san disk هم خوبه.
Printable View
san disk هم خوبه.
حامد ساندیسک که من دارم روش نوشته سونی
یعنی اینا با هم جدا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم سان دیسک بهتره. روی گوشی خودم سونی 2 گیگ گذاشتم ، راضی هم نیستم. هر دفعه اطلاعاتشو میریزم روی کامپیوتر و مموری را فورمت میکنم و دوباره اطلاعاتشو بر میگردونم که فایلهام قاطی نشه . مثلا یه آهنگ دارم گوش میکنم وسطش یا قطع میشه یا یه آهنگ دیگه پخش میشه . این یه نمونه از بدیهای این مدل مموریه.
نمیدونم والا.ظاهرا روی مموری خودم هم نوشته sony و san disk .دی..
رم های ارزون قیمت و چینی این مشکلات رو دارن من سونی خریدم 2گیگ و اصلی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
من شنیدم سان دیسک بهتره. روی گوشی خودم سونی 2 گیگ گذاشتم ، راضی هم نیستم. هر دفعه اطلاعاتشو میریزم روی کامپیوتر و مموری را فورمت میکنم و دوباره اطلاعاتشو بر میگردونم که فایلهام قاطی نشه . مثلا یه آهنگ دارم گوش میکنم وسطش یا قطع میشه یا یه آهنگ دیگه پخش میشه . این یه نمونه از بدیهای این مدل مموریه.
منم سونی 2 گیگ دارم، عین رم فابریک 512 خود گوشی کار میکنه :)
سلام دوستان
میخواستم گوشیمو فلش کنم یه آموزش کامل همراه با نرم افزار های مورد نیار برای این کار میخواستم
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید
p1
فلش نكن...آپديت كن
اين هم آموزش:
موفق باشي.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
سان دیسک سرعتش از سونی بیشتره
روی رم یا نوشته سان دیسک یا نوشته سونی
هر دو رو امتحان کردم تو نصب نرم افزار سان خیلی سرتر بود
دوست من یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده که باید فلش بشه حالا اگه کسی آموزش فلش p1 رو بزاره ممنون میشمنقل قول:
من اصفهانو زیر و رو کردم نتونستم مموری اصل گیر بیارم . مجبور شدم از این تقلبی های فله ای بخرم. کسی 4 گیگ اصل توی اصفهان سراغ داره ؟ با قیمت.
سلام یه سوال
من نمیتونم وارد کانتکتام بشم اگه گوشیمو آپ دیت کنم مثل فلش کردن عمل میکنه؟یعنی درست میشه
بله :46:نقل قول:
کاملاً میشه عین روز اولش، ولی با آخرین آپدیت که همه چیز بهتر شده
راستی دقت صفحه لمسی اومده پایین
مثلا اگه بخام از روی کیبرد مجازی حرف f رو با قلم تایپ کنم باید روی a کلیک کنم.
با آپدیت این مشکل حل میشه؟
چیکار کنم؟
آقا فرق پي وان هاي كيبرد فارسي با كيبرد انگليسي تو چيه ؟ و براي خريد كدومو پيشنهاد مي كنيد
کیبورد فارسی ها سفارش عربستان و امارات هستند به نظر من که کیبورد فارسی(عربی ) نخر چون قیافه گوشی را خراب میکنه..
سلام بچه ها بلاخره با dial up گوشیمو up dade کردم(حدود 6ساعت و 30 دقیقه)
دقت صفحه لمسیمم درست شد
بروcontrolpanel setupwizard بعد گوشی رو کالیبره کن
فقط دقیق بزن
عزيزان سلام
براي محافظ صفحه نمايش P1 از اين برچسبها با اندازه فابريك هست؟
قيمتش چنده
جنس خوبش چيه؟
از این برچسب های بزرگ ال سی دی دوربین بخر و بعد خودت کوچیکش کن اندازه صفحه گوشی.
این فابریکا جنسش خوب نیست بعد از یکماه پر خط میشه ولی این بزرگها خیلی کلفت و شفاف و نرمه زود هم خراب نمیشه .
سلام
آقا این 5800 نوکیا رو دیدین زده رو دست گوشی ما هرچند زمان عرضه p1 نوکیا گوشی لمسی نداشت ولی حالا زده GPS هم داره من دو تا ایراد دیدم یکی اینکه ویرایش آفیس نداره و صفحه کلید هم نداره
ویرایش آفیس که براش برنامه موجوده.کیبورد مجازی هم که داره.
میتونه ارتقاء خوبی باشه.
چرا P1 از G900 گرون تره ؟
وقتی شنیدم حال کردم !
به نظر من P1 از 5800 بهتره چون شنیدم سرعتش خیلی پائینه و زیاد هنگ می کنه
ولی 5800 خوشگلتره !
شای علتش کم شدن اون تو بازار باشه.
درسته ولی 5800 ویژگی های بهتری داره.
:20:قیمت گوشی سونی اریکسون P1i الان توی مشهد 290 تومنه:19::laughing:
قبلا بحث شده که کارایی P1 از w960 , G900 بهترهنقل قول:
من توی عکسهاش از 5800 خوشم اومد ولی وقتی خودش دیدم چنگی به دل نمیزنه حداقل وقتی خاموشه زشته
باز بگی از P990 به خاطر رم زیادش میشه قبول کرد ولی از G900 و W960 چرا سرتره هر سه گوشی مثل هم میمونننقل قول:
قبلا بحث شده که کارایی P1 از w960 , G900 بهتره
از کجا ها باید خرید آقا مهرداد ؟نقل قول:
من الان تقریبا 9 ماه p1 دارم نزاشتم حتی یه خش هم رو ال سی دیش بیافته اما الان 2 روزه برچسبشو به خاطره خش زیاد کندم دارم سکته میکنم lol آخه خیلی به سالم نگه داشتنش حساسم . حسابی حواشو دارم همین دیروز بازش کردم تمیزش کردم ...طبق همون فیلمی که بچه ها گزشته بودن ....
به نظره من کیبرد پی1 ارزش بیشتری داره تا ال سی دی بزرگتره 5800 و دیگر مزایاش.
من بین پی1 و 5800 100 در 100 پی1 را انتخاب میکنم چون به کیبرد نیازدارم
خوب ببینید هرکی یه سلیقه ای داره ولی باز هم پی وان با اکثر سلیقه ها جور در میاد
و این که تنها مشکلش بنظر من جی پی اس هست همین
من که یه سال بدون برچسب حسابی ازش کار کشیدم آخر کاری هم سالم سالم بود.نقل قول:
سلام.اولا میخواستم بدونم الان قیمت p1توبازارچنده؟
دوما به نظر شما کلا میارزه p1 بگیرم یا نه؟
اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید من قبلا k800 داشتم الان هم 1200 دارم.
ممنون میشم.
پي1 ارزش خريد داره الانم قيمتش خيلي مناسبه.گوشي پر کاربردي هست و تقريبن گوشيه کم بياري نيست.
ولي ناگفته نماند که بهتر از پي1 در راه است.
در ضمن به نظره من بهتر از پي1 فقط ميتونه ان97 باشه......
البته من منظورم فقط با تاچ هاي سيمبين بود.
سلام.
اصل این گوشی کجایی هست؟؟ تقلبی هم داره؟؟ اگه داره چجوری میشه تشخیص داد؟؟
و لطفا لیست تمامی متعلقات که هنگام خرید باید تحویل بگیریم چی هستن؟؟
صدای این گوشی در حد چه گوشی هایی هست؟؟ ( N73,W810,K770,K500,D900,N70,K700,3250,P990 و...)
صفحه نمایشش در روز و زیر نور خورشید چطوره؟؟
و کلا مزایا و معایبش چیه و هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟؟
سلام فرشاد جان.نقل قول:
اصل پي1 ماله چينه يعني در چين تحت ليسانس ساخته ميشه.تقلبيشم اگه بگيري دستت معلومه......البته اگه از مغازه هاي بزرگ و معروف بگيري اکثرن اصلي بت ميدن من خودم از فروشگاه صنايع فولاد در اهواز خريدم.
متعلقات هم فکر کنم عکسش باشه اگه دوستان دارن بزارن.
صداش به نظره من خوبه و جايي براي ناراضي بودن نميزاره.صداش به راحتي شنيده ميشه و از کيفيت خوبي هم برخورداره.تو مايه هاي پي990 ولي حدود 30 درصد بلندتر.
در زير نور خورشيد هم در حد قابل قبولي ميباشد ولي بهتر از پي1 خيلي ميباشد.
به نظره من گوشيه خوبيه و معايب خاصي نداره.ولي از مزاياش ميشه به تاچ بودن و کيبرد خوب و بدنه ي محکم و سيستم عامل خوب نام برد
سلام به همه من دیشب به تاریخ 88/3/5 رفتم گاجره و کلا موبایل فروشی های این قسمت مشهد گوشی P1 رو 240 تومن می فروخت.
سلام دوباره به همه من اشتباه نوشتم 240 تومن نیست 290 تومن هست.
از همتون معذرت می خوام :11::31:
طراحی+ساخت از اول تو چین بوده.(تقلبیش رو تا به حال ندیدم)نقل قول:
حواست باشه که کیفش رو قاپ نرن!
صداش رو وقتی بلند میکنی زیاد راضی کننده نیست.(از لحاظ کیفیت)
صفحه نمایشش زیر نور واقعا خوبه.
آقا من يه P1 گرفتم، دو ماه نيست كه خريد باشمش !!ولي وقتي از خونمون حدود 500 متر دور بشم و هر جاي شهر هم برم انتن نميده !! با هر سيمكارتي هم بگيد تست كردم!!اگر هم بشه زنگ بزني سر 7 ثانيه قطع ميكنه ! يه مستر ريست هم كردم ولي درست نشد ربطي نداشت...!! كمك!!!
اپدیت به احتمال زیاد مشکلتو بر طرف میکنه