بیا عزیز
از خود سایت جام دیجیتال دانلود کردم پچو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بیا عزیز
از خود سایت جام دیجیتال دانلود کردم پچو
نقل قول:
پنالتی چیپ نمیشه خیلی زاویه بهش داد
خیلی کم زاویه میگیره و اکثرا وسط باید زد
توی ضربات پنالتی میشه مکث کرد ؟! بعضی از بازیکنان موقع زدن ضربه مکث میکنن !
این خصلت خود بازیکناست یا این که روش خاصی داره . مثلا با اینتر که بازی میکردم فکر کنم زانتی موقع زدن پنالتی مکث کرد !!! در صورتی که در واقعیت استایل ضربه زدنش اینطوری نیست.
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .نقل قول:
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
ممنون بابت توضیحات . ولی این چه تاثیری داره وقتی احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه ؟!نقل قول:
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
ولی در مورد پنالتی ها بگم که هنوز که هنوزه توی بعضی بازی ها یک مکث کوچیک موقع زدن ضربات پنالتی اتفاق میافته.نقل قول:
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
خودم هم فرقش رو نمیفهمم . فکر هم نمیکنم فرق داشته باشه وگرنه توی انلاین عمرا ندیدم کسی همچین پنالتی بزنه .نقل قول:
این قانون که قبل از زدن ضربات پنالتی نمیشه مکث کرد توی فیفا داره اجرا میشه ...
این قانون میگه که بازیکن توی گام اخر حرکتش نمیتونه مکث کنه وگرنه اگه مکث کنه و بعدش دو گام برداره مشکلی نیست ...
+
این نوع زدن پنالتی هم همونطور که گفته شد درصد خطا رفتن پنالتی رو زیاد میکنه ..
اما برای بعضی از دروازه بان ها ، شما می بینید که وقتی مکث میکنه بازیکن به یک طرف مایل میشن .. اون موقع میتونید همون نشونه رو که گفتند به طرف دیگه ببرید و گل بزنید ...
نقل قول:نقل قول:
اتفاقا من اکثر پنالتی هامو تو آنلاین اینجوری میزنم
به نظرمم خیلی فرق میکنه
فرقش اینه که شما وقتی پنالتی معمولی میزنی سرعت حرکت اون نشانگری که با LT میاد نسبت به وقتی که پنالتی با مکس میزنی کمتره !
یعنی اگه شما پنالتیو معمولی بزنی و در همون لحظه ببینی حریف دروازه بانو با حرکت آنالوگ سمت چپ برد همون سمتی که شما میخوای بزنی دیگه اینجا اگه نظرت عوش بشه و بخوای بزنی اونور دیر شده و زاویه تغییر خیلی کمی میگیره و حتی به وسط درواره هم نمیتونی بزنی
اما در پنالتی با مکس اینقدر اون نشانگر زاویه حساس میشه که شما در همون گام آخر میتونی زاویه زدن توپو کاملا عوش کنی و اگه مثلا زدی سمت چپ و دیدی که حریف هم رفت سمت چپ که همون ور شیرجه بزنه بلافاصله میتونی زاویه رو کامل عوض کنی و کاملا سمت راست و گوشه بزنی پنالتی رو چون اون نشانگر LT حساس شده و خیلی سریع حرکت میکنه نسبت به پنالتی معمولی
اقا یکی با من سیتی ترکیب ایده ال رو بیشنهاد میده؟زیاد رو زمین کار میکنم...اینم بگم..
دقت کردین هرچقد تعداد فصلا بیشتر می شه ع یعنی به فصل جلوتر می رین تیما قویتر می شنو بازی سختر می شه. مخصوصا اینکه 8 فصل پشت سرهم قهرمان لیگ شین. الان من فصل 2021-2022 هستمو فوق العاده تیما غول شدن. یادتونه قبلا می گفتم تیمارو مثلا 5 یا 6 تا می زدم ؟ الان به زور می تونم 2 تا 3 تا بزنم. خیلی قوی می شن
کلا سیستم نقل و انتقالات در فیفا 12 مشکل داشت . هزینه هایی که تیم های کوچک در بازار داشتن خیلی غیر طبیعی بود .
مثلا لاتزیو با فروش هرنانس پول خرید سه ستاره رو بدست میاورد !!! مثلا هرنانس رو با 30 تا 35 میلیون میفروخت و از اون طرف پاتو رو با 42 میلیون - آباته با 12 میلیون و داوید سیلوا رو با قیمت .... خریداری میکرد ؟!
جدا از این هزینه ها بازیکنان بزرگ به پیشنهاد تیم های کوچک خیلی راحت جواب مثبت میدادن . یعنی شخصیت و وجهه تیم اصلا تاثیرگذار نبود و کافی بود شما پول اون انتقال رو داشته باشی اون موقع میتونستی حتی با تیمی مثل کاردیف هم مسی و کریس رونالدو رو بخری به شرطی که فقط پولش رو داشته باشی !
رشد بازیکنان هم به اون صورت طبیعی نبود . بعضی بازیکنان طی یک فصل یا نیم فصل به طرز فوق العاده ای پیشرفت میکردن . مثلا یک بازیکن سرعت اون در طی یک فصل از 93 به 99 میرسید که کاملا غیر طبیعیه .
و خیلی مشکلات دیگه که یک کم از جذابیت کریر مود کم میکرد ولی به هر حال یک سری جذابیت های خودش رو داشت.
جای امیدواریه که در نسخه 13 این مشکلات دیده نشه و حتی گفتن که سیستم کریر مود رو از اول باز نویسی کردن!
درست میگین
همین که دیدم تو همون فصل اول منچستر رونی و ولبک و چیچاریتو رو فروخت، مونده بودم با چه مهاجمی می خواد بازی کنه!
البته بعضی بازیکنا مثل اینیستا تعصب دارن و بکشیشون هم نمیان گاهی اوقات
اره دیگه . همینش هم مسخره است . من یادمه از فیفا 2005 این موضوع بود . فیفا از یه طرف شعار شبیه ساز بودن بازیش رو میده و از طرفی از یه سری المنت های غیرمنطقی واسه سختر شدن بازی استفاده میکنه .نقل قول:
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
سلام
دوستان می تونید بگید توی کامپیوتر چطوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟ دروازه ببان من اصلا سمت توپم نمیره فقط باید وسط وایسم.
عزیز وقتی فیفا رو پاک کردی برو توو قسمت نصب بازی پوششم پاک کن چون پوشش می مونه. اگه هم می تونی با Your Uninstaller پاکش کن که بهتره. بعد نصب کن احتمالا حل می شه.نقل قول:
اره لعنتی تیما الان واسم خیلی مشکل شدن. اصلا طبیعی بازی نمی کنن.نقل قول:
من که کلا از FIFA 12 زده شدم . اونم خاطر اینه که خودتون میدونید یعنی باگ های مسخره و تاثیر گذار ! یادتونه گفته بودم تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح ( وجدانا صحیج ) منو پنالتی اعلام کرد ؟ حالا از 3 تا بازی رسیده به 6 تا بازی پشت سر هم ! واسه همین گفتم فعلا فیفا رو بی خیال شم . الان یه هفته طرفش نرفتم !ُ
داری خودتو تحریم میکنی صدرصد بازم میری دوروبرش مگر اینکه دمو زود بیاد:31:
منم زدم تو فاز خود تحریمی این یکی دو هفته خیلی سخت گذشته :دینقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
واسه منم فیفا 12 با اینکه انلاین میزنم زود خسته کننده شد . البته هنوز هم هفته ای دو یا سه بار میزنم اما نه مثل قبلا . سر فیفا 11 اون هم نسخه پی سی تا روزی که دموی فیفا 12 اومد داشتم بازی میکردم . فیفا 12 زود خسته کننده شد . دلیلش هم همونیه که گفتی .نقل قول:
دیشب داشتم با دوستم انلاین بازی میکردم بیچاره یه گلی خورد خودم به شخصه خیال کردم افساید بود وقتی صحنه اهسته رو دیدم دیگه دهنم وا مونده بود 100 در 100 افساید کامل بعد از اون دوستم تو شوک گل بود یهو داشتم میرفتم واسه گل دوم یه تکل از پشت زد ولی نه روبه دروازه نه .... هیچی اصلا یه دونه قرمز داد به بازیکنش بازی رو تحریم و اومد بیرون دوباره رفتیم تو بازی
بازم یه قرمز گرفت ولی یه اتفاق جالب افتاد خیلی حال داد یه باگ در حد تیم ملی
وقتی به بازیکنم پاس دادم داشتم به رونی پاس میدادم در حین اینکه رونی به سمت توپ میومد بازیکن بارسا فکر کنم پیکه یا پویل بود به هم برخورد کردند بازیکن بارسا با سرعت نور پرتاب شد و حدود 20 متری پرتاب شد و رونی هم سه چهار متری اونورتر نمیدونم چطوری بازیکن بارسا مصدوم نشد:31:
داشتم صحنه بازی سیو میکردم نامرد از بازی اومد بیرون نشد این صحنه طلای رو براتون بزارم
از این سوتی ، 2 ، 3 بار واسه خودم اتفاق افتاده !نقل قول:
باور کن دیگه نمیرم ! :دی اصلا دیگه زده شدم ازش . یادش میوفتم حالم بد میشه ! :دینقل قول:
سلام
هیچکس واقعا نمی دونه چطوری پنالتی ها رو توی کامپیوتر می شه گرفت؟!!!!
بزن تو خط بسکتبال الان دو روزه دارم بازی میکنم خیلی حال میده انگار فیفایی وجود نداره :دینقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
با آنالوگ راست یا RS :11:////نقل قول:
اگه با دسته بازی میکنی با آنالوگ راست یا همون RSنقل قول:
ولی اگه با کیبورد بازی میکنی با دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبوردت
دقیقشو نمیدونم ولی فکر کنم یا دکمه های 4و6 بود یا 2و8
منم زده شدم از فیفا.همون اوایلش برام خسته کننده شد.
هرچند الان ویندوز عوض کردم دی وی دی ها هم گم شده.چه بخوام چه نخوام نمیتونم بازی کنم:27::دی
سلام.
کسی میدونه چجوری میشه Throw-in taker رو عوض کرد؟
اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه هست برای اینکار : ببینی بازیکنی که داره اوت میندازه کیه بعد استوپ کنی جای بازیکنی رو که می خوای باهاش اوت بندازی با همون بازیکن عوض کنینقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه Throw-in taker رو عوض کرد؟
بله عوض کردن نرمالی نداره همونطور که گفتم تنها راهش همون تعویض جای بازیکنان هست و البته تو 2 جا کاربرد داره یکی وقتیه که توی تیمت یه بازیکن مثل علی علیزاده داشته باشی (بازیکنی که ترایت جاینت یا لانگ ثرواین داشته باشه) اونقت می تونی یه پرتاب بلند داشته باشی باهاش کاربرد دیگه اش توی ویرتوال مود هست یه چند تا اکامپلیشمنت داره که می خواد تعدادی اوت بندازی با این روش می تونی سریع بگیریشوننقل قول:
اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .
آرمین عجب غلطی کردم این X360 رو فروختم ! :دینقل قول:
این فیفا12 رو ، روی PC تا حالا نتونستم درست بازی کنم. از دسته که بگذریم ، این لگ های بازی پدر منو در اورده ، می ذارم روی Low مشکل داره ، میذارم روی high مشکل داره . N تا پچ و آموزش و دیدم انجام دادم ، درست بشو نبوده. مشکل دسته هم که یه طرف ! یه دسته بسازم راحت تر از اینه که آموزش تنظیم دسته رو انجام بدم :دی
ممنون آرمین.
ممنون از روشت.
البته من یه بار با پسر عموم بازی می کردم.اوت شد برای اون.بعد یکدفعه بازیکن اوت انداز توپ رو رها کرد و یکی دیگه اومد انداخت.البته همه ی اینها در جریان بازی بود.توی فروی EA نوشته بود LT+RT رو بزنید ولی چیزی نشد.
بازی ممنون.توی تیمم یه بازیکن لانگ ثرو این دارم. به کارم میاد.
عجیبه . باز من چند وقت پیش توی جام دیجیتال که چندتا ایکس باکس اورده بودن همه شاکی بودن از اینکه فیفا روشون خوب اجرا نمیشه . یعنی به شدت لگ داره . من که ایکس باکس ندارم نمیدونم چجوریاست . ایا فریم ویرش اپدیت بشه این مشکلات رو نداره ؟نقل قول:
والا من ایکس باکسم ال تی 2 بود فیفا رو راحت اجرا میکردنقل قول:
الان ال تی 3 هم هست هیچ مشکلی نداره
احتمالا مسوئلان برای اینکه جیب مبارکشون هم پر باشه رفتند برد فالکون خریدند یا یه چیز اوردن مال سال 2005 هست و داغون بوده:31:
من که X360 ندارم .(فروختم) ، رو PC مشکل دارم. سیستمم اینه :نقل قول:
MSI laptop :
Croi5 2450M
GT540m
8GB Ram DDR3
روی LOW هم لگ داره بازی !؟!؟(روی high هم تقریبآ همون مقدار لگ داره) ! هر کاری هم تو تاپیک رفع مشکله این بازی گفته انجام دادم ، که درست نشد که نشد ! :|
شما این کارو انجام بده:نقل قول:
یه مشکلیم که لپ تاپ خودمم داره اینه که بدون باتری و شارژر بازی لگ داره باید هر دو تا به لپ تاپ وصل باشن!
بدیهیست که اگر این کار رو انجام ندم ، اصلآ بازی Run نیمشه :دی ، فوقش سازنده ی فیفا همون موقع در میاد ، میگه مردک می خوای با گرافیکه Intel چه غلطی بکنی !؟!؟ :39:نقل قول:
ویرایش : مشکلم فقط با فیفا هست ، با بقیه ی بازیا مشکلی ندارم