افسانه نوشتن ....نقل قول:
:18:نقل قول:
من که ندیدم حقیقتش
Printable View
افسانه نوشتن ....نقل قول:
:18:نقل قول:
من که ندیدم حقیقتش
آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!!
نه دوستاننقل قول:
اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه
به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !
اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده
من تو سایت داوران و ویکی این قانون رو ندیدم تا به حال هم فکر نمی کردم که چنین قانونی باشه شما منبعی دارید برای این قانون.البته موردی که من اشاره کردم دقیقاً همین موردیه که شما گفتیدنقل قول:
من اینو چند بار از تلوزیون از زبون گزارشگر ها و کارشناس های داوری شنیدم
یک جایی که یادمه شنیدم تو همین Euro 2012 بود بازی اسپانیا و و یک تیم دیگه که الان یادم نیست چی بود
اسپانیا دقیقه 89 یا 90 گل زد که اینیستا و ناواس با دروازه بان تک به تک بودن و اینیستا پاس داد و ناواس و اونم راحت زد تو گل
اونجا گفت که ناواس چون از توپ عقب تر بوده پس پاس اینیستا آفساید نیست
سلام.می خواستم بدونم با توجه به اتمام فصل نقل و انتقالات اروپا که 3 روز پیش به اتمام رسید و همچنین با توجه به اینکه هنوز FIFA 13 به بازار نیومده آیا فایلی هست که کل نقل و انتقالات را در FIFA 12 بروز کرده باشه و تا اومدن FIFA 13 در FIFA 12 بشه با نقل و انتقالات جدید بازی کرد؟اگر برای pc اومده لطف کنید لینک دانلودش را قرار بدید.ممنون.
بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........نقل قول:
من یکی رو که میگی همیشه یک کدوم از این عوامل رو ندارم . یا مهارت ندارم و خیلی روحیه ام بالاست . یا مهارت دارم و روحیه ام پایینه . البته داشتن مهارت باید در حین داشتن روحیه باشه که بشه ازش استفاده کرد .نقل قول:
اقا من یه چیزه کلی بگم.
زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر :31: )
آفساید در حالت تک به تک
........ <-- دروازبان
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ............... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده
آفساید نیست در حالت تک به تک
........ <-- دروازبان
...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......
دقت کردین از این مورد دومیه خیلی کم پیش میاد توی فیفانقل قول:
نقل قول:
اره بات موافقم.
برای بازی کردن با دسته پچی چیزی میخواد ؟ خونه دوستم هرکاری کردیم نشد با دسته بازی کنیم .
بله میشه واسه این بازی و واسه خیلی از بازی های دیگه که دسته های USB رو ساپورت نمیکنن ، با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل رو برطرف کرد:11:نقل قول:
یکی از نکات جالب و بسیار زیبای فیفا اینکه وقتی مثلا با یه تیمی توو لیگ داری بازی می کنی , اگه با اختلاف زیاد توو جدول اول باشی اون تیم توو بازی می بینی زیاد خوب بازی نمی کنه. اما حالا همون تیم اگه مثه من توو مثلا توو جام باشگاه ها بهش بخوری می بینی اصلا یجور دیگه بازی میکنن. الان من درست دیشب همیجوری اتفاق افتاد. با استون ویلا توو لیگ بازی داشتم چون با اختلاف امتیاز 13 از رغیب دوم جدول اول بودم حریف میلی به بازی نداشت اما چندتا مسابقه بعد توو لیگ قهرمانان به همین استون ویلا خوردم که اصلا شده بود بارسلونا. انقد با انگیزه و خیلی خوب بازی میکرد که باس می دیدی. البته اخرشم 6 -1 باختا. کلا این حالت فیفا فوق العادست.
سلام لینک دانلود این بازیو ممنون میشم بزارین برام.
ولی پارت پارت نباشه با تشکر.
