوري پيش ببرند كه مردم خسته نشن
اخر اين فيلم يكي كشته ميشه از نظر من
يكي دو نفر كارشون به تيمارستان شايدم خودكشي برسه
يكي دو نفر هم كارشون به زندان ميكشه
يكي دو نفر هم كارشون به ازدواج و بالعكسش به طلاق كشيده ميشه
يكي هم اخرش ميميره
يك نفر هم به نون و نوايي ميرسه
اون بابايي هم كه باعث شد باباي باران بره زندان يه ارتباطي با اون قضيه كه يكي بچشو از دست داد در اوايل فيلم داره !
خوب بحث من عكس دار بودن يا بدون عكس بودن شناسنامه نيست ! بلكه شماره ي شناسنامه هست كه به اسم باران رياحي صادر شده .. همه ي اموال رياحي هم به نام باران رياحي ثبت شده !نقل قول:
پس باران اصلي صاحب تمام اموال رياحيه و لازم نيست رياحي كاري انجام بده !
من جای طاها بودم نادر وزنش رو خفه میکردم:n02:
با دیدن این قسمت حرفی واسه گفتن موند ؟ :n02:
حد و مرز مضخرف بودن تو این سریال دیگه اسمون هارو رد کرده :دی
من که کلا نگاه نمی کنم صداش تو اتاق میومد، یعنی چی که نادر 500 میلیون دیگه می خواد به شکیب بده :دی
اصلا امکان نداره همچین چیزی، الان دیگه به نفر 200 هزار تومن میدی میره سر یک انسان رو میکنه تو اب بعد این 700 میلیون طلب کرده و نادر هم خیلی راحت میگه باشه. :دی
خلاصه دیگه شورشو در اومده
دقیقانقل قول:
اصلا این دوتا رو ولش
فکر کن شما یا من شرکت داشته باشیم ، یکی بیاد بره روی صندلی ریاست بشینه بگه ماله منه بعد ما بریم با هم صحبت کنیم تا مصالحه کنیم ، بعد وکیلمون از خودمون منگل تر باشه بگه این قضیه خیلی پیچیدست ...
همه اینها به کنار هر شب می شینیم می بینم :n08:
یه نکته ی جالبش این بود که اول فیلم وقتی که باران رفت و نادر و زنش اومدند خونه نشان داد که زنش یه لیوان اب با قرص دستشه
اگر دقت کرده باشید توی اکثر فیلم ها و سریال های ایرانی شخص پولدار ناراحتی عصبی داره و قرص اعصاب مصرف میکنه!!!:n13:
اخرسر باران ميميره و اون پسر متعهد رو اسكن ميكنن با فتوشاپ جاي باران قالب ميكنن به بابايي! :n19:شدت مسخرگي فيلم بيش ترتره كه!:n22: