نقل قول:
جامهایی که ذوب اهنو سپاهان رو هم گرفتن یک بیستمه استقلال پرسپولیس هم نیست بعد شما برمیگردی میگی نباید خرجه استقلال پرسپولیس بشه چون ازشون جسد مونده؟
من هرچقدر پست خودم رو مرور کردم چنین چیزی ازش درنیومد که گفته باشم نباید خرج استقلال و پرسپولیس بشه ، صرف کردن هزینه برای این دو تیم از دید من مشکلی نداره اما نه از طریق تضعیف سپاهان و ذوب آهن / شما باور میکنید کرار با 350 میلیون به استقلال اومده باشه ؟؟؟ یا رحمتی با این مبلغ به تیمی دیگه بره چون سپاهان ملزم به رعایت سقف قراردادها شده ؟
مشخصا دو سوال در پست من بود که شما پاسخی به اون دو ندادید :
1-
نقل قول:
زمانی که سپاهان قهرمانیش مسجل شد چند امتیاز بود اختلاف امتیاز دو تیم ؟؟؟
2- تا چه زمانی قراره هزینه صرف ناکامی بشه ؟
+
مشخصا اشاره کردم : "به خصوص پرسپولیس" ، یعنی عملکرد استقلال رو بهتر از پرسپولیس دونستم /
اما :
از دید من گذشته ها و افتخارات سابق ملاکی برای سنجش امروز نیست ، شخصا ترجیح میدم در زمان حال زندگی کنم و افتخارات گذشته رو در حد همون خاطره های خوش بایگانی کنم .
نقل قول:
شما سپاهانو با بارسلونا مقایسه میکنی؟عزیزه من بارسلونا کجا سپاهان کجا؟رئال رفتو برگشت 4 امتیاز از بارسا گرفت؟یا تو برنابئو 4 تا بهش زد؟وضعیته الانه شما شده مثله وضعیتیه چند ساله ی استقلال پرسپولیس حالا اگه میتونید موفقیتاتونو ادامه بدینو بهتره در مورده تیمه خودتون صحبت کنید و پرطرفدارترین تیمهایه اسیارو با جسد تشبیه نکنید.
باز هم تحریف نوشتار من ، حداقل میگذاشتید در زمانی که در قید حیات نبودم :31:
باز من سپاهان رو با بارسلونا مقایسه نکردم ، فهوای کلام من این بود که من رئالی نمیام هیچوقت با افتخار بگم رئال با 2 امتیاز اختلاف نسبت به بهترین بارسای تاریخ دوم شد چون در زمان حتمی شدن قهرمانی بارسا (اگر اشتباه نکنم) اختلاف دوتیم 8 یا شاید 5 یا 6 امتیاز بود ، و این مقایسه با صحبتی که شما داشتید مبنی بر یک امتیاز اختلاف ، از نظر من قیاس درستی هست / به نظرتون اگر سپاهان به امتیاز بازی با سایپا نیاز داشت با تیم دومش به بازی میومد ( کاری که بارسا در 2-3 هفته ی آخر لالیگا انجام داد چون قهرمانیش قطعی شده بود) ؟؟؟ و آیا سایپا تیمی بود که بتونه در برابر اون سپاهان با نفرات اصلیش مقاومت بکنه ؟؟؟
+
صرفا جهت اطلاع : من طرفدار تیمهای اصفهانی نیستم ، ظاهرا پرسپولیسی هستم ولی تعصبی ندارم که سلطان و شهریار و جادوگر و ... رو ارجح بدونم و پرسپولیس رو بهترین و بی نقص و همیشه هم حق به جانب باشم /
نقل قول:
شما تعریفتون از پروسه چیه؟در طول کل فصل بردایه استقلال18 تا بوده برایه سپاهان هم 18 تا به اضافه اینکه تو بازیهایه رو در روشونم استقلال 4 امتیاز
تعریف من از پروسه ، مدت زمان تعریف شده ی تورنمنت با آغاز و پایان مشخص هست ، در پایان به تعداد برد بیشتر یا برد مساوی ، به کمترین باخت ، به بیشترین گل زده ، به کمترین گل خورده و... جام تعلق نمیگیره ( مگر در موارد خاص و بسیار نادر که تساوی امتیازات ، فاکتورهای دیگه ای مثل اوریج گل دخیل در تعیین قهرمان هست) و تیمی جام رو بالای سر میبره که امتیازات بیشتری داشته باشه /
نقل قول:
پرسپولیسم که هم ذوب اهنو رفتو برگشت 5 تاییش کرد هم رویای جام حذفیو برایه سپاهان بر باد داد
جوری میگید رویای سپاهان رو بر باد داد ( اون هم سپاهان قهرمان و بی انگیزه و خسته ) که گویا پرسپولیس 120 دقیقه سراپا حمله کرده ، اون هم در یکی از بی کیفیت ترین بازیهای امسال /
نقل قول:
پس خوشحالم خودتون قبول دارین استقلال پرسپولیس با اینکه تویه اوج نبودن(از دیده شما جسد بودن)این نتایجو گرفتنو دورانی که تویه اوج نیستن اختلافه زیادی با دورانه اوجه سپاهانو ذوب اهن ندارن
باز درمورد استقلال صحبتی ندارم ولی واقعا بازی های فاجعه ی پرسپولیس در آسیا رو قابل مقایسه با بازیهای ذوب آهن نایب قهرمان آسیا میدونید که تیم فیل بزرگ رو رفت و برگشت تحقیر کردند ؟
یا بازیهای سپاهان این فصل در گروهی و حذفی آسیا ؟؟؟ هرچند استقلال هم در آسیا خوب نبود ، وقتی تیمی بازی 2-0 برده رو 2-2 از دست میده مطمئن باشید اون تیم ضعف فنی داره ( به خصوص که برای استقلال این فصل نیمه ی مربیان چند بار این اتفاق تکرار شد ) .
در کل : بیایم خیلی متعصب نباشیم اون هم وقتی همه با هم هموطن هستیم .:5: