مبارکت باشه ;)
خوبه منو از نگرانی واس هنگ سیستم در آوردی :دی
مبارکت باشه ;)
خوبه منو از نگرانی واس هنگ سیستم در آوردی :دی
نه غمت نباشه...dvd key داشته باشی ردیفه:40:نقل قول:
این داس فلش از عقل محرومه :دی
فرمویر رو پاکیدم ، الان کنسول هی چراغ میده (بااااااااو ترافیکه چه جوری انتظار داری من برم که هی چراغ میدی :دی) ، بعد نه داس فلش نه جانگل هیچ کدوم نمیشناسنش ، ولی با جانگل Intro رو میزنم و بعد Yes سریع پاور درایو رو روشن خاموش می کنم میره وندور و جانگل هم میشناسه و یک عمر به خوبی و خوشی زندگی می کنن حالا این داس فلش رو چی کارش کنم؟؟؟
با جانگل میشه فرمویر رو رایت کرد؟؟؟ چه جوری؟؟؟
و اینکه تا الان که توی هیچ مرحله ای یک ذره هم هنگ نداشتم (سیستمم اون قدرا هم فاجعه نیس مث که :دی) ، و اینکه جانگل هم روی ویندوز اکس پی جدید که ریختم بالا نمیاد چون رانتایم ویژوال سی نصب نکردم... اشکال داره روی همین سون با جانگل فرمویر بریزم ، یا اینکه اشکال داره رانتایم ویژوال سی بریزم روی اکس پی؟؟؟
تنکس ;)
دوستان به راحتی فلش شد... بعد از انجام این کار متوجه شدم تا حدی این که همه میگن ال تی ریختن سخته و کنسول فنا میشه و اینا ، چیزیه که فروشنده ها واس جیب خودشون به مشتری گفتن :دی من داشتم از استرس می مردم... ولی به شدت آسون بود... از نصب ویندوز آسون تر :دی فک می کردم سیستم کار درست میخواد که با وجود ترکیده بودن سی پی یو من ، به راحتی و ظرف 1 ثانیه جانگل دی وی دی کی گرفت ، به راحتی و ظرف 1 ثانیه جانگل فرمویر ایریز کرد ، به راحتی و ظرف کمتر از یک ثانیه :دی بردمش روی وندور ، به راحتی و در عرض 10 ثانیه فرمویر رایت شد :دی
من هم به شخصه اصلا داس فلش کنسول رو هر کار کردم نشناخت... ولی جانگل فلشر به راحتی شناخت... و فقط با زدن دو تا دکمه (حتی نیازی به سیو فرمویر کوک شده نیست) یکی واس رایت فرمویر و یکی هم واس خروج از وندور ، کار تموم شد...
ویندوزم هم 7ــه و 4 تا تب IE ، یه ادوب ریدر ، یه آنتی ویروس ، اسنگیت ، یاهو مسنجر ، پی سی سوییت سونی ، پی سی سوییت نوکیا (گوشیم نفله شد پی سی سویت رو هنو دارم :|) ، بکاپر نرو هم باز بودن :دی
لطفا یه آموزش lt + 1.9 برای درایو هیتاچی بزارین!!!!!
آپدیت کردم کپی خوریش پرید !
ورژن درایو 0078fk است.
مرسی از هر کی که راهنمایی میکنه
دوستان عزیز من دستگاهم وقتی خریدم کپی خور بود الان lt plus نیاز اضافه کردن سخت افزار هست یا نرم افزاری میشه آپدیت کرد و اینکه اگه ما از بازیهای stealth تو live استفاده کنیم کپی خوریش باطل میشه ؟
2- آیا داشبورد و آپدیت کنم کپی خوریش باطل میشه ؟
با تشکر
دوستان من پاک کردن فریمور رو انجام دادم بعد از اون جانگل دیکه درایو مونو نمیشناسه و حتی پس از روشن کردن ایکس باکس درایو هیچ تکونی نمیخوره وثابت هست ایراد از کجاست؟من دقیقا طبق آموزش رفتم ولی الان درایو از کار افتاده چرا؟
دوستان lt+ 1.91 و 1.92 چه فرقی با هم دارن؟
اصلا 1.92 داریم؟
ریختن هر دوشون از همین روش ممکنه؟
دوستان من نفهمیدم چه بلایی سر خودم آوردم
ولی تو اون مرحله پاک کردن فریمور یه پیغام faild گرفتم بعدش هر دیگه اصلا درایو رو نمیشناسه
اصلا میگه no VIA port
نمی دونم چی کارش کنم
درضمن درایو رو که به ایکس باکس هم وصل میکنی بالا نمیاد صفحه سیاه میشه مینویسه System error
چی کار کنم؟
دوستان کنسول محترم من ارور e63 میده.
فکر کنم خدا بیامرز شد:31:
راهی هست زندش کنم؟
.................................................. ..........
به میمنت و مبارکی برد درایور رو عوض کردم درست شد.ظاهرا سوخته بود به طور نامنظمی داغ میکرد