'نقل قول:
بدیهی ترش اینه که اگه اینکارو نکنی بازی با افت فریم اجرا میشه :31: من که رو چند تا لپ تاپ تست کردم اینطوری بوده و با موردی که گفتم اجرا شده!
Printable View
'نقل قول:
بدیهی ترش اینه که اگه اینکارو نکنی بازی با افت فریم اجرا میشه :31: من که رو چند تا لپ تاپ تست کردم اینطوری بوده و با موردی که گفتم اجرا شده!
چرا فیفا رو حالت compatibilty اجرا نمیکنی شاید درست شد یه تست بزن ببین درست میشه
رو ایکون اصلی فیفا راست کلیک و پروپرتیس بزن تو تب های بالا گزینه compatibilty رو بزن در وسط صحفه comptability mode رو تیک دار کن بعد رو ویندوز اکس پی سویچ کن و اوکی بزن
ببین لگ داره
خداروچی دیدی شاید کار کنه
خوب اینم از 15 سال آزگار از کریر مود... واسه خودم سوال بود که آیا این کریر بی نهایته یا مثل فیفا کارنت 15 ساله اس که خوب خودم نشستم بازی کردم دیدم دی:
فیفا نکست هم مثل فیفا کارنت 15 ساله هست کریر مودش اونجا منیجر مود بود اینجا کریر مود اونجا مربی بودی اینجا می تونی اولش بازیکن باشی بعد مربی بازیکن و بعد مربی و بعد 15 سال بازنشست
اما یه مطلب جالب در مورد کریر مود:
بازیکنانی که اسکوت میشن و براشون پیش بینی میشه که احتمالا تا اورال 91 - 92 رشد می کنن همه اش کشکه هیچ بازیکنی از 90 بالاتر نمیره
تمام بازیکنان بزرگ فوتبال در پایان 15 سال بازنشست و غیب میشن غیر از لیونل مسی که توی سال 2026 سی و نه ساله اس و هیچ وقت بارسا رو ترک نمی کنه حتی با بالترین پیشنهاد هم حاضر نشد از بارسا بیاد به تیم من خود بارسا راضی میشد ولی خودش نمی اومد و هیچ وقت هم در طول 15 سال بازنشست نمیشه! مسی 39 ساله با اورال 89 توی بارساس الان که به آخر رسیده کریر 15 ساله
هیچ اتفاق یا هایلایت خاصی به مناسبت پایان کریر دیده نمیشه (توی کارنت جشن مانند برگزار میشد یا تیم رو میشد اکسپورت کرد توی اکزیبیشن ازش استفاده کرد و ...) ولی اینجا یه ایمیل میاد که بازنشست شدی خوش اومدی به سلامت بعدش میاد توی منوی اصلی!!! (یعنی آخرت ضدحاله!)
سوالی اگه داشتید بپرسید اگه می خواهید ترکیب تیم رو بگم در واقع ترکیب تیم من مجموعه بزرگان فوتبال جهان در سال 2026 هست منهای مسی که نیومد توی این مجموعه!
امیدوارم فیفا 13 یه کریر بهبود یافته تر از این داشته باشه
اسبانیولی جان فیفا نکست و فیفا کارنت چیه اصن؟من در جریان نیستم؟راستی لوکاس مورا و گانسو و نیمار رو خریدی؟
چقدر تخیلی . بابا مسی به سن 30 سال برسه هم فکر کنم قدرتش زیر 90 باشه حالا اینجا با سن 39 سال 89 ؟ بعضی چیزا توی فیفا واقعا تخیلیه .نقل قول:
مثلا من بارسا برداشتم مسی همیشه بهترین بازیکنم بود اکثرا بازی میکرد . بعد از مدتی گفت همینجوری هوس کردم از باشگاه برم . منم گفتم بشین سر جات . ژاوی و پویول از تو بزرگترن هنوز تو عمرشون اونور بارسا رو ندیدن حالا تو جوجه فسقلی میخوای بری که چی بشه . بشین همینجا درستو بخون . دیگه نرفت .
راجع به اخر کریر مود هم باید بگم اینقدر بدم میاد وقتی کریر یا کاپی چیزی رو تموم میکنی همینجور خشک و خالی تموم میشه . به نظرم باید یه کم احترام به گیمر داشته باشه که لااقل یه چیزی نشون بده یه خبری یه جایزه ای که تو بازی بشه ازش استفاده کرد . همینجوری خشک خشک که نمیشه بازی کرد .
واسه پی سی این میشه که مثلا فیفا 11 current بود و فیفا 12 next شده . فکر کنم یعنی نسخه کنسول با پی سی برابر باشه میگن next .نقل قول:
لوکاس مورا 89 هست و توی تیم هست و نیمار هم که 90 هست این دو تا رو دارم ولی گانسو رو نخریدم چون اولا هافبک تهاجمی هست که با وجود بازیکنانی مثل الشراوی - ماریو گوتزه و ... جایی براش نمی مونه چون از این ها کمتره اورالش ولی توی فیفا 11 داشتمش توی تیم اونجا وضعیت اورالش بهتر بود
کارنت جنریشن به گیم هایی اتلاق می شد که هم نسل و هم تراز با کیفت تصویر کنسول های PS2 , XBOX1 بودن و حول و حوش اواسط دهه قبل ارائه میشدن با عرضه کنسول های PS3 , XBO360 نسل جدیدی از کیفت تصویر رونمایی شد که این تکنولوژی واسه PC هم به کار گرفته شد در واقع این نسل جدید نکست جنریشن بود از 2010 به اینور تقریبا تمام گیم هایی که می بینید نسل نکست جنریشن هستند
من تیمم والنسیا بود و از پلیری تا الان که مربی بودم فقط با والنسیا بودم راستش سعی می کردم بازیکنان جدیدالورود رشد بدم از آکادمی بیارم و ... ولی کار بیهوده ای هست چون خیلی تو ذوق هستند نه تکنیکی نه استعداد توی ضربه آزاد نه فلایر بازیکنان فله ای که فقط الکی اورالشون میره بالا ولی هیچی هم بارشون نیست
داشتم دیشب بازی اورتون من یونایتد رو میدیدم دیدم تو یکی از بوردهای تبلیغاتی فیفا 13 بود......
ماشالللللللله به پشتکارت پسر چقدر مگه بازی میکنی کل سال رو فکر کنم فیفا زدی:18: چه حوصله داشتی باید فیفا شما رو استخدام میکرد فقط برای به اخر رسوندن فوتبالشون ماکه فقط میتونیم شبهای دو ساعتی فیفا اونم به زور اگه دیروقت خوابم نبره نمیتونم بیشتر و زودتر این بازی کنم وقت واسم کفاف نمیکنهنقل قول:
همه چیز به کنار شما خیلی پشتکار دادید به خرج که تمومش کردید ولی خدای ضدحال تمام این تموم شدن و هیچ جشن یا چیزی که ادم رو خوشحال کنه رو نداشت
راستی شما اچمپیونت سیکرت فیفا رو بازی کردی ؟
من جای شما ارمین جان بودم ازش یه عکس یا فیلم میگرفتم وبرای ea اپ میکردم که به فکر این اخرای بازی هم باشند !
یادمه تو فیفا 10 یه تیم رو از لیگ دسته چهار اوردم لیگ برتر انگلیس عجب حالی داد اولاش به زور میتونستم خودمو تو ته جدول بیارم بالا سقوط نکنم بعد بازیکنان جوان و مخلوطی از بازیکنان پیر بود تیمم تا نهایتا به رتبه ای بهترا ز 9 نرسیدم ازبس بی بازیکنی کشیدم اصلا این تیمه مثل گدا بود اینقدر پول نداشت خب فیفا 11 اومد رنجمون به باد فنا رفت و خلاصه...داستان ادامه دارد
چجوری رفتی spaniuly جان .نقل قول:
سه تا مود داره درست . منتهی هیچ کدوم که به هم ربط ندارن . یعنی نمیشه که تیمی رو که توش player بودی و حق manage نداشتی (مود پلیر) رو بعدا ببری روی مود پلیر منیجر manage کنی و بعدش هم ببری مود منیجر . در کل منظورم اینه که نمیشه که از یه مود به مود دیگه ای رفت . چون اصلا به هم ربط ندارن . البته اگه بود خوب بود .
با سلام
پچی یا چیزی برا نقل وانتقالات جدید نیومده یا نمیـــــــــــــــاد ؟
از کدوم سایتها میشه نقل و انتقالات اروپا رو دید تا بتونم دستی وارد بازی کنم ؟
سپــــــــــــاسگذارم.
دست بر قضا ربط دارن وقتی شما مود کریر رو انتخاب می کنی و با ویرتوال وارد میشی یه مدت بعد بهت پیشنهاد میشه توی همون تیمی که هستی مربی بازیکن بشی وقتی قبول می کنی یه فصل بعد مربی بازیکن بودن هم پیشنهاد مربی بازیکنی میاد بهت هم مربی گری خالی من با والنسیا 4 فصل بازیکن - 7 فصل مربی بازیکن و 4 فصل آخر رو فقط مربی بودم... و اتفاقا به قول تو این مسئله هست و خوب شده که هستنقل قول:
وهاب جان نا گفته نمونه من اکثر بازیها رو کوئیک سیم می کنم ولی با این همه خیلی طول میکشه اگه بخوای یه فصل رو تموم کنی درست حسابی راحت یه نصف روز طول میکشه که این اواخر عزمم رو جزم کردم که به پایان برسونم البته تا 7-8 فصل ابتدایی همه اش رو بازی می کردمنقل قول:
عکس لازم نیست که بگیرم خودش می دونه دیگه بخدا منیجر مود فیفا 08 از اینا باحال تر بود چه کیفی می کردم با اون منیجر 08
اچیومنت آفلاین هرچی داشته آنلاک شده برای من فیفا 12 دوتا سیکرت اچیومنت داره یکیش برا آفلاینه یکیش برا آنلاین سیکرت آفلاین 2012 رو باز کردم 50 ساعت بازی هست البته مسابقه توی منو بودن قبول نیست یادمه فیفا 11 هم همین بود سیکرت اچیومنتش
:18: جدا ؟ روی همه نسخه ها تایید شده ؟نقل قول:
اگه راست باشه که حیف عمر فیفا 12 تموم شد وگرنه کریر رو میرفتم . به جهنم cpu ور تحمل میکردیم . البته فیفا 13 رو نمیتونم این دفعه ارجینال بگیرم و احتمالا میرم سراغ کریرش .
والا تا اونجا که من می دونم تمام پلتفورم های فیفا 12 یکسان هست از هر لحاظ بنابراین نمیتونه روی pc اینطور نباشه...نقل قول:
راست بودنش که راسته ولی خوب چیزی از دست ندادی چون کریر فیفا 12 بدتر از نسخه های قبلی هست باگ زیاد داره فیفا 11 یه چند تا new commer درست حسابی پیدا میشد رشدشون بدی ولی توی این نسخه کلا قاطیه فکن یه بازیکن با پست CAM و اورال 87 تکنیک یک ستاره باشه براش دریبلینگ فعال باشه به این دلیل که صرفا فاکتور دریبلی و بال کنترلش بالای 90 هست ولی همین بازیکن قادر نیست یه دریبل زیدانی بزنه! مسخره اس یعنی آدم انگیزه ای واسه رشد دادن بازیکنان آینده دار هم پیدا نمی کنه! چون فقط اورال دارن و تموم!
اگه کمی مخشون رو به کار بندازن باید این نقیصه رو برطرف کنن... دلم برای منیجر های 07 و 08 تنگ شده چه بازیکنانی ظهور می کردن و از اونجایی که یه فیس های جذاب و قابلیت های فردی بخصوصی داشتن آدم رسما باهاشون ارتباط برقرار می کرد و از اونجایی که محصول باشگاه بودن آدم کیف می کرد از رشدشون انس می گرفتم باهاشون
اره خداییش اون نسخه های قدیمی کریرش بهتر بود به نظرم . اگه دقت بکنی فیفاهای جدید اومدن یه چیزی رو کم کردن نمیدونم چی بهش بگم . در واقع همون چیزی بود که pes توش موفق بود (هنوز هم به نظرم pes قسمت کریرش بهتر از فیفاست . البته بازی نکردم اما همون نسخه های قبلش رو میگم) . از یه طرف اومد واسه گرفتم گوی سبقت از pes دست گذاشت روی گیم پلی که نتیجه اش رو هم دید . چون نگاه اول هر گیمر فوتبالی به گیم پلیشه و بعد به امکانات بازی .نقل قول:
این سیکرت اچیومنت به چه دردی میخوره؟
واقعا اسبانیولی جون راست میگی...برورش دادن بازیکنان جوون خیلی فاز میده...انگار بچته...من الان دارم فوتبال منجیر میرم((مله سگا و نه فیفا منیجر))خیلی حال میده این برورش دادن بازیکنان...
ولی به نظرم مستر لیگ هیچ وقت به خوبی منیجر و کریر فیفا اعتیاد آور نبود فقط مود BAL نسخه 2010 منو دیوانه کرده بود مال 2009 هم همینطورنقل قول:
واقعا من تنها خاطره از پی اس 2010 دارم همین مود بال بود اصلا ولش نکردم هکش هم نکردم یا چیت بزنم خیلی خیلی حال داد از اون موقع موفق به بازی کردن پی اس نشدم تاامسال پی اس 2012 اومد دوستم اورد و به خاطر اون تو سیستم مغازه ام نصبیدم ولی یه دوروزی رو تحملش کردم گذاشتم کنا اون 2010 یه چیز دیگه بود یادش بخیرنقل قول:
امیدوارم فیفا هم یه چیز تو همون مایه ها بزاره
Pes 10 یه چیز دیگه بود واقعا کلی خاطره ازش دارم :40: ولی فیفا هم یه چیز دیگست :10:نقل قول:
PES 2010 خیلی خوب بودنقل قول:
ولی 2011 و 2012 خوب نبودن
منم همون 2011 فیفا باز شدم ... هر چند پی ای اس هم میزدم
ولی از 12 به بعد فقط فیفا
خدا میدونه چند بار پی ای اس رو نصب کردم و دوباره فرداش حذفش کردم
چند روز پیش جاتون خالی رفتم توی یکی از این فروم های اماتور که مربوط به بازی هم نبود و بیشتر مال فیلم بود . منتهی یه تاپیک زده بودن راجع به فیفا . تمام پستهاش اونجا راجع به برتری pes نسبت به فیفا بود . وای مردم از خنده . یکی که گنده شون بود اومده بود نوشته بود : "الان چندین ساله فیفا عقب تر از pes هستش و هنوز هم عقبه و عمرا بتونه به pes برسه . اینو فروش جهانی ثابت میکنه که pes بالاتر از فیفاست" . باز طرفدار دو اتیشه فیفاشون هم اومده بود میگفت "درسته فیفا فروش جهانیش کمتره از pes ولی دلیل نمیشه . مثلا فیلم dark knight rises کم فروخت امسال ولی این همه امتیاز داره . پس دلیل نمیشه"
وضعیتی بود ها . مردم از خنده . کلی غیر حرفه ای نشسته بودن راجع به برتری فیفا و pes صحبت میکردن تازه شم میگفتن فروش pes بالاتره . معلوم میشه واقعا بازیکنهای Pes چجور ادمایین .
سلام ...
آقا يه بازيكن 20 ساله هستش تو كرير مود در سال 2020 واسه يه تيم آرژانتيني كه اورالش 81 هستش. منتها تيمش چون 18 نفر همش بازيكنداره من نمي تونم اين بازيكن رو بخرم ! پيغام ميده كه به اندازه ي كافي بازيكن ندارن !
خواستم ببينم راهي نيست اينو بشه خريد؟ رفتم ديدم همش 18 نفر هستش تيمشون. حتي 1 فصل ديگه هم نميشه؟
+
شبيه حكايت دفاع چپ تيم تولوز فرانسه كه اصلا نميشه خريدش چون ميگه تو اون پست بازيكن كافي ندارن ! ( اينم يه ايراد ديگه )
اگه راهي هست بگن دوستان.
من الان توو فصل 2020-2021کم. اسم بازیکنو میشه بگی؟ توو کودوم باشگاه بازی می کنه؟ مر30نقل قول:
یادش بخیر توی فیفاهای قدیمی که اینجوری نبود که یه بازیکن رو بزاری واسه فروش . همینجوری میزدی میخوام بفروشمش بعد کلی تیم همون جا بهت درخواست میدادن که میخوایم بخریمش .نقل قول:
وقتی این مشکلی که گفتی توی اون بازی های پیش میومد من یه بازیکنم رو اینقدر میزدم برای فروش تا اون تیمه بخرش . بعد که 19 نفره میشد میرفتم اون بازیکنه رو میخریدم .
اما حالا فکر نمیکنم اصلا بتونی اونو بخری . چون هوش مصنوعی مدیریت تیمها اینقدر ضعیفه که اصلا اونا هم به فکر خرید بازیکن نمیفتن .
MOntenegroنقل قول:
من الان توو فصل 2020-2021کم. اسم بازیکنو میشه بگی؟ توو کودوم باشگاه بازی می کنه؟ مر30
عزيز اسمش اينه منتها فكر كنم چون از ايناس كه تازه اومده اسمش رو حالت Random هستش.
اسم باشگاهش يادم نيستش ... يه باشگاه با لوگوي ابي و اول اسمش هم P بودش.
سلام
ترکیب بارسلونا توی بازی سوپر کاپ برام عجیب بود.تصمیم گرفتم توی فیفا تستش کنم.خیلی خوبه
چیدمان بازیکنا همونه فقط بازیکنا فرق می کنن
2-3-2-3
...................... V.V .......................
...........Puyol...............Pique............
.......Alves ....... A.Song .......Alba.......
.............Cesc ............Xavi...............
.......Iniesta ........Messi........Villa.........
