چرا 12هزار تومان بگیرین خود سایت پی سی ورد بازی گذاشته برای فروش که 7تا دی وی دی هفت هزار و پانصد تومان:20:
Printable View
چرا 12هزار تومان بگیرین خود سایت پی سی ورد بازی گذاشته برای فروش که 7تا دی وی دی هفت هزار و پانصد تومان:20:
من بازی رو رشت گرفتم ..7 تا دی وی دی 8 تومن...!
گرافیکش اونچنان بالا نیست...به نظرم ارخام سیتی بهتره...معلوم نیست چرا این همه حجم داره...
گیم پلی هم خوبه...برو و بکش...نکته جالبش اون آهنگ مکس پین 1 که اول بازی پخش شد...کلی خاطره زنده شد...
بازیو تموم کردم !
اگه به دید یک بازی جدید جدا از داستان مکس پین بش نگا کنیم ! اکشن توپی بود !
ولی اگه بخوایم به دید مکس پین خودمون بش نگاه نکنیم ! فقط این سه کلمه را میتونم بگم : مضخرف حال گیر شرررر
اره درسته...من که از اتمسفر مکس پین 2 خیلی خوشم میومد...
دوستان با احترامی که به همتون دارم باید بگم که نمیشه که بازی همیشه یه سبکو تمامو کمال حفظ کنه و صد در صد تغییر میکنه و برای اکثر بازی ها هینطور بوده و باید از این بازی تمام لذتو برد...
مثلا بازی AC بعد از چند مدت که بازیهاش توی یه سبک ادامه پیدا کردن خیلی از طرفداراشو از دست داد و برای خیلی از گیمر ها دیگه خسته کننده بود(البته من خودم عاشق این بازیم:31:)
من که مکس پینو خریدم 12 تومن ولی مشکل داشت و الان منتظرم بازی کامل و سالم بیاد که بازی کنم ...:21:
مردشور این بلک باکس رو ببرن....دو ساعت زمان میبره تا نصب شه...باورم نمیشه اولین بارهکه واس یه بازی این همه معطلی سر نصبش دارم...دوستان شما هم همین طور بودید؟
خودش دو روزه بیشتر نیستم اومده!! D: خیلی کم گفتم D:نقل قول:
بازیو تموم کردم !
7 تا دی وی دیه؟!!!! پس چی اینا تو نت برا دان هست 4 تا ؟!
من کلاً مفت میخوام :31:نقل قول:
12 تومن زیاده دی وی دی ناین رو پرسیدم گفت سه تاست میشه 9 تومن..اگه دوست دارید بدید براتون بخرم رایگان براتون ارسال کنم فقط قبلش یه بار نصب میکنم بازی رو راضی باشید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل 4 دی وی دی بودنش اینه که نسخه بلک باکسه و کیفیت ویدئو ها کمتره و زبان های اضافیم حذف شدن.اصلش 7 دی وی دیه.
ممکنه اون چهارتا 9 باشه ها ، واسه من چهارتا 9 بود.
دوستان این tessllation تو تنظیمات گرافیکی چیکار میکنه؟
ممنون