داداش یه سرچی تو سایتای دانلود ایرانی کن پیدا میکنی .نقل قول:
فکر کردی اوروچی هست ؟
دانلود نکن وایسا یه چند روز دیگه دمو نسخه 2013 میاد بزار با اون حال کنی نری یه دفعه 6 گیگ دان کنی بعد فیفا 13 میاد دموش اونو هم دان کنی یه مدت دندون رو جیگر بزارنقل قول:
سلام
آقا خبر ندارید فیفا 13 کی میاد؟؟ دموشو نمی گما، خودشو می گم
این تاپیک خود بازی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیفا 13 هم 28 سپتامبر میاد
:11:
سلام. ما تازه اومدیم فیفا 12 بازی کنیم، مسخرمون نکنیدا :41:
چند تا سوال داشتم. یکی اینکه چرا تو پاس دادن من انقد مشکل دارم. یعنی باید دقیقا درس جایی پاس بدم که بازیکن هست. اگه دو درجه هم اونورتر پاس بدم پاس میره یه جا دیگه اصن.
یا اینکه چه جوری بازیکن ها انقدر ایه جورین، سریع دریب می خورن، یه بازیکن دفاع ساده هم راحت دریب می کنه بهترین مدافع های تیم های خوبو!
و اینکه چی کار کنم که بازیکنم بره دنبال توپ وقتی بدون توپ هست.
و اینکه چطوری بازیکن صاحب توپ حریف رو تححت فشار بذارم؟
پیشاپیش تشکرات فراوان.
میگم ولش کنی بهتره . چون داره فیفا 13 میاد و معلومه که بهتر از قبل شده . صبر کنی بهتره . ولی به هر حال:نقل قول:
1.برو توی قسمت تنظیمات کنترل و ببین یه وقت روی منوال نذاشته باشی کنترل رو.
2.اینکه توی فیفا یه مدافع هم از تیم CPU بتونه دریبل کنه عجیب نیست . ولی اونقدر ها هم سخت نیست گرفتنش با اون مدافع های خفن . شما فقط باید رو دفاعت کار کنی.
3.اگه منظورت موقع دفاعست که یا همین جوری با حرکت معمولی میری دنبالش یا با گرفتن A روی دسته. اگه هم غیر از دفاع رو میگی که همین جوری برو سمت توپ خودش میره میگیره.
4.با همون گرفتن A بازیکن حریف تحت فشار میره. که اگه هم RB رو بزنی رفیقت میره فشار میاره . اگه هم با هم بزنین دو نفری به طرف فشار میارین تا از اونورش بزنه بیرون .
امتحان کنید نمی خوام همینطوری حرف رو باور کنید چون باورش سخته برای خودم هم باور کردنی نبود...
بعضی وقتا پسر خالم میاد خونمون دو تایی توی یه تیم در دیفیکالتی لجندری سعی می کنیم منچستر یونایتد رو ببریم معمولا هم میلان بر میداریم خلاصه بگم که عملی نبود و نمی تونستیم ببریم بازیو دو تایی بعد قضیه یه مقدار بغرنج ش من خودم سعی می کردم تنهایی بازی کنم تیم ملی اسپانیا بر می داشتم یا تیمای قدرتمند ولی در کل بازنده بودم خیلی کم و یک در 100 احتمال برد داشتتم یه روز به پسر خالم گفتم سخته واقعا خقیقتا نمیشه برد توی لجندری... ولی پسر خالم خیلی راحت ادعا می کرد که چون با دسته ایکس باکس راحت نیست واسه همین نمی تونه بهم می گفت من توی لجندری با همون میلان بازی رو 4-2 یا 3 - 1 می برم منم اصلا باورم نمیشد خلاصه همین دیروز گفتم راست می گی بیا تنهایی بشین ببینم می تونی ببری یا نه... و دید که نمیشه حقیقتا نمی تونه ببره بازیو و توی همون نیمه اول 4-0 ابکش می شد.
خلاصه بهونه آورد گفت باید با PC بازی کنم گفتم اوکی پاشو PC رو بیار بازی کن ببینم آورد یدم بعله توی لجندری خیلی راحت بازی می کنه! ولی چشمم روشن لجندری نسخه PC در حد World Class ایکس باکس هم نیست برگشتم بهش گفتم هیچ ربطی به دسته نداره جیگر طلا اینا بازیشون خیلی ضعیفه گفت راست می گی بیا بازی کن دسته PC رو که اصلا هم باهاش راحت نیست برداشتم شروع کردم به سوراخ کردن! اسلایدر ها رو هم چک کردم که همه اشون روی 50 باشن ولی واقعا دیدم خیلی لجندری PC آسون تر از اکس باکسه واقعا اسون یه چیزی بین Professionale و World Class اکس باکس هست سختی بازیشون یعنی کسانی که روی PC نمی تونن لجندری رو راحت ببرن شک نکنن با اکس باکس آبکش می شن... اینارو برید امتحان کنید چون باور کردنی نیست برای خودم هم باور کردنی نبود اگه می خواهید ببینید تقریبا لجندری فیفا در اکس باکس توی چه سطحی سرعت و شتاب حریف رو بذارید روی 60 دقت پاس روی 65 و سرعت پاس 55 و شوت ارور روی 35 و سرعت شوت 55 دیفیکالتی دروازبان حریف روی 65 و گزینه های Run و Marking رو بذارید روی 65 و بذارید مال خودتون روی 50 باشه همه شون حالا برید بازی کنید و دیفیکالتی اکس باکس رو توی لجندری تجربه کنید... حتما می گم PC باز ها یه بار روی اکس باکس بازی کنن ببینن که چه مدلی وحشیانه بازی می کنه حریف
نقل قول:
من که ایکس باکسم بازی کردم مشکلی نداشتم. بحث ایکس باکسو PC نیست. درسته درجه های سختی توو ایکس باکسو پی سی فرق دارن اما بحث قلقه بازیه که باس دستت بیاد. مثلا قلقه لجندری پی سی: توپو بده فورواردت ببر گوشه ی زمین هی سرتوپ بزن با پایین بعد کافیه یه نیش به توپ بزنی تا گل شه. حالا می خواد هر تیمی باشه. من با این کار محاجمم 69 توو یه فصل گل زد. همچی به خوده ادمه که قلقه بازی دستش اومده یا نه.
69 تا که سهله شما رو ایکس باکس بری 6 تا گل هم نمی تونی توی کل کریر بزنی چه برسه یه فصل!
اتفاقا چون با یه مهاجم می تونی 69 تا گل بزنی مطمئن باش که درجه سختی PC خیلی آسون تر از ایکس باکسه خواهشا برو ایکس باکس گیر بیار بازی کن یا اسلایدر ها رو اونطور که گفتم تنظیم کن ببین بازی وحشیانه حریف رو
69 گل توی یک فصل با یک بازیکن؟ اونم توی لجندری؟ اونوقت حال اسلایدر ها چطور بود ؟ خوب بودن؟ احیانا سرعت یوزر تیم روی 75 اینا نبود که؟ یا شوت ارور روی صفر نبود که؟ البته خوب با دیفیکالتی راحتی که امروز از PC دیدم خیلی هم سخت نیست ولی این کار رو روی ایکس باکس نمی تونی محاله! جدا می گم یا ایکس باکس گیر بیار یا اسلایدر ها رو تنظیم کن تا بدونی چی می گم
من همیشه میگفتم نسخه پی سی با کنسول فرق میکنه . حتی گرافیکش .نقل قول:
اما فکر نمیکنم درجه سختییاشون فرق کنه . من خودم PC با دسته ایکس باکس بازی میکنم . تنها سختی ای که توی نسخه ایکس باکس دیده بودم کنترل سختتر تیم هست نه هوش مصنوعی و قدرت تیم حریف . ایکس باکس روونتره اما کنترلش سختتره . چون اینو حتی انلاین بازها هم میگن . پس از CPU نیست از کنترل بازیه .
من یه چیز ساده گفتم :
امتحان کنید!
اگه نمی خواهید امتحان کنید دیگه نگید فرق نمی کنه چون نکردید و نگید فکر نمی کنم اینطور باشه چون توی پست قبلیم هم گفتم خودمم فکر نمی کردم پس توی فکر نکردن تفاهم داریم فرقمون اینه من هر دو رو موشکافانه بازی کردم و مقایسه کردم ولی شما توی مرحله فکر نکردن هستید که یه مرحله قبل از امتحان کردنه
عزیز من من هم ایکس باکسشو بازی کردم هم PC. ایکس باکسم واسه خودش قلقایی داره. مثلا شوت از راه دور توو ایکس باکس خیلی راحت می ره توو دروازه تا PC. من توو ایکس باکسم لجندری بازی کردم با چلسی قهرمان شدم. عزیز در ضمن من هیچ کدوم ازون تنظیماتی که گفتیو دست نمی زنم همشون رو 50 هه. اگه باور نمی کنی سیومو می خوی واست بزارم ببین. من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم. ایکس باکسشم واسم زیاد سخهت نبود. بازیم می گم به خود ادم بستگی داره.نقل قول:
آرمین جان با حرفت 100% موافقم .... دوست من روی پی سی بازی میکنه بعد همین که میاد پیش من نمیتونه با ایکس باکس روون بازی کنه میگه گل زدن سخته و کلا قدرت پاس و این چیزاش فرق داره !! مثلا همیشه گیر میده که چرا پاس های تو عمق هوایی اینطوری میرن .نقل قول:
بله جوابم رو گرفتم ممنونمنقل قول:
من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم
یه چیزه بزیار بزیار جالب (صدری گفتم :31:) اقا پنالتی شد بعد یارو اومد پنالتی زد توپ خورد توو تیر , البته به تیر بعد اومد دوباره جلو پایه خودش کمک داور افساید گرفت. :22:الان اجازه هست برم توو دیوار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
آفساید نگرفته
خطا هست
اگه تو پنالتی توپ به تیر بخوره (واصلا به دروازه بان نخوره) پنالتی زننده توپ برگشتی رو نمیتونه بزنه
مثل این میمونه که پنالتی رو بخواد دو ضرب بزنه که نمیشه!
اخه قشنگ بعدش صحنه اهسته ی افسایدو نشون داد. 2 تا خط زردو قرمزم نشون داد که موقع افسایدو نشون می داد.نقل قول:
سیو کردی ریپلیشو؟ سوتی جالبیه :31:نقل قول:
نقل قول:
نه شرمنده . خودمم خندم گرفت :31:
اقا من يه سوال دارم اگه با يك كنسولي كه بازي هاي كپي اجرا ميكنه بخام استثنايا فيفا ١٣ رو ارجينال بخرم و باهاش لايو برم بازم خطر بن شدن دارم؟
سلام
تو فیفا چرا همش پنالتیو به وسط می زنه؟ چه جوری می شه به گوشه ها زد؟ دروازه بان چه جوری شیرجه می زنه؟(تو پنالتی) اینا رو برا جویستک می شه توضیح بدید
باید موقع زدن پنالتی وقتی اون جهته رفت رو قسمت سبز شوت بزنی و جهت دلخواهتو با آنالوگ چپ انتخاب کنی ، موقع گرفتنم با آنالوگ راست میپری اینور اونورنقل قول:
از آیتمهایی که برای مشخصات بازیکن یا اصطلاحا player bio هست کدومها مهمتر هست؟ چه جوری این مشخصات را باید آنالیز کرد تا بازیکن رو در محل و نقش مناسب قرار بدیم؟ سوال آخر اینکه چه جوری باید ورزشگاه رو خودمون انتخاب کنیم؟
اگه همین جوری که میگی باشه و سوتی ندی مشکلی نداره !نقل قول:
سلام دوستان
من وقتی PES بازی می کنم همیشه فریم ریت بسیار خوبی دارم
رزولیشن مانیتورم 1080p هست و میشه گفت PES خیلی روان و راحت اجرا میشه برام
اما نمیدونم چرا وقتی Fifa 12 رو نصب می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه
فریم ریت خیلی پایینه
نت رو جستجو کردم همه میگن برای فیفا و pes سیستم مورد نیاز زیاد بالا نیست
واقعا آرزو به دل موندم فیفا رو با یه فریم ریت عالی و روان بازی کنم
الان رزولیشن رو گذاشتم روی 1280x720 و کلی آپشن هارو غیرفعال کردم و بازم یه کم بهتر شده
اما pes همه چیز روی آخرشه و همه اپشن ها فعال هستن اما کیفیت تصویر و فریم ریت عالیه
کسی میتونه کمکم کنه ؟ اصلا دوست ندارم fifa13 رو اینطوری بازی کنم