Puyol & Pique : CB
Alves : RWB
A.Song : CDM
Alba : LWB
Cesc : RAM
Xavi : LAM
Iniesta : RW
Messi : ST
Villa : LW
:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم خوب جواب بده واسه بارسا . البته همه چی بستگی به شیوه بازی خودت داره که با این ترکیب بتونی بازی کنی .نقل قول:
دیگه فکر کنم معلوم باشه که این ترکیب اصل کارش روی پاس کاری میچرخه . دو تا بازی ساز وسط بازین (ببین فکر کنم ژاوی رو جاشون با سس عوض کنی بهتره)
با دفاعش موافقم . من خودم همچین دفاعی رو روی بارسا تست کردم و خوب جواب میده . کلا تمرکز دفاعی توی بارسا بالا میره .
سیستم منم توی بارسا عجیبه .
3-1-3-3
سه دفاع ابیدل و پیکه و پویول
هافبک ها ماسکرانو و دنی الوز و ژاوی و سس
حمله هم اینیستا و مسی و سانچز
دیروز یه روح اومد تو بازیم
تعویض کردم اندرسون رو آوردم تو بازی(من یو)بصورت نامرئی بازی می کرد و فقط فلش قرمز رنگ بالای سرش معلوم بود البته آخرای بازی مرئی شد ولی حیف که بازیکنان مقابل می دیدنش اگه اونها هم نمی دیدن خیلی کیف میداد
واسه منم اتفاق افتاده یه دفعه هم تموم بازیکنان پشت ددراوزه بان حریف بودندنقل قول:
یعنی دیگه باگهای فیفا به این حد رسیدن ؟
جه سوتو کور شده اینجا بجچه ها........خیلی زود 12 به بایگانی داره میره ها...
دیگه با نزدیک شدن فیفا 13 بعضی از دوستان بازی نمیکنن تا فیفا 13 بیاد
منم شخصا نه گلد دارم ان بزنم تا اومدن فیفا 13 انلاین بازی نمیکنم دارم ویرچوال مود بازی میکنم خیلی حال میده
خدا کنه تو این نسخه جدید قابلیت و امکانات زیادی بزارن واسش
من منچستر رو دارم
دیروز با اجبار خود رونی و باشگاه رونی از تیم رفت جالب بود که کلی هم ضرر کردم یعنی سودم اومد پایین آخه رئال تا 90 میلیون پیشنهاد داد منم ندادم آخر سر خود باشگاه با 63 میلیون فروخت به مونیخ
اما اصل ماجرا اینه که رفتم کاوانی رو خریدم پا به توپش خوبه اما قدرت بدنیش کمه
برای دفاع راست هم آباته رو خریدم با اینکه اورالش فکر کنم 84 باشه اما تغییری در بازیش نسبت به دفاع راست قبلی که اورالش 78 بود ندیدم
امیدوارم تو 13 شاهد اختلاف سطح بازی محسوس بین بازیکنان و تیمها باشیم
یادمه اون اوایل که فیفا 12 اومده بود یکی از بچه ها توضیحاتی در مورد شوت و پاس ارور داده بود و گفت که چطور تنظیم کنیم تا بازی بهتر بشه الآن کلی تاپیک رو گشتم پیدا نکردم کسی می دونه بهترین تنظیم برای این بخش چیه؟
پیداش کردم:
نقل قول:
سلام به تمام فیفا باز ها :31:
به عنوان یک PES باز ثابق ... از همین الان فیفا باز شدن خودم رو به طور رسمی اعلام میکنم ...
خوشبختانه به خواست الهی به راه راست هدایت شدم. :31: و فهمیدم pes در مقابل fifa پشمی بیش نیست.
حالا یه سوال ...
فیفا هم پچ داره ؟
اگه داره لطفا لینک دانلود آخرین پچ رو بدید.
ممنون :11:
خوش امدی برادر . باشد که بازیهایت مورد قبول درگاه حق واقع شود .نقل قول:
خیر فیفا پچ ندارد . چون از امسال به صورت انلاین فقط اپدیت میشود . بدرود
بالاخره بعد از حدود 2500 تا بازیه آنلاین از این گل هایی که میخواستم بزنم و نمیشد زدم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کردی:دینقل قول:
من نمیدونم پس بازها چطور 2012 رو بازی می کنن:2:
خواستن توانستن هستنقل قول:
فقط شاد باش قبل از اومدن نسخه جدید زدی وگرنه یه دونه گلی مثل این برات افسانه میشد تو نسخه 12:31:
چرا آفساید ؟نقل قول:
آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بودنقل قول: