نه. تا پایان تابستون فعاله. فعلا هفتگی هم فعلا نمیشه و ماهیانه هم نه. روزانه ولی چرا
تا بعد از تابستون تعرفه های دیگه معلوم بشه!! و دوباره بشه استفاده کرد!!
Printable View
نه. تا پایان تابستون فعاله. فعلا هفتگی هم فعلا نمیشه و ماهیانه هم نه. روزانه ولی چرا
تا بعد از تابستون تعرفه های دیگه معلوم بشه!! و دوباره بشه استفاده کرد!!
من که فعلا تا 20 مهر فعالم
من اخرین باری که اینترنت نامحدود یک روزه گرفتم یک روز هم حساب نکرد
در اصل بایداین اینجوری میشد مثلا اگه 4 بعد از ظهر فعال کردم تا فردا 4 بعد از ظهر اعتبار داشت
اخرین بار که زدم 4بعد از ظهر فعال کردم گفت تا ساعت 12 شب همون روز بیشتر اعتبار نداره
بازی جدیده ایرانسله ؟؟؟:2:
آره منم 6 بعد از ظهر 27 شهریور فعال کردم ولی ساعت 8 sms اومد که تا ساعت 12 فقط فعال هست بعد من فکر کردم که دیگه تموم شده و میخوان جمع کنن!!!نقل قول:
میتونم به جرات بگم ایرانسل کم آورده...
این بازی هارو فقط ایرانسل در آورده. من مدتی هست همراه اول دارم و اصلا هچین مشکلی نیست!
خوشبختانه .اگه هم ایرنسل بخواد باز این سرویس رو بگذاره باید یه فکری روی کیفیتش و زمان بندیش بکنه!
چه بسته ای رو استفاده میکنید؟ دایمی یا اعتباری؟ چه مدتی است که استفاده میکنید؟نقل قول:
اینجایی که ما هستیم ایرانسل بهتر از همراه اوله . و سرعت خوبی داره . من راضی هستم
ممنون دوست عزيزنقل قول:
حل شد..... فقط Internet Sharing در قسمت Start>Tools بود.
باز م تشكر
نقل قول:نه بابا، من یه روزه فعال میکنم تا 48 ساعت وصله!!نقل قول:
تا شب بعد از sms تا ساعت 24 وصل میشه ( این اخطار فقط جهت ترساندن شما فرستاده شده و هیچ گونه ارزش دیگری ندارد:27:)
اين حرف دوست بالايي تاييد ميشه.من يه روز دقيقا ساعت 11 صبح يه بسته 1 روزه فعال كردم تا فرداش ساعت 12 شب ميشد استفاده كرد.